30

аз

преди 11 години

Още се чудя как можахме да го изберем този човек за наш Президент! Гордея се, че не гласувах за него, но каква ли е ползата от това... Хубав и спорен ден на всички!!!

29

журналист

преди 11 години

Другарите много им е мъка , че Гоце Първанов не е вече президент. По негово време всички закони се спазваха, морала беше на световни величини, а конст. съд бяха най-достойните и морални хора. Затова успяха с Ангел Марин да помилват само 83 убийци и да изкарат по няколко милиона за старини. Ако знаете само колко сте зле с вашата глупава пропаганда. Добре, че Станишко разбире от пиар та само срещу 1 500 000 евра, които даде на Хохегер , а пък той ги върна на Моника успяха да спечелят изборите.

28

Анонимен

преди 11 години

NA NAS BALGARITE TRQBVA DA NI E ZA UROK TOVA 4E NE TRQBVA DA GLASUVAME ZA MUTRI POVE4E I NAI VE4E ZA POLITI4ESKIQ TRUB GERB

27

Робин Худ

преди 11 години

Скоро ще има един голям урок за всички герои на прехода, тоя сценарии май ще е песен с туй дето народа ще ви научи.

26

Анонимен

преди 11 години

Подлогата на Б.Б. - "Бедност Безработица" ли ще ни учи на морал този дето има незаконна къща на морето на самите скали!

25

Анонимен

преди 11 години

Крайната цел е ГЕРБ, СДС или ДСБ да контролират конституционния съд и неслучайно Петър Стоянов от СДС е толкова алчен, че се цели да стане президент на конституционния съд още в началото. Затова е и борбата за властта между ГЕРБ, СДС и ДСБ.

24

Един Българин

преди 11 години

И аз гласувах за вас и не съжалявам за момента. Бъдете все така активен и "пляскайте" който не слуша "гласът народен".

23

Анонимен

преди 11 години

Роска, а що не бойкотира собствената си клетва? Или искаш да кажеш, че те избраха честно :)))) Смеееееех!

22

Аман от прост народ!

преди 11 години

Къде бяхте, когато се номинираха, изслушваха и гласуваха кандидатурите? Защо тогава не се обадихте - защото тогава още бойко беше "заръчал" на депутатите си, както се похвали, че ще им заръча и за кандидатурата на СДС при втория избор, както и на Вас ще заръча. А какво Ви е отношението към избора на главен прокурор или за това още не са Ви "подсетили" с дърпане на конеца...

21

Конституцията

преди 11 години

Г-н президент, вашите юридически съветници трябва да ви напомнят,че Конституцията Е "правила,абзаци и запетайки".И законите СА "правила,абзаци и запетайки". Затова както Конституцията,така и законите трябва да се спазват точно. Вашето тълкуване на най-висшия закон у нас води към обосноваване на нарушаването му с подобни формулировки и в бъдеще.А подобно мнение аз съм чел някъде, че е изповядвано в далечни вече периоди от световната история, които ние сега наричаме тоталитарни. Прилагането на законите по целесъобразност, което на практика вие се опитвате сега да обосновете като обществено оправдано по някога е най-прекия път към беззаконието и произвола в една държава,в едно общество.

20

запетайка

преди 11 години

От Брюксел ли ти натиснаха копчето, или просто съблюдаваш конституцията запетайките ?!

19

До 21

преди 11 години

Това нов вид Лотария ли е,и има ли Джакпот

18

x

преди 11 години

Трябва да ни е за урок, кой избираме за президент, защото после може да си прави каквото си иска.Напрактика той превишава правата си, като одобрява или не избора на парламента, което няма теоретична логика, защото и двете институции имат своя квота.

17

жека

преди 11 години

посочете едно от десет явявания на "великия" президент, при което не чете

16

Гласоподавател

преди 11 години

г-н Президент, това означава, че и други органи, пък и граждани могат ДА НЕ СПАЗВАТ КОНСТИТУЦИЯТА И ЗАКОНИТЕ В СТРАНАТА, КАТО СЕ ОПРАВДАВАТ, ЧЕ Е В НЕЧИЕ ДОБРО!? Най-вероятно заради това мвр не арестува ромските фамилии в с.Мечка,защото те "не спазват законите" и плашат, крадат, ограбват и убиват в интерес на семействата си и в полза на герб,най-любимата партия на премиера и министър цв.цв.Г-н Президент, а дали ако в резултат на фалшивите избори не се беше провела Вашата клетва щяхте да приемете

15

анонимен

преди 11 години

Роско,ти доказа,че щом Ти задействат бутона,действаш,като Робот без да мислиш,а след това се обясняваш,но нямаше начин в този случай трябваше да избършеш на.....ия *** на Шефа си

14

НФСБ

преди 11 години

И тоя *** се изказа.. А като носиха чувалите с бюлетините защо си траеше бе комсомолец?

13

Анонимен

преди 11 години

Марковска пречи само на СДС и ДСБ и това се видя при гласуването и после и при доносите до ЕС. Сега ще се види и при гласуването за Стоянов.

12

Анонимен

преди 11 години

Жалката комунистическа *** и под тази новина ще се изхожда.

11

Анонимен

преди 11 години

Тоя не си е превишил правата и дума да не става, браво Плевня и след изборите нашите ако не спечелят законно избраните, пак си бий дузпата нека видят че не е само запетайки ами има и юристи като тебе дето ги разбират работите.