161

безработен

преди 11 години

О свещена простота! И това ти казва социалния министър...Жива да я ожалиш...Кога стана калйджия, кога ти посиня ***!!!

160

Алекс

преди 11 години

Как сте тази вечер комунистчета? Виждам,че отново сте много активни. На 12.05 друга песен ще пеете. :)

159

цигане

преди 11 години

еми дори да умрете .помислете от добрата страна оствате България на ***

158

Анонимен

преди 11 години

"Усещането за богатство е доста субективно. На никой не му стигат парите" - посочи социалният министър... - За какво е социален министър тази при такива изявления? Да, основното свойство на парите е никога да не стигат. Но на някои не стигат да си купят хляб и да нахранят децата си, а на други не им стигат за да си куптят яхти от по 5 милиона евро, мерцедеси от по сто хиляди и апартаменти и къщи-палати от по 400 и 1000 кв. м. Кога в тази държава ще има закон за данък върху луксозното потребление, а министърке?

157

до Коко

преди 11 години

В Беларус е приказка.Безработицата е нулева.Там не си продадоха предприятията за скрап,а ги модернизираха.В момента Китай влага над 30 милиарда евро,открива над 600000 работни места.Беларус има и благоразположението на Русия.Модела е по друг,не се ограбва така жестоко народа.

156

до В

преди 11 години

ТОЯ ЧЪРЧИЛ много неща казал . и койу му е казал .че сме много умни ли с е направл реклама .

155

СТРАНДЖАТА original

преди 11 години

Вече няма да сме бедни... - *** обещаха, че върнат откраднатото... - ще връщат България на гражданите...

154

цигане

преди 11 години

БАТЕ Хитлер голям човек .ние за 2000 не можахме да влезем в европа ама сега и Костов направихме минстар а скоро ГЕРМАНиЯ ша ги правим арийци чиста раса ще правим хуните от германия с аишето само да я изпишат докторите от родилното .

153

Анонимен

преди 11 години

По отн-е на идеята й за съкратено майчинство-като майка мога да кажа, че дори 2 години са малко една майка да се погрижи както трябва за детето си. Иначе т. нар. "система", която го поема от влизането в яслите, го учи да се приспособява, бута, рита, да мачка другите, ако не иска да бъде смачкано, но не и на любов, уважение, разбиране. Ако 80% от ежедневието му минава така (8-17ч), родителите почти не виждат детето си и не знаят какво се случва с него. Не бързайте да режете малкото, което имаме!

152

цигане

преди 11 години

и какво като хитлер уби 5 00 000 *** . като имаме права и станахме 15 000 000

151

асд

преди 11 години

Това, че сме най-бедни е факт, но не може да се разсъждава така. Едва ли не щом сме били бедни и преди значи всичко е ОК. А какви са причините? Едва ли сме толкова некадърна нация, преди комунизма сме били в десетката на Европа. Някой няма ли да направи връзката с информацията за изнесени над 15 млрд. долара последните 10 години. Това са страшно много пари за една малка държава. Май истината е, че сме си нормално работливи, но върхушката е необичайно крадлива, а съдебната система без коментар.

150

+

преди 11 години

Най-бедни сме в Европа. Това не е нищо ново! Гарантирано от гроб!!!!!

149

КОКО

преди 11 години

Молдова, Македония, Албания, Беларус-все по-бедни от България. Впрочем, нямаше ли достатъчно доказателства, че парите не са основната причина за нещастието на българите? Едно индексче сравняващо щастието пропорционално с парите? Не, неудобно ни е да си признаем. От друга страна не сме уникални в мрънкалщината си, унгарците примерно са същата работа. *** им обясни, че българите искат първото място за най-уникално изтерзан народ.

148

От истинска Европа

преди 11 години

То си е ясно като бял ден,2 милиона българи се спасиха по света. Тука останаха една шепа интелигентни хора задушени от маси необразовани селски чалгари които подкрепят хунтата герб. Ако плешивият глиган борисов се домъкне на власт отново поне още 1 милион ще напуснат България.

147

Анонимен

преди 11 години

Наслаждавайте се на цифровия ефир-безплатно!

146

шегаджия

преди 11 години

До БългаринОрисията на България е да оцелява! НИКОГА няма да заживеем по-добре, докато спазваме поговорката "Общата работа - кучета я яли!", а и не само тази...Разбира се, все някой друг ни е виновен за дереджето, на което сме.

145

цигане

преди 11 години

вие докато си обсъждате политиката и си бройте парите айшето е в родилното и снася поредният Българин . хехехехе

144

Пешо

преди 11 години

Как бе и онзи юнак дето изкарвал по 65000 лева на ден от консултантски услуги и той ли е беден?

143

гробарят

преди 11 години

А,добро утро ,Костадинова,сега ли откриваш извора с топлата вода,че то едва ли има по-бедна държава в Европа от България по-всеки един показател?Но ти виждаш нещата само в розово,а като се събудиш те обгражда суровата действителност която ти неглижираш.

142

Анонимен

преди 11 години

Иде бате Бойко