114

Анонимен

преди 12 години

Абе,грък смотан,гледай си *** *** ,чакайки месец ЮНИ!!Ако не сте се избили дотогава де, или не сте измрели!

113

от какво

преди 12 години

добре бе сваляме ги тия и какво послее ...кой ...или по добре никой-на самотек...с което съм по съгласен

112

126

преди 12 години

Кво се дразниш на гърчолята? *** били, такива били, ама :))) заплатите им са почти европейски, пенсиите също, сега и по една заплата, една пенсия и по 600 евро на безработен ще вземат. А ти много умния все се оправяш :))) Само да те питам ти колко живота смяташ да живееш? Че с тия темпове на оправяне май тамън спрем свободното падане и се появи някой спасител и почнеме пак да летим надолу.

111

от какво

преди 12 години

до бачкатор-подразбирам че имаш пред вид нашия интерес е на изток-надявам се обаче да не е така -щото съм живял в сащ а и съм бил в русия и да ти кажа с две ръце съм за американците щото каквото съм видял на изток не е за разправяне камо ли да е нашия интерес-ужасно е на изток бачкатор да знаеш.като мордор е особено зимата.не благодаря.

110

Анонимен

преди 12 години

Е само за инфо - още 150 млн. на година за лихви, плюс изплащане на главницата :))). Та колко хубаво било викаха некой гербави да имаме магистралки (дет още ги няма) :))). Но нищо де, ще ви приберат париците като енергийно задължително ви ефектират :))) А догодина на юни си знаете - гарантирано от ГЕРБО :)))

109

Георги

преди 12 години

Ей, грък смотан. Малко злобно примитивно гръкче. Свикнало само да му дават и то да кльопа. Колкото и зле да сме, винаги ще се оправим. Неблагодарни *** сте вие грозните гърци.

108

наблюдател

преди 12 години

Виновен е Станишев!!!Ако беше изплатил дълга и беше оставил 20 млрд. резерв цял мандат на ГРОБ нямаше да има проблеми.

107

ха-ха-ха

преди 12 години

Доста мек анализ. Поразиите от безхаберието на тиквениците са бая по-големи и дълговете се трупат не от сега а вече три години и като излезе накрая сметката ще ревем с кървави сълзи, ама нали само Мутра може да ни оправи и народа си я обичка :))). А като си помилсля, че още бензина не е ударил 3 лв., тока не се е изравнил със средноевропейския, а храните имат също бая да поскъпват. Дали към края на годината ще има още непрогледнали?

106

чичо Тиквичка

преди 12 години

...... Из речта на премиера....... При правителството на Станишев бяхме на ръба на пропастта, под моето ръководство направихме РЕШИТЕЛНА КРАЧКА НАПРЕД!

105

БАЧКАТОР

преди 12 години

117 Приятелю, те не са спирали да ни управляват отвън. На България и трябват политици с голям български ИНАТ да им се противопоставят на Уорлик, на ЕС и да защитават интереса НАШИЯ. Професионалисти са ако искаш да знаеш и Костов и Милен Велчев и много други само че са ПРОДАЖНИЦИ. Това е големия проблем - не че не могат ,ТЕ НЕ ИСКАТ да оправят българските проблеми.

104

ss

преди 12 години

Къде се изгубиха форумните герберски драскачи.Май им спряха парите и вече не виждат бъдещето в розово.Май в розово останаха само малките им *** задничета.Колко настървено пишеха как всичко е идиално и върви по план.Не знам колко *** може да е народа но 37% от него наистина са ***.

103

КОСТАНИДИС

преди 12 години

Вулгарите смеят на ВЕЛИКИ ЕЛЛИНИ НА ЕЛЛАДА--но сега разберат къде *** гладните.

102

ii

преди 12 години

Левски си даде живота за "Чиста и свята република", а най срамното е че управляващите имат портрети на Левски, Ботев, Вазов в кабинетите си.След сто години ... ако България още я има, г-н Борисов никой няма да окачи ваш портрет.

101

от какво

преди 12 години

добре бе бачкатор-кой бе-кажи-този и този-кой като нито един читав човек не иска да се завира в тая помия политиката-ето аз ти предлагам щото мисля че е най добре кабинет от докозани професионалисти политици от вън.от наште селяци ми писна

100

Долу АТАКА

преди 12 години

Волен Сидеров окраде и разруши България!!!

99

mitko

преди 12 години

samo kostov moje da ni pomogne

98

БАЧКАТОР

преди 12 години

112Волен Сидеров , Красимир Каракачанов ето ти алтернатива на ГЕРБ. Хора които имат виждания и програми за развитието на България. Нещо като Виктор Орбан за Унгария, и Владимир Путин за Русия.

97

БАЧКАТОР

преди 12 години

Нещата в България са много зле. Правителството ни е абсолютно некомпетентно да управлява качествено страната и да защитава националните ни интереси. Дори и форумните герберски зомбита мълчат, значи бавно осъзнават грозната истина. Бат Бойко е симпатяга да , майтапчия е оригинален е обаче НЕ СТАВА ЗА ПРЕМИЕР.

96

от какво

преди 12 години

добре бе тия не стават и те -ясно -ама кой и от кое село да е -дайте решения виждания-а само плюене...или това можете и вие като началниците си

95

Анонимен

преди 12 години

всяко харчене на резерва и фонда ще доведе до вдигане на лихвите на банките те и без това са високи да знаете