50

Анонимен

преди 12 години

Аз на Samsung повече нищо няма да си купя.Имам 2 климатика, които имат 12 повреди общо за 4 години. Направо ми се изправиха косите и джобовете.Имам и една уредбичка, която ми подариха и никога не е пускана около 4-5 години. Стои си. Сега викам ще си я пусна. И дисплея и изгоря. Това без да е работила.

49

crus

преди 12 години

кога ли ябълките са били иновативни ??? посочете един оригинален техен продукт ... щото нещо не се сещам ... всеки техен продукт е имал предшественик на друга компания... ябълките са царе на маркетинга това е факт ..друго нямат .. а всъщност имат адските цени ...сигурно ги правят като лукойл :)))

48

53217

преди 12 години

И двата са правоъгълни, МНОГО ПРАВИЛНО, ЕС!!!ДА ЖИВЕЯТ ПАТЕНТИТЕ!

47

тоти

преди 12 години

След като са спечелили делото, явно е имало за какво да го заведат..Няма толкова фенове на Апъл, колкото има хейтъри на Апъл, които "Никога не бих си купил нещо на тази прехвалена компания." явно без дори да са ползвали.Имам и двата таблета, Самсунга е няма такава пластмаса отзад в сравнение с Апъла. Това е още преди да ги пуснеш. След като ги пуснеш, приложенията за Андроид за таблет са точно 10 на този етап с необходимата резолюция. При Апъл има достатъчно и в пъти повече. Коментари по к-ки.

46

Ghettoman

преди 12 години

Само ще кажа следното.Apple системата е върхът и операционата система и начина по който работи.Всички който я критикуват или нямат пари да си закупят устройства признавам скъпи са или никога не са се докосвали.В момента пиша от Ипада си и съм мега доволен.Както и от imac-a с който разполагам.дълги години бях на Pc и заявявам никога повече не бих се върнал назад

45

Анонимен

преди 12 години

Аз не харесвам Apple и продуктите им. Обаче вижте снимката - дори на външен вид това си е откровена кражба. Всички се възмущават и смеят на AdiBas, обаче когато стане дума за такива продукти като SAMSUNG GALAXY там не може да има интелектуална кражба, а?Аз всъщност работя за конкуретна фирма в бранша (те не са много) и откровено ми беше казано, че продукта трябва да прилича на iPhone, обаче пък да се различава малко, че да нямат проблеми. Баси крадците.

44

badabing633

преди 12 години

Strashni mafioti sa tezi Apple, ne samo ce produktite im sa pulni boklutzi v sravnenie s mnogo drugi, no i s tzialata si nalicna naglost naduvat povece tzenite i vodiat izmisleni/isfabrikuvani dela sreshtu nai-silnite si konkurenti, koito im razrabotvat i polovinata tehnologii, cipovete i drugi casti (vse pak edno e da se kupiat ot azia, suvsem drugo shte struvat ako vece sa ot evropa ili us).

43

до 41

преди 12 години

Анонимния, я разгледай ябълчанските мнения и после тролвай. *** си ти, дай някакви факти, с какво Apple-ските продукти са много "по-добри" от останалите на пазара, че последната им "иновативност" беше смяната на черната 4-ка с бяла - каква технологична новост, хич да не са го видели това от HTC, нали? А за другото мнение, влезни в някой магазин за телефони и постой малко, всеки който си взема телефон е много наясно какво взема и с каква ОС, всичко останало е тролене по апълски.

42

Шоп

преди 12 години

Виждам, че не вярвате дори на съда в Дюселдорф. Не знам ка може да ви се помогне в такъв случай.

41

Да, да

преди 12 години

Иван Костов е виновен.

40

Анонимен

преди 12 години

Нагризани? Ябълчани? Жалък iphone? Говорите все едно обсъждате домати и краставици. Абе смешници сте си, няма кво :)

39

BG

преди 12 години

Жълтуреците могат само да крадат интелектуално. Не нищо не създавата само подобряват. Погледнете някои техни марки автомобили как наподобяват мерцедес, опел или бмв. И така от край време.

38

Вратичка

преди 12 години

Какъв е проблема? - ще купуваме по нета от Холандия.

37

:)

преди 12 години

Samsung Galaxy S и SII много лолошо им пресякоха продазбите на загубилия слава айфон :) Така е и при таблетите който е дързал Галакси в рьцете си знае...

36

Анонимен

преди 12 години

Защо Българите винаги са против големия и успешния, и винаги са на страната на лузерите, без значение кой е виновен а кой е прав?------Защото 500 години турците са клали всичко, което има поне зрънце аристократичност в себе си. След което същото са правили 60 години съветските слуги

35

chushka

преди 12 години

Всъщност М$ карат производителите на Андроидски телефони да цакат за всеки продаден апарат. Нещо си недочул.

34

до TOFF

преди 12 години

Патентната война я започнаха Нокиа, другарю. Тъй като те нямат нищо друго освен GSM патенти, взеха да цакат всички останали с тях, защото в последните години имат най-жалките смарт и несмарт телефони на пазара.

33

до 28

преди 12 години

Жестоко бъркаш човече. Над 70% от потребителите на смартфони изобщо не знаят какво е мобилна ОС - те си ги купуват заради това, което са прочели или заради външния вид или примерно само заради това, че носят логото на Apple. Над 80% от потребителите на смартфони никога не са си обновявали ОС-а. Така че недей ми говори като политиците "народа не е толкова глупав, колкото си мислите". Точно толкова е глупав народа, че и повече.

32

TOFF

преди 12 години

Apple са една от най-гадните компании, като преди 2 дена дори Google си позволи в официалния си блог да коментира абсурдите на които са подложени заради патентните простотии, в момента Apple с придобиването на още няколко фалирали компании и патентите им се пробват да цакат по 15 долара от всеки продаден телефон с Андроид заради патентите които държат, а самите патенти са пълна простотия, мафиотски механизъм да се убие конкуренцията и само едни богозибрани да имат право да произвеждат

31

chushka

преди 12 години

Тоя тип устройства отдавна са създадени, но пазар за тях нямаше. Ябълките просто ги популяризираха и всичко живо почна да прави същото след тях. Единственият минус на иПад е липсата на Флаш. Броят приложения за ябълковите продукти е повече от тези за Symbian/Android/WM взети заедно. Кой говореше, че Андроидът е по-функционален? За удобство при работа да не говорим. Имал съм Symbian, имам iOS и Android - не е като да нямам поглед върху тях.