97

Анонимен

преди 11 години

Единственият ,който е фанатичен е Иран. Можем с право да плюем по имперската политика на САЩ,но не можем да си затваряме очите за това,че иранците живеят в средновековието.Там са забранени най-различни неща и страната е превърната в фанатичен затвор. Например жените са длъжни да носят бурки,на децата от различен пол им е забранено да играят заедно,преди време арестуваха момчета и момичета,които просто си играеха с водни пистолети. Но според ислямистите те вършели грях,защото били без бурки.

96

до 96

преди 11 години

Каза жителят на бляскавият мегаполис София. Град пълен с внушителни многоетажни сгради от стъкло и бетон,с широки гладки булеварди и внушителни природни красоти. Да ,да ,но само в нечий мечти, от това е вярно само последното - природата!

95

до 94

преди 11 години

Уморих се да споря с простаци. Не зная кой иска да налага хомосексуалността,убеден съм че това е реалност само във параноичният ти мозък.Какъв божи ред бе пич, ние сме светска държава а онези истории от преди две хилядолетия са тотално неактуални и не могат да бъдат коректив за каквото и да било.Начи много сте ми смешни с тая библия, във века на науката и технологиите те ще ми говорят за такива простотии. Коран + библия = простащина!

94

Анонимен

преди 11 години

Пак 20-ина американски *** правят панаири по заповед на Щуката!Казах й на леля Килъри да развърже малко повече кесията, ако иска да сади демокрация в Русия, *** тя си мисли, че ще мине по тънката лайсна!

93

Анонимен

преди 11 години

Ех завиждаш ли на Амстердам. Това е един от най-богатите градове в Европа.-----------Оооо, кой би завиждал на тази клоака, ако не е умопомрачен?

92

а Содом?

преди 11 години

"Москва не е Иран"?Защо пък Иран.Кой им даде идеята да сравняват точно с Иран,когато мъж с мъж се осъжда от Стария и Новия завет черно на бяло,не само от мюсулманите.Абе чуя ли Иран и нечия фанатична омраза към народа на тази страна...Тук става дума за забрана на хомосексуална пропаганда сред малолетни!Но знаем,че целта на новия световен ред е разрушение на Божия ред и установяване на "правилни човешки отношения" според окултизма.

91

изпитан

преди 11 години

способ за разложение на едно общество- насилствено налагане на сексуални перверзии ! Това един от начините на евреите да завладяват Света ! Светът обаче, плаче за Фюрера !!!

90

До 91

преди 11 години

Ами животни сте де не сте като хората. И аз това ви разправям.

89

Анонимен

преди 11 години

Не мразя хомосексуалните ! Познавам такива и общувам без проблемно с тях! Но тази демонстрация на гей-парадите е доста отблъскваща!

88

до 88

преди 11 години

Разбира се,че сме животни. Това да се смяташ за нещо особено е крайна егоцентричност и наивност. Нали дишаш през носа и ядеш през устата? С какво си повече от животните? С разума? Добре ,хубаво, ти си животно с разум,така по-коректно ли е? И с какъв смисъл се отклоняваме толкова безсмислено и захващаме безплодни спорове за връзката между човека и животните...

87

до 87

преди 11 години

Аз самият казах че този експеримент е само ХИПОТЕЗА,ТОЧНО ЗА ДА НЕ ИЗМЪЧВАМ НИКОЙ ,НЕ БИХ ГО СТОРИЛ,ДОРИ ДА ИМАХ ВЛАСТТА! Някои хора обаче правят всичко възможно ЗА ДА ИЗМЪЧВАТ другите. И това не съм аз,ами може би вие?

86

до 88

преди 11 години

И как с вяра драги ми човеко се променя сексуалната ориентация. Вярата също е своего рода психичен процес или механизъм, Фройд говори за нея като "колетктивна невроза". Нищо драги ми човеко не става извън съзнанието и материята,вярата не е нищо повече от това,тя е просто психически механизъм и не може да надскача себе си.

85

Анонимен

преди 11 години

Мдам. Хомосексуалистите не случайно ги имаме за збъркани. Сравняват ни с животните. Човека е съвсем друго нещо. Трудно е да се обясни на хомосексуалист, зо когото щом животните правят нещо, то това и за човека е нормално. Животните имат ли вяра ? Същото е и с хомотата. Нямат вяра в нищо свято.

84

До 85

преди 11 години

Ти не залагаш главата си. Ти си садист. Искаш да измъчваш деца поради някакви твои прищевки.

83

Анонимен

преди 11 години

Moeto mqsto ? 10 godini jiwqh v Amsterdam 10 godini v Rotterdam i 10 godini jiweq v Haga(Deh Haag).Nai golemia grad e Rotterda, fabriki, zawodi, targovia, pristaniste.Den Haag e mejdu Rotterdam i Amsterdam.Stoliza, prawitelstvoto, krazizata, posolstvata. grad na advokatite i diplomaziata.Amsterdam vtori po golemina grada na drogata, homotata, konzertite, izmamite, kradzite, i vsichko locho.

82

Анонимен

преди 11 години

Бих заложил главата си в името на един експеримент.Разбира се хипотетичен,не би било възможно да стане наистина.Нека няколко стотин деца бъдат изолиране от външната среда и без достъп до медии,от които могат да научат за хомосексуализма.Аз се обзалагам,че броят на хомосексуалните ще е напълно същият.Всъщност такъв експеримент има-а полето му са цели държави.Факт е че в консервативни страни като Иран броят на хомосексуалните сред учениците е същият. По-миналата година екзекутираха 2 неполнолетн!

81

Анонимен

преди 11 години

Holanzite ste gi vurnat obratno, kakto Dolmatov.Za tqh e po dobre pravqt protesti v Moskva.

80

до 83

преди 11 години

Ех завиждаш ли на Амстердам. Това е един от най-богатите градове в Европа. Москва със панелките и София с опърпаните панелки по нищо не могат да се мерят с него. Всеки трябва да си знае мястото,ти явно не знаеш своето,което е смехотворно!

79

Анонимен

преди 11 години

Би Би Си съобщи, че пред парламента са се събрали около 15 активисти на движението за защита правата на сексуалните малцинства - mnogo be, Trqbva da gi kachat na samolet i izpratqt v Amsterdam. Stolizata na razvrata. Pulno e s lisbiiki, *asi, narkomani, perverznizi, pedofili, kradzi, izmamnizi , psihobolni i vsqkakvi otrepki.

78

до 79

преди 11 години

Хомосексуалист е термин ,означаващ човек със финитет към собствненият пол.*аст е жаргонен и нуместен израз,който освен за по-горното,може да се използва и за обозначаване на хетеросексуални хора със надменно и общо взето отблъскващо и подло поведение.