6

Гошо Тъпото

преди 13 години

Да проверяват всеки...пътник по физиономия;не е изключено Кадафито ,да се...измъкне дегизиран,като български...гражданин.Това го каза Сашо Диковпо... канал3;то на него не може много да се...верва,ама в студиото спи човекаи може да има нееекои....попадения.

5

Боби Петков

преди 13 години

Топалов изигра БЛЕСТЯЩО тази партия но ето и моя коментар за 6 партия; МНОГО добро начало за Топалов до 4 и до 12 ход когато с черните не направи ДВОЙНА рокировка ! още Както посъветвах Топалов в миналият ми коментар Топалов защото ДВОЙНАТА рокировка отслабва ДВОЙНО черните в края. С черните Топалов игра от ЗАСАДА и сгреши само на 18 ход когато отскочи НАДЯСНО с коня на бяло ? Топалов никога не потскачай с ЧЕРНИТЕ коне на БЯЛО защото Ананд получава веднага ПАНОРАМНА ГЛЕДКА на дъската. Аз бях наблизо и видях това на два пъти - веднъж на 90 и веднъж на 180 градуса. Топалов МНОГО ДОБРЕ изигра офицера НАЗАД и се блокира с черните в ЗАСАДА за да нападне ДВОЙНО ? На 31 ход можеше да използва ТЕОРЕМАТА НА ПИТАГОР и да препречи ПИОНКАТА на Ананд НА ЧЕРНО ? ------------------------------------------------------------------------------- Топалов никога не играй само с една ръка ИЗПОЛЗВАЙ и двете си ръце ! Прави ходовете си последователно - с дясната ръка играй САМО белите пешки , а с ЛЯВАТА ръка само ЧЕРНИТЕ ! Така Ананд ще се обърка окончателно ? Отстрани добре се вижда и, че Ананд ти ГЛЕДА постоянно в БЛАНКАТА в която записваш ходовете ! Топалов , не забравяй за Ариестидиевите Предания на Плиний затова използувай за записване на своите ходове критски ХИЕРОГЛИФИ или КЛИНОВИДНО ПИСМО но никога друг АЛФАБЕТ ! Две равни ИГРИ е МНОГО ДОБРЕ за ПРОБНА ИГРА срещу Ананд ? ДВА пъти сгреши на 25 ход ?

4

анонимен

преди 13 години

хм...демокрация ли? пълни глупости е всичко свързано с тая думичка...а че тоя е диктатор кръвожаден в това няма спор

3

Оле затвори очички

преди 13 години

Ама как така още не са излетели!? Снощи приканваха българите в Либия да са на летището в Триполи днес на обяд в 12:00 ч. Вие подигравате ли се с хората ни там? Как така вчера ги призовавате да се придвижат до летището, а днес още няма самолет, а часа е вече 14:10!? Като се замисля по-добре да си стоят в Либия, защото и тя по-бързо ще се оправи след тези размирици отколкото БГ за 21 години.

2

Анонимен

преди 13 години

Нема страшно! Дюнери нали има! Боко каза, че сме на 6 с арабите:) Пък и сега побеждава демокрацията в Либия:) Страх от демокрация ли има Боко:)

1

Анонимен

преди 13 години

Това момченце Младенов беше от антуража на Надето , дето започна изтеглянето на медиците ни и така ги изтегляха 8 години. Имаме велика МВнР