14

Един Българин

преди 12 години

3, какъв ти е проблемът? Какво значение има че ББ е решил да защити Радо, при положение че това е единственият полезен ход в момента?!! БЪЛГАРИЯ е над всичко, включително и над ББ, БФВ, ПР акции и над Радостин Стойчев. Последният е в правото си да ни откаже обаче, т.к. след подобна постъпка едва ли има нормален човек, който да може да работи спокойно. Въпреки това БЪЛГАРИЯ вярва в Радо!2, не си прав това е еединствената ни надежда за успех в момента.Дано Матей и Андрей да премислят.

13

:)

преди 12 години

Крайно време е разни малки човечета да разберат, че като са поставени на даден пост да управляват това далеч не означава, че могат да го правят така все едно са собственици. Говоря за всички шефове на федерации - футбол, волейбол и т.н. вероятно който и спорт да кажа няма да сбъркам. Това което те управляват не е бащиния, а се движи с пари на данъкоплатците, съответно те са длъжни да защитават техните интереси, ако не - да изхвърчат от там; ако не - бойкот.

12

Почна се

преди 12 години

Стойчев прави фелацйо на бойко,пък пред журналята го играе на мъж с достойнство,всичко е кьор фишек за заблудените албинисти така наречената българска публика,които чакат да се случи чудо и вълка сит и ягнето цяло.Поканете Марто докато е време и му даите 5г.договор ако наистина ви е еня за БГ волейбола...

11

Анонимен

преди 12 години

БОРКОООООО,ЗАЩО НЕ ОСТАВИХТЕ ДА ЖИВЕЕ МИШО - БИРАТА????????????КВО НАРЕЖДАШ ***,ТОВА ДА НЕ Е БИТАК БЕ??????????

10

Ужас

преди 12 години

Уважавам Радо, но ако е мъж и има някаква чест, трябва да направи като Пранди и тотално да отсвири БФВ и Боприсов! Този цирк е ненормален! Съсипаха единствения ни колективен спорт! Стана същото като с футбола! Тотална деградация, причинена от световните ***, които са начело на федерацията! БФС и БВФ са вече като две капки вода! Срам и позор! А Борисов няма да го коментирам, вади ПиАр от всяка ситуация... Каквото и да стане, който и да е треньор, отбора вече няма да е същия...жалко...

9

Discovery

преди 12 години

Еее почна па да прекалява тоя...

8

Анонимен

преди 12 години

откъде накъде тоя "НАРЕЖДА С МОЛБА" ?! Сега и във волейбола ли взе да кадрува?

7

тома неверни

преди 12 години

божее,какво сме правили преди НЕГО,божее,какво ше правиме без него(бел. на админа-догодина)

6

иво

преди 12 години

Това много ми напомня поговорката: и ВЪЛКЪТ СИТ И АГНЕТО ЦЯЛО.

5

Анонимен

преди 12 години

*** ВСИЧКО ИСКАТ ДА СЪСИПЯТ

4

Анонимен

преди 12 години

"Министър-председателят нареди федерацията да бъде помоленА Радостин Стойчев...'' ПомоленА - показателно.

3

Лъчезар Йорданов

преди 12 години

Имам един такъв въпрос.... Ако върнат Радо Стойчев и със него останат Матей,Теди и Андрей и той отново да кажем победи "силите" Египет и Пакистан но загуби от Франция както загуби и от Германия... всички който "ревете" сега какво ще кажете тогава?!?! Това искам да знам! Благодаря за вниманието :)

2

Анонимен

преди 12 години

Г-н Стойчев, тия се е.бават с тебе.Покажи че имаш характер и ги отсвири !

1

Анонимен

преди 12 години

И до спорта ли "огря" управлението на ГЕРБ? Цъфнахме вече, бат Бойко, сега започваме да прецъфтяваме!