29

ТАНКИСТ

преди 12 години

В таз "държава" Футболисти до 9-то коляно , депутати до 9-то коляно , милиционери до 9-то коляно и останалото Боклукджии до 9-то коляно при това заспали ..

28

YoZ

преди 12 години

ne znam zashto ama predi da cukna na statiqta mi se stori che Bojinov e vzel nagrata i si kazah wtf... no sled kato vidqh snimkata i osyznah che maminiq sin e na neq si kazah WTF WTWFWATAJUHGJNAO GJAIO jgaewIOGjAIOg JoieAJG ...smisyl *** tashaka e bg futbola .. zaebi

27

11

преди 12 години

Чакам да ми предложите име, който заслужава да вземе въпросната награда. :) Бербатов се отказа от нея още преди година и май не остана много избор. :)

26

rument

преди 12 години

"Уникална сцена"леле колко е смешно.....

25

ТАНКИСТ

преди 12 години

ПАРОДИЯ , ПЪЛНА ПОРНОГРАФИЯ ТАЗ ДЪРЖАВА ... КОГАТО СЕ ИЗРИТАТ ПЕРУКАТА И ДРУГИТЕ ЗАЛЕЗНАЛИ "ЗВЕЗДИ" МОЖЕ И ДА НИ ПОТРЪГНЕ ФУТБОЛА

24

До 23

преди 12 години

Евала, че все пак ми отговори. Тази награда се дава индивидуално, а не отборно. Да, националният ни в момента е потресаващ, но поне се радвайте че имаме няколко момчета, който са се наложили в чужбина - Ники и Манолев. До момента в коментарите и по форумите не съм видял един стойностен аргумент срещу това Ники Михайлов да вземе наградата...

23

До 19

преди 12 години

Виж сега-за година,в която който не ни хвана,той не ни би(включително "титаните" от Корсика),отпаднаха ни отборите от ЕКТ още на първо пресяване(юли-август)-за какъв футболист на годината говориме???Тази награда въобще не трябваше да я има-НУЛЕВА ГОДИНА,а организаторите и и БФС като цяло трябваше сериозно да се замислят какви са ги надробили и какви ги вършат.Е ТОВА Е!!!

22

До 17

преди 12 години

Може и Ники Лозанова да е гласувала за него щото нейния глас се чува най-много в националият ни отбор по футбол! Смятам че тя беше най-добият кандидат за национален селекционер! Все пак беше се е*ала с 60% от играчите!

21

Анонимен

преди 12 години

Гледам тука някой цъка минуси.Алисия,ти ли си,***,***?

20

Пъзел

преди 12 години

Бербатоглу, националния предател и родоотстъпник поне е свикнал да е РЕЗЕРВА!!!

19

11

преди 12 години

Понеже сте големи капацитети, я кажете кой да вземе наградата? Бербатов още миналата година каза да не му я дават повече, а да я дават на младите. Ники тая година взе Купата и Суперкупата на Холандия, което за бг играч в чужбина не е малко. Пази добре и за тия години показа много голямо израстване... Тва, че не ви изнася си е изцяло ваш проблем...

18

Анонимен

преди 12 години

Перука,и ти си мечта на Милан-търсят си чистач на трибуните

17

Анонимен

преди 12 години

Тоя станал футболист на годината с 2 гласа:1.На тате2.На Алисия

16

до11

преди 12 години

Проблема в татуировките е че и Блгой Георгиев има звезда на лакътя но няма семейни връзки с президента на БФС!!

15

Анонимен

преди 12 години

Тоя неандерталец ли е станал номер 1,бе?WTF?Днеска,вместо журналисти,да не са гласували фризьори,бееее?

14

до 11

преди 12 години

Забрави да споменеш , че семейните връзки с Боби Михайлов са задължително условие , иначе не става .

13

Анонимен

преди 12 години

Какъв милан,бе?Стани космонавт,да те не гледаме

12

Анонимен

преди 12 години

То даже е смешно ! Явен конфликт на интереси ! Сигурно Зетя е на второ място в класацията ! Изглежда точно, както когато сложиха короната на Мис България на Тоца Крокодила ! Отвратително !

11

Иванов

преди 12 години

Критерият за избор на "Футболист на годината" е променен през тази година. С предимство в класацията са футболисти, които отговарят на следните критерии: - са преспали с най-много мадами - управляват най-скъпа кола - които са с най-оригинални татуировки така, че изборът за тази година е обективен.

10

Анонимен

преди 12 години

ДА Е ПЛЕШИВИТЕ МАЙМУНИ НЯМА ТАКЪВ ЦИРК