90

ЗА прозрачни сделки

преди 11 години

Янев,посочи ни само кои са свързаните лица с политиците при изпълнението на поръчките и на какви цени са сключвани договорите.Недей да ги съдиш,ние ще го направим вместо теб на изборите.

89

Oleee

преди 11 години

Над 300 звена за борба с корупцията ? Че с толкова много звена корупцията трябва да е в рамките на 5-10%. Храним 300 звена, а резултата нулев. Тия звена само за парлама ли са ?

88

приемам залози

преди 11 години

дали Яне ще намери с какво да запуши устата на Мая Мазолова

87

хммм

преди 11 години

сигурен съм, че ако си ги премерят Яне и Мая Манолова, на майчето ще и в пъти по-голям...

86

ф-1

преди 11 години

Ех Яне,Яне...Ама така е, като на времето нямаше презервативи по селата!

85

Анонимен

преди 11 години

от целия разговор стана очевадно, че манолова е главната героиня в мокрите сънища на яне . това беше съществото на техния `диалог`

84

Кил'минати

преди 11 години

Прав е 84: Ясно е че са решили да унижоцат майка България и да ни затрият като народ, но сметките им няма да излязат. Те са си го казали: Властта с кръв сме я взели с кръв ще я сдадем. Така, че трябва да се готвиме за преврат братя българи, ако не се действа до 10 годни ще са разпокъсали майка България и оставили на лешоядите

83

до 90

преди 11 години

как ще познаеш кое му е лицето?

82

ЯНЕ ЯНЕВ

преди 11 години

НЯМА ЛИ ДА МЕ ПРИБЕРЕТЕ НА ЧЕТВЪРТИ КИЛОМЕТЪР, СТИГА СЪМ СЕ МЪЧИЛ В ТЕЗ ТЕЖКИ И БЕЗПАРИЧНИ ВРЕМЕНА. ЗАПЛАТКАТА МИ САМО ЗА ЛЕКАРСТВА И НАКОЛЕНКИ НЕ СТИГА!

81

Анонимен

преди 11 години

Просто е срамота ГЕРБ ако уважават себе си, да използват този въртигъз. Защо 3,5 години ако имаха доказателства и ако искаха, не предприеха разследвания срещу троегъзата? Или гарван гарвану око не вади. Пък ако въртогъзото Яне успее да налее малко помия върху опонените - добре дошло. ГЕРБ си остава целият в бяло. Да, ама не. Когато другаруваш с ***на, няма начин да не се оцапаш. Това е една от най-долните и мръсни прояви на партията ГЕРБ.

80

do 83

преди 11 години

Самото ЦРУ е свързано с толкова много убийства на политически неудобни хора, че не е достоверен източник на информация.За американските служби важи същата поговорка "видиш ли евреин да ти дава нещо, огледай се какво ти е взел". ако смяташ, че си получил нещо без пари, преброй си роднините ...какво ти дават американците и дали е истина, никой не може да ти гарантира.

79

За ризата и ......

преди 11 години

Някой ще надене ли усмирителната риза на тази политическа проститука /// разбирайте ку-ва // Яне Янев?Ейййй, бога ми, ако го срещна в Добруджа с най-голямо ОГРООООООМНО удоволствие ще се изхрача в лицето му.Пфууууу, що за *** *** имаме за сънародници. *** я да си зададем въпроса: Кой е баща му????Егати семето.

78

Анонимен

преди 11 години

КЪДЕ НИ Е СЕГА ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО, ДА РИПНЕ ПРЕД СЪДЕБНАТА ПАЛАТА И ДА ПРОТЕСТИРА? ТЕ ОГРАБИХА НАС!

77

прасчо

преди 11 години

Е как да и вярвам на Янка,като за една година завъртя *** на 360 градуса...Не,че Манолова и патрона и са свестни,сигурен съм,че Р.Овч и Р.Пет са омазани целите в екскременти,но те дават акъл,дават под съд,всичко дават само кокала НЕ !!!!

76

ГЕРБ

преди 11 години

ГЕРБ - Групировка за Екстремно Разрушаване на България

75

факт

преди 11 години

Мдаааа,по-скоро е : Борисов разказва сънища,Дянков ни гони от България,а народа е приспан от 1989 г....Кога ли ще се събудим ???

74

Анонимен

преди 11 години

ЗАЩО ОЩЕ ДЪРЖИТЕ ТОВА КАТО ПЪРВА НОВИНА - ИЛИ И НА ВАС Е НАРЕДЕНО ДА ОТКЛОНЯВАТЕ ВНИМАНИЕТО, А??? ДНЕС ТРИЧЛЕНЕН СЪСТАВ НА СОФИЙСКИ АПЕЛАТИВЕН СЪД ОПРАВДА, ПОВТАРЯМ ОПРАВДА ВСИЧКИ, ПОВТАРЯМ ВСИЧКИ - ПО ДЕЛОТО САПАРД. ВСИЧКИ! ВОГЛАВЕ С МАРИО НИКОЛОВ, ОНЗИ КОЙТО СЕ ХИЛЕШЕ САМОДОВОЛНО СЪС СКЪПА ПУРА ИЗ КОРИДОРИТЕ НА СЪДЕБНАТА ПАЛАТА! ЕВАЛА БЪЛГАРИО! ЕВАЛА СЪДИИ! ГНУС МЕ Е ОТ ВСИЧКО БЪЛГАРСКО!!! БОЖЕ, ДАНО ДЕТЕТО МИ ИЗБЯГА ОТТУК И НИКОГА НЕ СЕ ВРЪЩА! ЗА НАС ВЕЧЕ Е КЪСНО.

73

ЦРУ разкри

преди 11 години

ЦРУ разкри, че след 1990 Бойко е свързан с над 20 убийства. Убитите са си убити, живите печелят, израстват в структурите и даже стават премиери. ЦРУ държи Борисов за топките с тези факти и даже може да му заповядат да обяви война на руснаците. В този смисъл имаме премиер-губернатор, готов даже да погуби България с цел да запази главата си. Защото този, който е свързан с убийства, от убийство се страхува. Янев, самосезирай се тикво!!!!!

72

666! СУПЕР...

преди 11 години

...ЛЕЛЕ МАИНОЛУВА АКО МУ СКОЧИ ОТГОРЕ НА ТУВА ЯНЕ КВО МАЛЕБИ МЕЛБА ЛИ ...НА ТОЛУМБА ШЕ СТАНЕ ЯНЕ...!

71

ф-1

преди 11 години

Падението на България е СТРАШНО!Най -голямите престъпници са се впили в управленските институции, МВР,съдилища и манипулират всичко единствено за собствена изгода, а народа е абсолютно беззащитен.Задавили са се с привилегии, власт и пари! Фалшифициране на избори, квоти на властващите във всички правораздавателни институции, тотален контрол и зависимост.Не" пост" а а реален КОМУНИЗЪМ!