518

до 615

преди 12 години

За състоянието на една държава вината винаги е в управляващите, това е :)те събират и те разпределят средствата т.е. вината е само там

517

поля до 622

преди 12 години

Искаш по полицай на чиновник ли да сложат? И да писнете >полицейска държава. И да писнете мноо пари за МВР. Ми затвори и арести, откъде пари? Знаеш ли колко крадливи джуджета има из държавните ведомства закотвени там от времето на тройната. Блоковете в цял Люлин няма да стигнат за килии.Те смучат лекичко и се скатават кат мишки. Всеки който не е *** е наясно, че паричния стимул на определени длъжности е едно от средствата против корупция

516

за 623

преди 12 години

Ще кажа, че нямаш ниво за дискусията, ходи си. Няма понятие "колективна вина". Когато си извадиш от главата тоталитарното паве и си сложиш мозък ще го разбереш. А сега ходи да поливаш петолъчките на вожда.

515

619

преди 12 години

Аз до сега не съм чула до сега някой да каже:Виновен съм, че не си плащам данъците, че давам подкупи под масата, че съм изхвърлил домашния си любимец немил-недраг на улицата, че съм мълчал и съм се обръщал на другата страна , когато съм виждал *** да безчинстват и хулигани да се гаврят с хора, че съм плащал на Катажия 20 лева " на ръка, и съм се пазарял дори за това, за да не ми пусне акт...Ккакво ще кажеш за тези вини?

514

за 620

преди 12 години

Корупцията както се вижда се толерира от правителството. Щом за превенцията се полагат парични стимули, а не наказания.

513

БОЖЕЕЕЕ,КЪДЕ СИ

преди 12 години

ОТ ТОЯ *** ВЕЧЕ СЪВСЕМ МИ ПИСНА.РАЗБИРА СЕ, ЧЕ Е ВИНОВЕН ЗА ВСИЧКО,КОЕТО СЕ СЛУЧВА В ДЪРЖАВАТА.ОСОБЕНО ЗА БЕДНОСТТА,В КОЯТО ВКАРА ОГРОМНАТА ЧАСТ ОТ ХОРАТА И ДЪРЖАВАТА И КОЯТО НАДМИНАВА И ВИДЕНОВАТА,КОЯТО БЕШЕ САМО ЕДНА ЗИМА.НЕ МИ СЕ МИСЛИ КАКВО НИ ЧАКА ДОКАТО ГО ИЗРИТАМЕ НАЙ-ПОЗОРНО ОТ ВЛАСТТА, В КОЯТО СЕ Е ВПИЛ И СМУЧЕ ЛИ СМУЧЕ.НЕ МУ ЛИ СТИГНАХА МИЛИОНИТЕ, КОИТО ОТКРАДНА ЧРЕЗ МАГИСТРАЛИТЕ И РЕКЕТА НАД БИЗНЕСА.ВЗЕ КРЕМИКОВЦИ,ЩЕ ЛАПНЕ И БДЖ-КАКВО ОЩЕ ОСТАНА ОТ ДЪРЖАВАТА.КРАДЕ И ЧАСТНИЯ БИЗНЕС

512

поля

преди 12 години

Неоспоримия факт е един> КОРупцията източва кръвта на държавата ни. И са позволени всички средства за да се намали. А кой колко взима не Ви касае. Въпросът е утре да може Ти да взимаш повече защото крадците в държавата са намалели

511

Анонимен

преди 12 години

Не съм чул досега тоталитарен диктатор да е бил виновен за нещо. Те всичките са невинни, виновни са всички останали. Това е основен принцип на тоталитарният модел на управление.

510

616

преди 12 години

Едното и другото са следствия от ОПОРОЧЕНАТА СИСТЕМА, но благодаря за репликата.

509

за 612

преди 12 години

Борисов е шеф на цялата СИСТЕМА и той задава тона на работа. Щом иска да управлява еднолично ще носи отговорност!

508

до 612

преди 12 години

Ме не, не мисля, че е моралът на държавните служители, а липсата на контрол и на подобаващи наказания при злоупотреби.

507

Анонимен

преди 12 години

Иване, вината е КОЛЕКТИВНА и ХРОНИЧНА. Излишно е да влизаме в полемики кой, как и защо е виновен за състоянието на България. Лозето си заслужава пъдаря и къщата стопанина. Няма следствие без причина.При нас причините са безброй, а следствието Авгиеви обори.

506

Анонимен

преди 12 години

Защо обвинявате премиера? Той толкова си може. Това е положението. Възвеличаването на Борисов е стандартна пиар стратегия. Естествено, че не е нищо изключително, това е просто създаден имидж. Плащате си и ви създават имидж. Много добри политици са се дънили, а за слабите политици това си е направо очаквано развитие.

505

Iwan

преди 12 години

Глупости, всички знаем че Падаря е винаги невинен :), а виновни са Станишев, Костов и кризата в Гърция :)

504

Анонимен

преди 12 години

Ми не, не мисля, че Борисов е виновен, а моралът на държавните и бюджетни чиновници, т.е. ЦЯЛАТА СИСТЕМА на Държавност и Управление на България търпи КОРЕКТИВ.

503

Анонимен

преди 12 години

"За всичко "Борисов е виновен""................А кой да е виновен бе ***??Аз ли??

502

Баба Яга

преди 12 години

Поредната простотия!Човешкото око е нанаситно..........Адам Смит го е казал в Теорията на пазарното стопанство, че колкото и пари да вземаш винаги живееш на ръба.Защото колкото по-голямо ти е възнаграждението, толкова повече разпускаш колана и все има нещо за което да не ти достигнат парите.

501

Анонимен

преди 12 години

Като нагушихте съдебната система с големи заплати и пари, повече или по-малко корумпирана стана?

500

до 604

преди 12 години

:) със сигурност си нямаш и представа от управление и организация, а още повече от показателите за оценка и анализ на същите.

499

Василев

преди 12 години

Бойко и Цецо са виновни че разпиляха една стогодишна дърта червена ***,крадлива и злобна!!!Гарантирано от ГЕРБ!!!