48

Стоппрес

преди 11 години

,,Аз ли ще върша всичко в тая държава'' - казваше един бивш премиер.Нещата не са от днес.Бързо забравяме.Симптом е на върхушката да изземват функции и да се перчи в подходящ момент.Ето, Цецо - там изявлението идва от директора на испанската полиция, тук - лично от него.Няма други началници които вероятно са свършили работата, няма пресцентър.Друг е въпроса, че за тези неща не бива да се говори щяло и нещяло, поради естеството им - престъпност.Но рейтинга е по важен.

47

Анонимен

преди 11 години

За три години изпапаха 4 млрд от фискалния резерв, 1,5 млрд от здравни вноски и ни загробиха с нови 5 млрд държавен дълг герберите! Тези крадат повече и от тройката:))

46

Анонимен

преди 11 години

До 49, Петя - не ми е платен! Сериозно. Просто бях част от хората, които бяха директно излъгани, че ще имат работа за таз и прословута писта, та покрай нея разбрахме и много други неща. А тия на Борисов - тях ги виждам и ползвам всеки ден - и магистрала, и метро, и градинките в София и 400 училища ремонтирани. Просто най-накрая нещо се случва.

45

Анонимен

преди 11 години

Боко купи 20 хотела и би брокера Цецо!

44

do aibou

преди 11 години

ама чакай ... :))) вие по купуване на апартаменти с народни пари ли ще се състезавате ? Аз не защитавам Герб, ... познавам част от *** в парламента и няма да гласувам.

43

Цецо Шестака до 57

преди 11 години

Не са 6 апартамента, вече са 16!!!!!

42

51

преди 11 години

Тя Петя не може толкова! Все пак Вожда и е кумир, а само с един Винету не става!

41

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Изневерих на Володя с Гагапин - първа дружка на Володя.Беше се напил и ме пожела...

40

!

преди 11 години

Цецо купи 6 апартамента, а масларката 6 хотела!

39

49, Петя

преди 11 години

Хайде де! Чакаме мангизите на предходните и на съд:))))) Нали едни данни се взимаха на дискове от НАП от швейцарски банки:)) Де са:))) Или Боко ги крие, или изобщо ги няма:))) Ха сега де:)) Увисна ти платения пост:)))

38

аибоу

преди 11 години

А Цецо купи 6 апартамена :)))))))

37

Петя

преди 11 години

До Анонимен - като те карат да лъжеш поне мисли малко. На магистралата не може да има спукани гуми от осевата линия, защото магистралите НЯМАТ осева линия. Имат разделителни линии между платната и лично моите гуми, които са си най-обикновени, вече няколко пъти са тествани там - нищо им няма!!! Има лек релеф на разделителната, който релеф се прави, за да те стресне, ако тръгнеш да заспиваш и да излизаш от лентата... Ей, аман от неаргументирани критикьори-клакьори

36

do aibou

преди 11 години

Твоя националист го боли единствено за младата му любовница... дето се скара с доведения си син заради нея, но пък и купи мезонет на центъра с парите от субсидията ... да ... боли го.

35

аибоу

преди 11 години

Петя,преди да кажеш нещо преброи до сто.......

34

Анонимен

преди 11 години

Милите! какво ли не правят само и само да докопат втори мандат:))) Пак ще трябва да носят чували:))

33

Петя

преди 11 години

Не се излагайте, преди ерата Борисов нямаше нищо за инстпектиране, освен сметките в Швейцария на червените големци. Къде му е на Румен Петков и Богдан Николов прочутата писта за Ф1, дето ни лъгаха 5 години?! Нека да си инспектират. Даже се надявамоще 4 години да инспектират, пък дано да забравим тия черни 22 години "преход" - прехода на парите на България в частните сметки....

32

Анонимен

преди 11 години

Голяма смрад се носи от ГЕРБ! Да не би Фидоската да се е подложила на отслабване:))

31

aibou

преди 11 години

Типично по герберски."гласувайте за нас,щото ако не спечелим много зле ви се пише с другите".Анонимен,не виждаш ли,че по-зле от това правителство няма на къде.правя реклама на волен,понеже имам мнение,виждам че единствено националистие ги боли за родината.

30

Лекар

преди 11 години

Съвет към червените:Избягвайте да пърдите при диария.

29

Анонимен

преди 11 години

Боко Боклуко:))))