116

Анонимен

преди 13 години

Да предложат закон за лустрацията, тия ***, като ще се правят на принципни да се омете навсякъде, а не само да пипаме, където искаме да кадруваме!Това е лошото на ГЕРБ, че под формата на принципност и популизъм, единствената им цел е да си слагат свои хора и да лапат, колкото могат, хич не им дреме за тая държава!

115

2121 до ДС– Дипломат

преди 13 години

109За какви агенвти на ЩАЗИ дрънкаш бе?Питах те за Гестапо, Абвера и СС!нито след Втората Св.В. е имало агенти на нацистките служби в дипломатическите представителства на Германия /това е било изключено/, нито след 1990 г. е имало агенти на Щази в дипломацията на Обединена Германия!Това е достойнота и задължително поведение на една нация/забележи не казвам държава!/!Наздраве, неадекватнико!!Е кажи нещо за мизерията!

114

Коко

преди 13 години

Коко Младенов чие изчадие си ти, КОЙ Е БАЩА ТИ, как проби ти

113

Дипломат

преди 13 години

2121, ако те не се "грижат" за мен- аз защо да си плащам данъците? За да разхождат из света? Че и аз това го умея доста добре...И къде в моите писание откри идеята,че аз смятам гражданите на една държава за инфантилни дечица...?И последно- не съм забелязал до сега , който и да е политик да "слугува" на народа... Посочи пример..

112

до 107

преди 13 години

ХахахахаКогато се разбра за Валдхайм му разгониха фамилията!А научния шпионаж и привличането на немските учени ката Фон Браун е съвсем друга манджа!Наздраве!

111

Дипломат

преди 13 години

108, за огромно съжаление, често срещана картинка... Кадърните хора без гръб рядко имат щастието да сполучат в родната ни конюнктура..

110

2121 до 96

преди 13 години

Фундаментално си сбъркан!"Политицете да се грижат за нацията..."Политиците не са някакви родители, а нацията не от инфантилни дечица, за които политиците да се грижат!Това ти е набито от комуноидите, защото така ги устройваше!Нацията се състои от свободни граждани, а политиците са един вид служители/дори слуги/ които изпълняват поставените им задачи, касаещи общите дела /да се виждат с Папата, американския президент, да строят инфраструктура и т.н./ за което им плащаме/ние свободникте гражд

109

Анонимен

преди 13 години

нА ВСЕКИ ЗА КОЙТО СЕ ДОКЕЖЕ ЧЕ Е КОМУНИСТ ИЛИ Е БИЛ ТАКЪВ ДА МУ СЕ РЕЖЕ ГЛАВАТА - ТАКА ЩЕ СТАНЕМ НАЙ ПРОСПЕРИРАЩАТА ИКОНОМИКА И СЪС СИГУРНОСТ БЕЗ БИВШИ АГЕНТИ

108

Дипломат

преди 13 години

За агентите от ЩАЗИ- всяка нация прави сама избора си кой да я управлява.. Всяка монета има две страни.. Никога не трябва да се забравят конкретните исторически обстоятелства около втората световна война...Аз знам, че тук в България не искам повече да ме правят на пълен ***.. Или пълна, или никаква лустрация! Това е простичкият отговор. Надявам се отговорът ми покри твоите критерии за ентелегентност...

107

Анонимен

преди 13 години

Ето ви казус- през 89 сте на 30 безпартиен, женен с едно дете, знаете три езика на много добро ниво и сте завършили МИО. Работите във външно като старши специалист и пишете докладите на вашите колеги родителите на които са верни другари. След година оставате без работа и сте принуден да продавате краставици на пазара.

106

До 2121

преди 13 години

Ако си се научил да четеш, вземи, та прочети нещо, преди да дрънкаш нелепици.Курт Валдхайм - Генерален секретар на ООН през 80-те години - офицер от Абвера, частта му е действала в Гърция.Да не говорим за нацисткия ядрен потенциал, който бе приет с почести в САЩ да им прави бомби, да не говорим за Гелен...

105

Дипломат

преди 13 години

До 2121- моята дъщеря не разчита никак на тези 35 лева, нито аз... Внуците ми ядат доста по-скъпи шоколади,но това е без никакво значение в момента...Въпросът е принципен и не е защото аз съм смазан от комунизъм.. И ти сигурно искаш държавата да ти връща ДДС-то? А дали съм агент или не- от това не зависи каква позиция имам...Наздраве.. Мен бирата по ми понася в тая жега..

104

2121 до 99

преди 13 години

Да бе, да!не защитавал комундрелите!През монитора се носи комуноидната смрад с фин ДСнюанс от товоите писания!!!ХахахахахаКефиш ме!Наздраве!

103

Анонимен

преди 13 години

Ето ви казус- през 89 -та сте на 30 и ви изпращат като културно аташе , което има за задача да праща доклади за присъствието на конкретни субекти по разни мероприятия. ... След няколко години приятна служба осветяват името ви в медиите като съпричастен на ДС...Ако това е вашата история, вие доносник ли сте? Подлежите ли на наказание? ---------------- Отговор: ДОНОСНИК СТЕ! ПОДЛЕЖИТЕ НА ИЗРИТВАНЕ.

102

до 98

преди 13 години

Нали знаеш на кой е кръстена Корнелия .... На баба си Нела и дядо си *** : )))))

101

123

преди 13 години

Просто им изтича времето на управляващите и всячески се опитват да наврат свои хора във всички възможни служби..

100

2121 до ДС–Дипломат

преди 13 години

ХахахахаДъщеря ти да получава....Аз на сина и на дъщерята, от които имам и внуци им осигурих всичко!Така че детските надбавки са за шоколади за децата!Мнооого си смазан от комунизма!Наздраве!

99

Анонимен

преди 13 години

Естествено, че трябва да има дискриминация за руските шпиони. Не може да се върви напред със старите ***....тутки

98

Дипломат

преди 13 години

Гербер, аз не защитавам комунистите.. Просто се смея как нашите умели държавници поднасят на тепсия националната ни сигурност и как за тях не съществува подобно нещо.. Тук не стои въпроса кой комунист, кой гербер, кой седесар... Ако има закон за лустрацията - да е за всички...Без изключение.. Защото най-често крадецът вика дръжте крадеца!!!

97

Анонимен

преди 13 години

Курнезов, *** и Курумбашев събират кураж да поемат първата сричка