305

...

преди 11 години

Баси простите хора дето пишат тук,недоволни от живота в Бг,недоволни от мафията,която вече 24 години яде държавата,сега същите тези недоволни и от днешните протести!Кога ще разберете,че животът не е само черно и бяло?!Всеки който смята,че протестът е воден от партия-имам 700 лв ток за 60 дена,за справка предната година за същият период,на 98 % също потребление 400 лв,защо да съм на улицата ли?!Абсурдите,които са ежедневие от 20 години не са ли достатъчни?!Това е моята причина..и не само моя!

304

Президентство БГ

преди 11 години

Ние играем сега, че се мразим партийно, но всъщност никои не нарушава омертата в която ясно е положена основата от 1990 година когато ви излъгахме, че политик ще бъде осъден и ще лежи в затвора заради цинизма и арогантноста спрямо вас стадото наречено за кратко от нас Овце.

303

до 340

преди 11 години

За Буда не знам, но кака му пак беше при Карбовски.

302

Президентство БГ

преди 11 години

Ние сме отговорни Българските политици и на тайна сбирка Герб-Бсп-Дпс-Сдс плюс Костов решихме да бъдем единни както пише и на портала на нашия изконен дом Народно Събрание.Идеята ни е, че трябва да се обичаме всички управлявали БГ за тези 23 години иначе ще ни избесите по лапмите на Лъвов Мост и пред Народно Събрание.

301

Анонимен

преди 11 години

До Политик с кариера вашите деца и внуци *** ,параличи и наркомани скоро ще духат на целия народ.

300

varna

преди 11 години

vreme e vsi4ki da si hodqt 4ez eon evn tikvata i cqlata papla4 okolo nego naroda gladuva zaradi magistrali koito o6te gi nqma tikvata v zatvora

299

Радио Свободно слово

преди 11 години

Ах ,Каратиста е в нелегалност и измисля ходове как да успи пак Народа с патетичното си Народно слово след което всичко продължава по старому с още 178 години преход.Няма ли кръв и запалено Народно Събрание като апотеоз на греха спрям Хората-НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ АКО ЩЕ 1 ГОДИНА ДА ХОДИТЕ ПО УЛИЦИТЕ КАТО АЛАВИ И БОКСОВИ КРУШИ НА ПОЛИЦИЯТА КОЯТО СИ ЧЕШЕ КРАСТАТА КАТО КОПОИ НА ОЛИГАРХИЯТА-ПОЛИТИЦИ!

298

Ъ....ЕЛЕМЕНТАРНО Е..

преди 11 години

...ЧЕРЕВНИТЕ ИСКАТ ДА ЯХНАТ ВЪЛНАТА НА НЕДОВОЛСТВОТО!!ПРОБУТВАТ ВИ "свои кандидати за властта"!ИСТИНАТА Е --ЧЕ СМЯНАТА НА "ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ИГРАЧИ" , НЕ ВОДИ ДО ПРОМЯНА!РАЗБИВАНЕТО НА "МОНОПОЛНИТЕ СТРУКТУРИ" В ИКОНОМИКАТА НИ---ЩЕ ДОВЕДЕ ДО СМЯНА НА ПОЛИТИЧЕСКАТА СИСТЕМА И ИКОНОМИКАТА НИ!ИКОНОМИКАТА --Е БАЗА/основа/!ПОЛИТИКАТА --Е НАДСТРОЙКА!БУТНЕШ ЛИ ОСНОВАТА -"НАДСТРОЙКАТА" ПАДА САМА!!!

297

Анонимен

преди 11 години

До Политик с кариера съвсем скоро ще ви запука за тези със 400лв

296

Политик с кариера

преди 11 години

Тук е България,а не Франция с барикадите и разветите знамена в която се роди и Истинската Демокрацията...моделирахме ви вас ОВЦЕТЕ да сте НЕОРЕНТИРАНИ в мисли и послания, а от там и шизофренични.Нашите деца и внуци идват да управляват вашите *** и ако си мислете,че след 50 години както ви лъжем ще живеете супер защото стягате коланите вече 23 години, значи наистина трябва да строим много психо-клиники в стил Курило!

295

Анонимен

преди 11 години

Абе, къде е БУДА??? Мекотело долнопробно!

294

Политик с кариера

преди 11 години

НИЕ ги имаме като ги окрадохме от вас...ВИЕ ги нямате и в този ред на мисли не само митинг неможете да направите защото нямате пари за билетче до София, а и революция където се искат хора с сърца и боен дух които да се бият до кръв за живота на своите деца и внуци.

293

Анонимен

преди 11 години

До Жандармерист-Враня *** са твойте параличи ,че незнайно чий са

292

Политик с кариера

преди 11 години

Това не е сериозно ,а вие както добре знаете сме сериозни и най вече лицемерни политици както и хора които градим и вашите съдби в единствения ви живот тук и сега.В БГ отдавна не е важно от коя партия си-какво говориш на глупаците и дали те те обичат или не...важни са ПАРИТЕ...

291

Политик с кариера

преди 11 години

Уважаеми овце... оп извинявам се граждани.Искам да ви известя ,че след 1989 година живеем в Демокрация.Нашата Демокрация не вашата.Комунистите станахме Седесари-Седесарите станаха Депесари-Депесари станаха Царисти -Царисти пък станаха Гербери и така до края на света.Мислите ли,че ни пука за вас с малките заплати oт 400 лева?

290

UK

преди 11 години

Все още се намират необразовани *** които защитават хунтата герб.Мислите ми са с малкото останали интелигентни граждани задушени от масата прости,вонящи герберски чалгари.

289

Безизходица

преди 11 години

Ей няма вече за кого да се гласува! Който и да дойде на власт, той ще продължи делото на предходния - да граби колко може! Дай боже по-скоро да се махна от тази така наречена държава!

288

ще става и по-страшн

преди 11 години

Докато на политици, депутати, кметове, министри и всички докопали се до властта в главата им е "паднало ми е сега и ще осигуря и правнуците на родата си", ще става и по-страшно! Хората няма какво да губят и ще се борят до край този път! ЕРП-тата са само брънка от една верига, по цялата дължина, на която, се краде. 25 години хората биват крадени безобразно от кой ли не, доходите не помръдват, а цените растат непрекъснато и няма как да се покриват разходите. Въпросът е за оцеляване този път!!!

287

Анонимен

преди 11 години

До Ъ протеста е срещу всички измамници и ***-бсп,герб,дпс,ндсв,и .........

286

Жандармерист-Враня

преди 11 години

Жалко ,че нямах днес дежурство където работя за 980 лева заплата.Колеги ми казаха,че яко са били с палки смешните революцинерчета като дори са ритали и малки деца.Яд ме е ,че неможах да ритам копелетата ви там.Сега отивам да пазя един бизнесмен на прехода с милиони за който вие сте овце и утре ако случайно успеете той ще ви стане Политик,а аз ще скрия униформата в мазата и ще сложа лента като вас с трибагреника като протестиращ.Дядо така е направил на 9.09. 1944 година.