157

до 161

преди 13 години

Ако осъдят Цветанов на 3 години както виждам много ти се иска, то тогава на колко години според теб трябва да осъдят горнооряховските доктори за предумишлено убийство на бебе? А доколкото разбрах - дори не са ги уволнили....

156

Анонимен

преди 13 години

ЦЕЦО ПРЕЗИДЕНТ

155

Българин

преди 13 години

Цецо *** - индивидът, под чието ръководство на МВР, ушевите стоят отстрани и гледат безучастно как *** нападат болници, разграбват фабрики и убиват хора, трябва да бъде съден не за някакво незаконно подслушване, а за ПРОТИВОДЪРЖАВНА ДЕЙНОСТ !!!

154

исо

преди 13 години

Добре... Само един ли е плювалника,очаквах повече

153

Валентин

преди 13 години

Най-после 18 престрашили се ГЕРБ-ера!ИМА НАДЕЖДА!

152

мухала

преди 13 години

до 161, казах му аз че няма специален закон за СРС ама кой да слуша, то гога е виждало закон точно кат бокича. Лошото е че и прокуратурата май има точно толкова мозък колкото редови гейбърист.

151

Анонимен

преди 13 години

ПО ВРЕМЕ НА БСП ДЖОБОВЕТЕ МИ БЯХА ПЪЛНИ,ДАЖЕ ХОДИХ НА МОРЕ!А СЕГА НЯМА РАБОТА,НЯМА ПАРИ!ЗА КАКВО МИ Е ГЕРБ ЩОМ СТАВА ПО-ЛОШО?ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА БСП,ЗАЩОТО ТАКА МИ ХАРЕСВА!

150

мм

преди 13 години

МИНИСТЪР ЦВЕТАНОВ СВЪРШИ ТОЛКОВА РАБОТА ЗА ЕДНА ГОДИНА КОЯТО ДРУГИТЕ НЕМОЖАХА 20г

149

djon

преди 13 години

направо се уля нямам думи за цецо язък за полицаите толкова се нядяваха на него само петни МВР

148

Анонимен

преди 13 години

До 148: А с такива коментари разбираме колко са гуменяците и дебилярите, заслепени от мутро-пожарникаря

147

До 139

преди 13 години

То че е обратно, обратно е, но по други причини. В случая обаче какво са правили лекарите не е важно. Има толкова елементарен казус, че вече и най-простите го разбраха. Само на тези които не им се иска да го разбират, те не го разбират. Аз разбирам ЦЦ, просто не е преценил адекватно ситуацията, не е станало кой знае какво, но дано не му се случва отново. А обратното в държавата е това, че след такива грешки в демократичните държави следва оставка.

146

За питащия за закона

преди 13 години

текстовете от Наказателният кодекс:Чл. 145а. (Нов - ДВ, бр. 62 от 1997 г.) (1) Който използва информация, събрана чрез използване на специални разузнавателни средства, извън нейното предназначение за опазване на националната сигурност или за целите на наказателното производство, се наказва с лишаване от свобода до три години и глоба до петстотин лева.(2) Когато деянието е извършено от длъжностно лице, което е придобило информацията или тя му е станала известна в кръга на неговата служба, наказанието е лишаване от свобода от една до пет години и глоба до пет хиляди лева.

145

до 155

преди 13 години

Таблет на Apple ... минимум 800лв бр.

144

Анонимен

преди 13 години

Лошото е че ДС и агентите и доносници като Гоце Седефчов,правят всичко възможно за да докарат пак БСП на власт.

143

ВОТ

преди 13 години

ПОНЕ ТУК В САЙТА ГЕРБ Е НА ПЪТ ДА ПРИКЛЮЧИ УСЕЩАМ ГО.ВЕЧЕ ЗАПОЧНАХ ДА НЕ ОБРЪЩАМ ВНИМАНИЕ НА ПОЛОЖИТЕЛНИ КОМЕНТАРИ ЗА БОЙКО И ГЕРБ.ЖАЛКО, ЧЕ СА НА ВЛАСТ.

142

до 142

преди 13 години

И на теб чадо малоумно също ти е простено, че си *** като букова хралупа. Но това е защото си КОМУРАСТ (хомункулус между комунист и ***) , а вие никога не сте се славили с интелект, вземайки в предвид работническо-селското ви потекло. П.П. И честит празник, комурастче :))

141

Д-р Лекува Герболеза

преди 13 години

Хора преди малко чух новините, ГЕРБ днес са си раздали По един Ай-пад, компютърче за всеки министър и депутат от групата на ГЕРБ, чудя се защо точно днес?

140

Анонимен

преди 13 години

ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА БСП,ЗАЩОТО ТАКА МИ ХАРЕСВА!

139

до 144

преди 13 години

за твое сведение сега се дърпа поне пет пити повече ддс от преди на какво си мислиш че се дължи износа, и върви по тополовградско, хасковско, и свиленградско да разпиташ сегашния шеф на кфн с какво се е занимавал и как са му викали, после пак ми говори за ддс то *** а и поповод днешният празник да си завъртиш един китен гъ----о брък.

138

Анонимен

преди 13 години

Десет са. За толкова стигат парите на Позитано.