13

Анонимен

преди 12 години

абе да ви кажа това не е новина - то у нас ник'ва система не може да просъщвствува. И комунстическата система и купонната система и и каквато си щете система нема шанс, там където е хаос

12

Анонимен

преди 12 години

Е какво обслужване очаквате, когато девиза е как да смъкнем повече ударно, че сезона е кратък. А и българина е свикнал да се отнасят с него като с прасе. Едно време ресторантите по морето изхранваха на смени почиващите от общите казани, сега им забъркват кофи с бъркочи и им раздават туби с евтин алкохол.

11

Непозната

преди 12 години

Била съм на ол инклузив на Златни пясъци, в х-л "Арабела хотел Болеро" и беше отвратително. Огромни количества храна, некачествена и приготвена като за ***. Повече не бих отишла на такова нещо, поне не в България.

10

Анонимен

преди 12 години

Е нищо ново. Тази схема привлича неплатежоспособните туристи. Идват тука най-бедните европейски пенсионери и гледат да не похарчат и стотинка извън хотела. Обират всичко по шведските маси, направено от храна с изтекъл срок, и отиват на плажа, заобикаляйки всяко възможно място, където биха могли да похарчат нещо. Добре, че избиваме на евтини *** и алкохолен туризъм, че ако не бяха западните келешчета, да идват да пият и да се задоволят, целият туризъм фалира.

9

Parcuc

преди 12 години

Нарязани на тънко дупета и долнокачествен спирт за горене за 50лв ALL INCLUSIVE BABY, YEEEAAAAH

8

Петьо-Евреи

преди 12 години

Това са пълни глупости. по света все повече хора търсят именно тази услуга. за обслужването и инфра строктурата те има към каво да се стремят,а ако изчезне и *** и без културието от Българското черноморие щее много по добре.

7

Iwan

преди 12 години

Олинклузива е услуга измислена от стиснати хотелиери и предназначена за стизнати туристи :)

6

Анонимен

преди 12 години

Ама това новина ли е? Докато туризмът е в ръцете на мутрите, които живеят на принципа "Кради и не мисли за утре!" няма как да е различно. Безумни цени, ниско качество, лошо обслужване и евтин алкохол! И после туризмът закъса. У нас идват само на алкохолен туризъм и т.н. А добро утро!

5

Анонимен

преди 12 години

Бизнесмяните искат само и единствено по дълго да работи пералнята,на тях доволни клиенти не им трябват,трябва им само пералнята.

4

Туристка

преди 12 години

Най-обичам да ходя на ол инклузив.Може да ви скандализирам с това което ще напиша ,но поне съм честна.Като си тръгвам от хотела си взимам всичко,което мога да изпретрътра-хавлии,чаршафи,течен ***-всичко.Дори съм си взимала от един хотел на Приморско едно плаченце,което стоеше пред леглото.Не че не мога да си ги купя,ама те и без това ме сапунисват с такива яки цени,че да има един чалъм и леглото бих си взела.Пък и още помня как си носехме на морето щайги с домати и ми става зле.

3

Килъра

преди 12 години

Еми раздадоха цялото черноморие на мутри и е нормално да е така!

2

Анонимен

преди 12 години

България има потенциал да бъде водеща туристическа дестинация в Европа. За съжаление у нас туризма (както и много други сфери на икономиката) не се управляват от опитни мениджъри, а от мутри с големи бицепси и малко гънки в мозъка.

1

Азъ

преди 12 години

И кво ново?