97

Анонимен

преди 11 години

Ти ми отговори на въпросчето батенце, *** как се пише ефтин , просто въпросче задавам, елементарно. Мош ли отговори или ше ми праиш урок по български език? Ние сме ора неграмотни, за тва и задаваме прости въпросчета. И така, да повторя: как тока от Белене ще е по ефтин от този от Козлодуй при положение че Козлодуй е вече изплатена и държавна а Белене тепърва ще се изплаща и ще е поне наполовина частна?

96

ДО 100

преди 11 години

Много си прав!----ИМАМЕ ...ЛУКОЙЛ...,АМА ГОРИВОТО Е СКЪПО----ЩО ЛИ?Монополите в Бг никога няма да бъдат разбити ---СОФАРМА,ЕНЕРГЕТИКА,ГОРИВА,БЯЛА МАФИЯ,...И КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ !

95

murmashka

преди 11 години

Ядрена енргетика и в частност ,,Белене" без руснаци за Овчаров е като нож на гърлото.Взел е пари от Русия за да лобира строежа за тях а сега те остават на сухо.Лошо му се пише тогава на Овчаров.Руското ФСБ ( наследник на КГБ) има дълги ръце и ще го спипат някъде на тъмно за да връща парите.Ето защо и лае продажния корупционер мръсен Р.Овчаров

94

Анонимен

преди 11 години

Тая гнида няма ли срам? Няма ли кой да го прати при Луканов тая ***?

93

до отворковците!

преди 11 години

Защо ,когато работеха всичките Бг-АЕЦ-ове ,токът за нас в Бг,....беше по-скъп ,от този който изнасяхме за Турция -----моля Овчият мозък ,да каже?Ефтин ток "щяло"да има в Бг ,ако се построи АЕЦ-Белене ,АМА ----ДРУГ ПЪТ !Кой Бг-олигарх би го ПОЗВОЛИЛ?

92

93,

преди 11 години

Съгласен съм за енергетиката обаче за цената не.Имаме Лукоил,но не караме евтин бензин.

91

Анонимен

преди 11 години

Нека пак да подчертаем колко е зациклен АЕЦ Белене: (1) иск за милиарди на арбитраж в париж (2) екологичните организации са против белене (3) правителството няма пари за белене (4) очаква се народа да гласува на референдум за или против белене (5) прокуратурата разследва сделки около белене.Такава каша е сериозен предизборен коз в ръцете на политиците които за пореден път доказват, че са склонни да детонират ядрена бомба у нас, в името на голямото лапане.

90

овчо

преди 11 години

Преди време Овчаров каза Не разбрахте ли че ние ще сме богати а вие бедни Сега да видим кои сме НИЕ и кои ВИЕ!

89

до 93

преди 11 години

Абе остави това че ядрената централа е по добра от възобновяемите източници, това няма да го коментирам, ами я ми обясни как като построим Белене тока от нея ще е по ефтин ? Нали сега сме на ток от ядрена централа и то изплатена и пак не е ефтин ? И преди да ми кажеш че е за ради фотоволтаиците да те питам- преди три години нямаше фотоволтаици и тока пак поскъпваше, е как става така мож ли ме светна ?

88

ЗА!

преди 11 години

Белене ---затвор за крадците на 3-ната коалиция и Костов ---ТЕ ЗАТРИХА ----БЪЛГАРИЯ!

87

Мутризма

преди 11 години

Мутризма - тежка разбойническа форма на Комунизма. РазБойко - пръв партиен и държавен ръководител на мутрите

86

Анонимен

преди 11 години

За какво реве тоя мошенник не разбирам ? Нали искаше Белене, те му Белене....или рева е че няма да я строят руснаците а те си искат рублите дет са му насипали в джеба......

85

Анонимен

преди 11 години

Хора, без ядрена енергетика, ще останем на тъмно, ще плащаме 3 пъти по-скъп ток, ще си съсипем природата с тия ТЕЦ-ове и ВЕИ-та...Няма по целесъобразен, евтин и чист начин за добив на електроенергия открит до монента. Човешкото познание не е открило по-добра алтернатива...

84

Анонимен

преди 11 години

Интересно ми е как ще бъде обяснен инвестиционния риск при отказ от АЕЦ. Всяка публична компания която би се закачила към този проект би зависила от резултатите от референдума у нас. Очевидно е, че кремълските марионетки са се престарали с този референдум който много здраво блокира всякакви действия по проекта Белене.

83

азе

преди 11 години

Ако пострим АЕЦ-Белене ,....само Р.ОвчЪ ще има ПЕЧАЛБА----доказа го ---23г.,.....ТОЧКА!И.Костов и Р.ОвчЪ .,работят само и единствено за ---СЕБЕ СИ !

82

Разбирач

преди 11 години

РазБойко Надрисков - ядрен инженер

81

Анонимен

преди 11 години

Поредната тема на СПИН РАПАРИТЕ дерзайте червена крадлива *** пуснетеси химна на ШАМАРА

80

popo

преди 11 години

Толкова е лицемерно БСП да говорят за БОГ и за религия, когато ръцете им са изцапани с кръвта на стотици хиляди българи-християни!

79

Анонимен

преди 11 години

Неми говори за Белане говорими чие ти и Масларова ще върнете парите да помогнете на Перник и Янакиева че се охарчи по край свадбите

78

Анонимен

преди 11 години

Искаме възмездие за всичките 70 години комунистически терор над българскиянарод !