14

ОсманАга

преди 13 години

В Шумен не съм ходил,незнам дали на близо има гора,оба4е Софиянците няма 6то да се тревожат.Вито6а е на две кра4ки за сякане на дърва

13

Анонимен

преди 13 години

17Че кога е била Топлофикация -София частна бре:))) Егати софиянеца ***:)))

12

Анонимен

преди 13 години

Па много си запознат къде стоят дървата на село:) Личи си произхода:)))))))))

11

пич

преди 13 години

пичове, не съм от село...и си плащам всеки месец, редовно.мразя да ме крадът и то нагло- и съседи и топлофъкатори. затова по-добре да фалират. няма такова друго съчинение като сметката ми от топлофикация.бъдете здрави

10

John

преди 13 години

Проблема няма да се реши докато не направят така, че човек които не иска да ползва да не плаща. Повечето дългове са от такива хора. Не ползват, но им искат пари. Разбира се, че няма да плащат, не са и длъжни!

9

SirT

преди 13 години

... нали за това говорим бре?

8

пич

преди 13 години

да фалират. няма такива нагли крадци! насила продават и доставят. бърз фалит!

7

John

преди 13 години

Хайде да фалират и да освободят хората от присъствието си! ТЕЦ-а беше на далавера по тошово време. Сега горивата са с пари и се краде много повече! Бойкотирайте и да фалират по-бързо. ***! Само храним разни фирми по веригата!

6

Анонимен

преди 13 години

Какъв газ, като ни отопляват на мазут и ни отровиха!

5

Анонимен

преди 13 години

Ако не бяха толкова алчни в тази Топлофикация, всички щяха да си плащат сметките и да ползват услугата. Сега е невъзможно за 90% от хората.

4

Анонимен

преди 13 години

Цялата държава е в тежко състояние!

3

Софиянец

преди 13 години

Състоянието в София много тежко. Сещаш ли се, софиянецо, готви се за по-високи такси! Абе що не вземем всички целокупно да се откажем от Топлофикация? Има вече по-модерни и по-икономични начини за отопление и топла вода.

2

така е

преди 13 години

Вальо Топлото обра паричките, даде ги на партийните централи и сега се разхожда на топло, но не в затвора, а по екзотични местенца по Новата година. Честито, другари!

1

ПЕНЕ

преди 13 години

Спокойно столичани ! На вас никога няма да ви се случи това , което се случва на хората в Шумен .Не заради нещо друго , а защото ***-популист , никога няма да го позволи ! Не защото не е справедливо а просто защото иначе ще падне от разклатеният си стол - което също е справедливо ! А хората в Шумен - КУЧЕТА ГИ ЯЛИ ! ! !А и нали Столична топлофикация е собственост на Общината !? Ще означава , че управлението на Боковата "крепост" с ПЪЛЕН ПРОВАЛ ! Което е пълната истина !