407

BUMER

преди 11 години

00491577875689 Ще чакам да ми се обадиш може и да се върна да садя ламбени шишeта.DDDDDDDDDDDDD

406

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

ГЕРБ - опората и надеждата на държавата - без алтернатива в момента...Борисов - новият Стамболов - който е умен го признава, който е засегнат материално - реве...

405

Дончо

преди 11 години

До робинАбе писна ми да гласувам все против някой, и да махаме някой само да го заменим със същите или даже по големи бандити. Искам някаква свястна алтернатива да гласувам ЗА някой а не против някой. Това ми е идеята, още съм объркан по тоя въпрос и гледам ама не виждам решение за сега.....

404

Икономията=мизерия

преди 11 години

Стига е лъгал Борисов,че в ЕС харчат, колкото произвеждат. На Гърция отпуснаха 180 млрд.евро безвъзмездна помощ, на Испания подобна сума, на Португалия 78 млрд. и във всички тези "закъсали", според главната мутра, държави, доходите на хората са десетки пъти по-големи от нашите мизерни. Борисов ни направи по-бедни от Африка, а бяхме преди Румъния и Балканите. Герб увеличи смъртността- на 9 място сме вече в света, намали раждаемостта с 25 %, на 1 място сме в света като най-бързо изчезваща нация.

403

Анонимен

преди 11 години

До робин Който зло мисли зло го сполетява моля се гроба дето го бълнуваш да не дойде при теб.

402

До Данчо

преди 11 години

Е те ВМРО не влязаха на предните избори... Имат шанс някъв щото на президентските минаха 2% , а за парламента им трябват 4%. Все пак в листите има доста хора така че ще се дигне вота предполагам.

401

Дончо

преди 11 години

На драго сърце ако знам че имат шанс да влезнат. Щото ако нямат шанс да влезнат това означава от всеки X гласували за тях, на 1 гласа му да отива за ДПС например. Не ми се иска от един глас за ВМРО на предните избори, гласа ми да отиде индиректно при ДПС. Така че търся алтернативи които имат шанс за влизане.

400

Guffaw $! 2013!

преди 11 години

Знаем, Вие сте Убедени, че РазбираТЕ онова, което си МислИте, че сме Казали. Но не сме сигурни дали ОСъзнавате, че това, което сте Чули, не е Същото, което сме Имали ПреДвид.Светът е пълен с ***, и никой не ЗаБелязва своята глупост, даже и не ПоДоЗира! Времето Ви...Свърши ~2013!

399

До Данчо

преди 11 години

И аз съм на 100% като тебе. На следващите избори мисля да гласувам за Глас Народен на Светльо Витков от Хиподил. Едва ли ще имат шанс да влязат но поне са алтернатива на всичката тая ***. Имат сайт провери го.

398

Анонимен

преди 11 години

А защо не искаш да произвеждаме, ток примерно

397

Дончо

преди 11 години

Не искам да гласувам за Герб на следващите избори (не съм и гласувал за тях на предишните). Не искам обаче и комунистите в лицето на БСП да управляват. Гласувал съм много пъти преди за ВМРО обаче след обединението им с Атака и за тях не бих гласувал повече. Объркан съм, дайте качествени алтернативи?

396

Guffaw $! 2013!

преди 11 години

Времето, за разлика от Парите, не се Натрупва.Ако се Чувствате добре, не се Безпокойте - ще го Преодолеете.Никой не бива да бъде Изключение. Ако се живее сред Луди хора, Трябва да се научи какво е Лудост.*** си остава ***, Дори и да е Облечена с костюм и вратовръзка.Учените *** са най-лошите ***.Нищо на този свят не може да се извърши без грешки, Защото глупациТЕ са така Изобретателни! С отстраняване на Причината изчезва и Следствието.Приятно - ще бъде този миг, който Не Очакваш.Хората повече вярват на Очите си, отколкото на ушите си.

395

Анонимен

преди 11 години

Предното обещание не беше ли за средно европейски доходи? Така като си гледам джоба май не е изпълнено.

394

Guffaw $! 2013!

преди 11 години

Обществото Ви е Изобретило три способа да се държат хората в робство: Насилие, Пари и Свобода. Цялата власт произтича от Народа и никога не се Връща към него.ПолитициТЕ умеят да говорят дълго без да кажат Нищо, служейки си с много Лъжи, които представят за Истина.Това, което може да се Каже, няма да е истина и Истината не може да се Изкаже. Само толкова може да се Каже и само това е Истина.Богове няма, Както Вие си МислИте, защото при Вас, има само МислИ.Даже и тези МислИ, не са Ваши.Да МислИш,че МислИш Не Означава, че МислИш, а само, че Спиш!

393

Герб уволни протести

преди 11 години

Борисов отказваше да чуе какво му "казват учените от площада", когато протестираха заради корупцията на управляващите във Фонда за научни изследвания, където Герб и Игнатов настаниха на държавната ясла приближени фирми, създадени специално за далаверата да източват фонда и до истинските учени да не отива и лев от парите за наука, но Борисов и Игнатов твърдяха,че това не е вярно и уволниха тези, които протестираха. Сега Борисов като видя дебелия край-че Барозу ще се намесва, изведнъж "прогледна"

392

Анонимен

преди 11 години

Късно е чадо за китка....мандалото лопна вече!

391

Анонимен

преди 11 години

Цецо да пали багера и да ги лепва! Пак извадиха късмет бандюгите,че го нема в Страната !

390

Анонимен

преди 11 години

Финансовата стабилност, ниският дефицит и магистралите не се ядат. Яж си ги ти

389

Анонимен

преди 11 години

Мъдрите хора са го казали ""*** народ слаба държава"" .Приказката за матряла ще излезе вярна червената мафия всячески тегли държавата към блатото.В мътна вода им е най добре да ловят риба.

388

Mаузер

преди 11 години

До до 486;много късно. Трябваше по-рано.