9

аз

преди 12 години

преди щеше да уволнява, сега реже ...този е абсурден, никой не го взема на сериозно вече ...

8

бивш българин

преди 12 години

Тоя хомосексуалист от ДС - Янето, освен че веднага след общинските избори си показа жалката природа на бат Бойков ***, вече прекалено много се разсмърдя. А рецептата към Трайков, как да се прави на мъж, дадена от Яне, освен че може да те умори от смях, си е израз на типичната комунистическа наглост. Та, викам, тоя смрадлив и мазен наглец вече не мога да го понасям.

7

Анонимен

преди 12 години

Ей тоя ляв нападател и подлизурко пък намерил да обсъжда кой е мъж и кой не! В управлението само мутри и меки китки,затова сме на това дередже.Янка много компетентна стана и тя!

6

Анонимен

преди 12 години

Баш па тоя *** да говори за мъже!?!А бе, кой се извъртя като уличница и и от върл противник на Боко, почна да му лижеш ***?За такива като теб си има точното определение - политическа к>рва!

5

varnenec

преди 12 години

Ами ти како Янке партизанке за какво ставаш,да правиш Ми**т на Б.Б.Много си *** жено

4

възмутен

преди 12 години

По-гнусен от този, даже не искам и да му споменавам името, няма! Пълна отврат!

3

Анонимен

преди 12 години

Прав е Яне

2

Анонимен

преди 12 години

Защо първата буква е голяма? Доста тъпо...Освен това полетата отстрани са малки. Да не говорим, че новия дизайн като цяло е покъртителен.

1

Анонимен

преди 12 години

По думите му Трайков дори не можел да се направи на мъж."Ако беше мъж , щеше да скочи на Борисов яко, силно с бутоните и да каже защо така, а той и това не прави.КОЙ ГО КАЗВА :)