72

snaiper

преди 11 години

da ne se spravihte sas monopolite zashtoto rabotihte za tjax

71

дядо

преди 11 години

аз пък и до днес не мога да си отговоря на въпросите:г-н Борисов,като е комунист,как така е против комунистите?г-н Борисов като е комунист,как така е и Буда,след като знам ,че комунистите са атеисти?Обаче на един въпрос знам отговора:г-н Борисов е "мутра" защото е комунист-те всички са такива.

70

Анонимен

преди 11 години

Тая мискинка иска да изкара, че австрийците лъжат.

69

Нели

преди 11 години

Не бива да се забравят простотиите, които направи тази партия. Не бива да се позволява да досъсипят и разпродадат държавата. Нека има бъдеще за България! Ето и Райчев осъзна, че калинки по министерствата не трябва да има! Има шанс!

68

Анонимен

преди 11 години

Като чета коментарите имам чувство, че повечето от пишещите са естети като професор Вучков и имат жени манекенки.Браво БЪЛГАРИ,тук е мястото да разхлабите и разтоварите психическото напрежение,пишете и не мислете,сега се е паднало.

67

Сиска

преди 11 години

Ами те цялата ПП Герб си е смях. Сега се обновяват с по-силови депутати - с борци! Много силата ще да им дойде, ама не умствената.

66

За смех стана Главчо

преди 11 години

Главчев стана за смях на пресконференцията. ГЕРБ занимаваха журналистите 30 минути без да произведат новина или да кажат нещо ново по случая, просто предъвкаха темата отново и отново за да пометат малко кал преди изборите! Накрая журналистите почнаха да питат - "За какво ни извикахте?", "Има ли нещо ново да кажете?", "Това ли ви е хладното оръжие за изборите ?", "Така ли борите безработицата"? Абе с две думи голям цирк!

65

Дидо

преди 11 години

Злобата на поддръжниците на Герб се изразява само с нецензурни коментари и празни приказки. Посочете някакви данни в защита на вашата прехвалена партия Герб? Не можете, не знаете, нямате достъп до информация? Плащат ви само, за да ругаете или вашият умствен потенциал се изчерпва единствено с клевети, ругатни? Ако това е бъдещето, което ни предлага тази партия, по-добре ще се живее в някой затвор. Там устите им са по-чисти!

64

Пешо

преди 11 години

А защо лудият Волен само лае а не им извади далаверките на Тиквата и Съсела и да ги осъди пък и ние да не се чудиме сега за кой аджеба да гласуваме?

63

Koko

преди 11 години

"Не сме се занимавали с Моника на Станишев, кълнат се от ГЕРБ"Тези от Герб освен от тъпота, взеха, че започнаха и от амнезия да страдат. УАХАХАХАХАХАХАХА

62

Анонимен

преди 11 години

Крадла безочлива!

61

Пешо

преди 11 години

Каква жена бе този травестит е мъжа на тази нежна душа СърГей!

60

Гражданинът Х

преди 11 години

Ние всички знаем че договорите на Моника са напълно изрядни и изпипани до най-малката подробност,ние знаем,че милионите хонорарите на Доган също са изпипани до последната точка и никой прокурор не може да ги пипне с пръст.Но ние народа знаем,че това не е правилно,защото е облагодетелстване с власт в много големи размери,дразни ни когато чрез "врътки" ни ограбват по"законен начин" и с всичката си наглост и безочие ни казват елате да ме разследвате,аз съм ви обрала ама законно.

59

Анонимен

преди 11 години

За кокошка - няма прошка,за милиони - няма закони.От кога комисии започнаха да съдят кой крадял, кой не?Че нямаме съд, нямаме ама поне да я бяха изправили там за назидание!

58

Дo 55

преди 11 години

Не се форсирай много. Жена ти сигурно е по-зле от тая щом я харесваш толкова. А може би нямаш жена? Тогава си представям ти пък какъв поларгайс си ?

57

Пешо

преди 11 години

Съсела и Тиквата само си разменят кьорфишеци!Хайде най после някой да докаже нещо за да знаеме кой е крадецът!Аз си мисля вече че сте дупе и *** и си правите делчо на далаверките!

56

Анонимен

преди 11 години

мощ

55

Анонимен

преди 11 години

Какваи комисии, какви тинтири минтири ?Тая си е направо за съда. Австрийците си казаха цялата истина, а тая крадла лъже, та маже.

54

Лакоста

преди 11 години

Що така е уплашено това момиче или така си гледа?

53

Анонимен

преди 11 години

Единственото спасение за нашата мила родина е - ВОЛЕН ПРЕМИЕР!