70

Анонимен

преди 12 години

ПУМИЯ !

69

Анонимен

преди 12 години

Краденето си продължава /не е спирало/ за чий им е на Министерствата разни, PR агенции,ами ние си ги знаем какви л**на са.

68

Анонимен

преди 12 години

"Йосифова" - еврейска фамилия ли е?

67

до Моника

преди 12 години

Йосифова,ти не си фирма по причина ,че си човек.Ако говориш толкова неграмотно,пази боже! Въпросът на който не даваш отговор е дали Хохегер ти е върнал 270 000 лева,което си е чиста далавера. А относно Цветанов,че се изказал пошло за теб,че си любовница на Станишев,ставаш смешна.Каква си според теб,не си съпруга,не си му майка,съжителстваш с него и си му родила дете,как да те нарече човека?

66

Анонимен

преди 12 години

Да се срамуваш от произхода си! От това наистина трябва да се срамуваш!А иначе вие сте спецове по правенето на деца с пръст!

65

Анонимен

преди 12 години

Тая кобра сяда само на *** с дебели портфейли! И после се прави на бизнес дама.

64

Анонимен

преди 12 години

абе гербери...много пишете тук,а в статията за насрания ви *** в Катар,ич ва нямаше....СМЕшНИЦИ ПРОСТИ.....

63

Анонимен

преди 12 години

Станишка, мачкай мутрите. Те разбират само от ритници. А след една година и мутренската банда на *** ще е при седерунгелите и Моню мадритски - на бунището.

62

агент гоце

преди 12 години

видяхте ли какво става когато някой сополанко ми се опъне ;)

61

Вангел

преди 12 години

Не бе ***, атакуват те понеже с приятелчето си сте си делнали некой лев гепен от моите данъци, а те мразят щото предишният ти беше престъпник и мошенник и просто няма начин да не си облизала пръстчетата си до лактите докъто се влачеше с Венци а той ограби милиони от нашите пари чрез Първа частна..... Анадъмо?

60

arhar

преди 12 години

Всички разбрахме, че докладът от Хилари беше доста негативен за БГ, където открито се казваше, че ' бизнесът ' с дрогата и контрабандата са в огромни размери . Открито се каза, че има голяма корупция сред полицаи, митничари и магистрати .Да не би Станишев да е премиер от 2009 г. до днес ?Ето затова е цялата тази спекулация с името на Станишев и половинката му , което е повече от непочтено !Мнението на М. Найденов не ме интересува много, защото и той като Гоце и Боце си пада по убиването на животни ! Но Цветанов изненада всички или може би ние сме го надценили !?Всеки може да се досети, че в случая герберите направиха / умишлено / голяма услуга на Гоце и сие !Водя се от логиката и принципите си, а не от някакви симпатии !

59

Анонимен

преди 12 години

Моника, кажи си кой те забремени т.е. кой е истинския баща на третото ти извънбрачно дете. Нали казваш, че от нищо не се срамуваш? Хайде давай, кажи истината, недей да обричаш едно дете да не знае кой е истинския му баща! Тоя виц, че Станишев е бащата го разправяй на изкуфелите червени баби! Аз на твое място бих се срамувала, но ти явно си с друг морал комунистически!

58

hagen

преди 12 години

Атакуват ме, защото съм с политика Станишев! Не те атакуват че си с политика Станишев.Атакуват те че си взела 270хил евро за да живееш с един хамстер.

57

Анонимен

преди 12 години

Веднага да и прекратят Договорите със Министерствата.Иначе,ще излезе,че и ГЕРБ я лансират.Борисов веднага трябва да се отърве от такива скрити *** във всички ведомства.

56

Анонимен

преди 12 години

Да ви припомня само, че Станишев измисли един държавен излишък и раздаде на "приятелски" мафиотски фирми няколко милиарда евро. Борисов допусна грешка, че не разследва тази далавера.

55

Анонимен

преди 12 години

Уж социалисти, а крадат като върли капиталисти. При това и любовниците им крадливи. Тая ако я разследват както трябва, до края на живота си трябва да е в затвора.

54

На бесилото!

преди 12 години

Крадливия комуноид Станишката и той прибрал половин милион като ортака си Доганчо!!! Нищо ново под слънцето. Ще ги оправим само по един начин...

53

работещ

преди 12 години

"...Нито един политик не е свършил толкова за това, колкото аз-от подобна работа България е със страхотен имидж в ЕС.Важното е парите да отиват във фирмата на "нашият" човек.Знаем как се печелеят конкурси и дамата да не ни заблуждава.Естествено, че всичко в България,когато се отнася за много пари е законно.Кой е луд да прави неща извън закона?Законно е и обедняването на нацията.

52

Иван

преди 12 години

Тази на снимката има пучи въшки /пари/.Дано я сърбят повече

51

Анонимен

преди 12 години

Бъдете честни и обективни,ако има корупция,да ги разчекнат,но ако няма,да разчекнат управляващите..ич нее ми е за тоя и ония,най ми е за моето семейство...