564

Елф

преди 13 години

Под масата си ти!

563

е

преди 13 години

Анонимчо- какво се случи снощи, че тази сутрин си толкова зъл? Сподели- ще ти олекне, че докато хапеш цял ден всички във форума, ще психясаш повече- повярвай, че и без зъби ще останеш!

562

Анонимен

преди 13 години

Да де ... Цветанов е детеубиец, не лекарите, нали?

561

Анонимен

преди 13 години

А тия под масата ?

560

ВескоМариновизация

преди 13 години

Масова ВескоМариновизация!Какво поведение може да се очаква от вицепремиер и вътрешен министър, който публично заявява. че най-добрият му приятел е ... Веско Маринов!Въпрос на граждански дълг е този човек, неговата партия и неговият началник да си ходят от властта. Ето това е едно чудесно пожелание за Новата 2011 г.

559

Елф

преди 13 години

Върнах ме ги вече тези пари-те не бяха много.

558

Елф

преди 13 години

Изказвам благодарност на парламентарната група на ГЕРБ, която чрез национализация на парите за здраве на българите подпома евроинтеграцията и процеса на присъединяване на България към Шенген.

557

Анонимен

преди 13 години

Има още нещо което пропускаш. Българските лекари да върнат всичките пари, които са ни взели досега от нашите данъци. За убитите от тях, ще замълчим и заредим пушките.

556

Елф

преди 13 години

Уважаеми европейци,след като не харесвате да Ви лекуват български лекари,имате възможност да отскочите до Гърция,Турция,Македония или Румъния.Там компетентни и безплатни/най-важното/,любезни лекари ще се погрижат за вашето здраве.Ако това не ви е възможно,можее когато се разболеете да отидете на милиционер,който разполага с необходимата апаратура за вашите оплаквания.За най-пострадалите са осигурени санаториуми,където любезни надзиратели ще бдят над вас безплатно.ТЕЛК се мести в сградата на ДАНС

555

Анонимен

преди 13 години

като ми направиш психопортрет, ще взема да се гътна remote ли ?

554

1

преди 13 години

Съгласен- остани си с тази мисъл и нека тя те топли!

553

Анонимен

преди 13 години

Ти си много нещастен човек.

552

1

преди 13 години

Не- просто не вярвам на откровенни лъжи и лошо скалъпени постановки; просто не вярвам в прочетеното от някой нещо на глас, а не съм чул лично или съм прослушал записа; просто съм човек, който не позволява да бъде манипулиран и има собственно мнение и между другото- на теб не съм ти правил психопортрет, тъй че се въздържай, аноним.

551

Бай Григор

преди 13 години

Вие какво очаквате от един физкултурник,те в училище не ги правят директори, тоя се напънаха министър го направиха,че и вице-премиер....каквото такова! Заемете позиция "партер" и си чакайте реда!

550

Анонимен

преди 13 години

Този Цветанов е не ***, а вдлъбнат. Мисля, че искрено е вярвал, че създава сензациа и трябва да му ръкопляскат. И през ум не му е минавало, че на в Европа след такова нещо кариерата приключва.

549

Анонимен

преди 13 години

Този анонимник 100% е милиционер.

548

Анонимен

преди 13 години

Абе ти си абсолютно ненормален ! Мани ги политиците - имаш конкретно доказателство, че лекарите са убили едно бебе ! Не само са го убили със бездействие, но и обсъждат как да го убият, ако вземе, че оцелее въпреки тях. През това време, ти ми обсъждаш простотии ! Егати *** нещастен си!

547

Анонимен

преди 13 години

В определен момент от развитието на човечеството се достига такова ниво на обществено съзнание и технологии, че някои народи просто изчезват, защото не могат да се приспособят към новите реалности. Просто не могат да издържат на темпото.

546

1

преди 13 години

Цветанов е за съжаление- този човек живее в постоянен ужас- първо с ужас разбира, че сам се вкарва в скандал, който се опитва да изкара като сенсацийка и отчитане на бурна дейност, после с ужас разбира, че трябва някак да излезе от ситуацийка, в която сам се вкара, а всъщия момент с ужас разбира, че не се знае до кога ще се задържи на поста си, докато прави ужасните си шоута с още по- ужасни и смешни измъквания от тях! Абе- ужас!

545

Анонимен

преди 13 години

Дилема ? Кво общо има някакъв си министър с едни детеубийци ?! Прочетох СРС-та и за мен е повече от ясно - това са едни ***, заслужаващи въжето !