116

азз

преди 11 години

очаквам във всеки един помент израел да ни подигне обвинение в съучастие в атентат,умишлено занижен контрол по кпп-та,умишлено престъпно бездействие спосбстващо развитие на крайно десен хипер-ултра-ортодоксален-фундаментно-двойно армиран ислям,потулване на разследването на изгърмялата фабрика за разсфасофка и бутилация на боеприпаси,от където е взет експлоазива за атентата....и ще ни накарат да плаща ме (държавата!а,това сте вие),няколко стотин милиона евро!ще ни бъде предложено извън съдебно споразумение,да дадем територия на умирОтворителните контингенти,да укротят хашишините в иран!честно,очаквам нещо подобно да се случи!бойко ще е съучастник срещу скромно трудово възнаграждение....

115

Анонимен

преди 11 години

честно казано тази новина ми идва вече вповече .. тук започва да се води война която не е наша .. не мога да разбера Защо точно България ???

114

Анонимен

преди 11 години

Няма какво да се обясняваме строг визов режим към Израел и ислямските държави.Да се трепат на друго място!!!!!, даже бих добавил строг режим и към руснаци и чеченци, щото и от тех много проблеми идват

113

до 136

преди 11 години

Безсмъртни няма!Вечни неща няма(дори и езици)!Ако не те лови бомба и куршум *** в парламента!

112

русенски влах

преди 11 години

Мосад ще признаят за атентата тогава, когато българите признаят, че произхождат от румънците/власите/даките - демек никога. ;)

111

Тодор Живков

преди 11 години

..."ееех как добре си живеехме като деца повреме на комунизма"....

110

АТИЛА

преди 11 години

Докога ще криете ИСТИНАТА ?Зад атентата на Сарафово стои Българската *** наречена Русия. Камикадзето е преминал през лагера за обучение на Терористи на Камчия прикрит като детски център създаден от Лужков. На Камчия под закрилата на КГБ и техния филиал в Задунайска Губерния ДанС се обучават над 4000 потенциални Терористи и Убици. Вън Руските Терористи и Окупатори от Българските земи на Дунав, Волга, Вардар и Кавказ за да не стане Камчия Българския Беслан.КАЗАХ !!!bulgarya.co.cc

109

до 132

преди 11 години

Езикът на който говориш е славянски, защо не говориш на тракийски език?!

108

Анонимен

преди 11 години

Винаги се получава така , когато всеки работи това , което не му е работата или , за което не е учил! Друго щеше да е ,ако Бойко си гасеше пожарите , Цветко учеше учениците , как се заема нисък старт за бягане сто метра !Животът със сигурност щеше да е по-добър,а нервите по-малко ! Може би нямаше да го има и Днес Бг.! Ех , мечти ,мечти-и-и-и !

107

Анонимен

преди 11 години

Извършителите са без значение.Тъпо е да кажеш ,че мъртвеца е виновен!Има натам хора дето явно дирижират нещата.Не е случаен този атентат.Лошо е ако продължат.:(

106

русенски влах до 129

преди 11 години

Столица на българите трябва да стане и дано да стане Букурещ! Българската земя принадлежи на румънците.

105

до 128

преди 11 години

Мързеливите и лъжливи хора, които се молят по сто пъти на ден и които постоянно тормозят българските семейства в района и пребиват техните деца по заведенията ли наричаш работливи и честни?

104

_Ястреб_

преди 11 години

120 - Ами, първо, щото няма армия и второ, на някои по-умни от тебе не им се иска на другия ден Анкара да стане столицата на българите!

103

До 120

преди 11 години

Ей *** гърбав , недей да закачаш Родопите и Делиормана ! Там живеят достатъчно добри , трудолюбиви и честни хора, които макар и с друга вяра са много по-българи от тебе и много по - човеци ,отново от тебе ! Сигурен съм , че като ходиш да пикаеш викаш майка си с тебе , за да не те вземе дядо Торбалан , а тука се правиш на мъжага ! Де .ба и простите ви селски пръчколяци , само за як бой плачете ,вашта мама , наркоманска ***!

102

Анонимен

преди 11 години

Говори се, че в Ботевград в кв. "В. Левски" преди няколко нощи има убийство по политически причини. Смята се, че в убийството са замесени хора от ГЕРБ.

101

Сталин

преди 11 години

Ако Адолф си беше свършил работата,сега нямаше да имаме проблем.......!

100

Анонимен

преди 11 години

Сто процента в атентата са замесени и наши, родни мюсулмани. Няма да се очудя ако и шофьора е замесен.

99

азз

преди 11 години

май не е от бг.от друга планета са!що приказваш глупости(пишеш де)?

98

Анонимен

преди 11 години

Абе нашите мисиряци направо са си изули гащите ! Толкова са се шашнали , че са оставили всичко на самотек и в ръцете на чуждите служби ! Това показва , колко са некъдърни и неадекватни ! То не е , като да даваш консултантски услуги и да си играеш мачлета всеки ден,без да се интересуваш какво се случва в държавата ти ! Страшен премиер ,страшен вътрешен министър , нямам думи !!!

97

Анонимен

преди 11 години

Защо българската армия не спретне една Сребреница в Родопите и Делиормана?