77

жжгг

преди 13 години

Газзззззззззззззззззззззззз

76

живков

преди 13 години

-та да бъдат полезни и да внасят пари в тоя бюджет.Да се преправи закона за изборите.ДА НЕ МОЖЕ ДА ИМАТ ПРАВО НА ГЛАС ХОРА КОИТО НЯМАТ ЗАВЪРШЕН 8 КЛАС .Какъв избирател може да е тоя като нема и телевизор вкъщи ,да не говорим да е прочел и един вестник или книга.Социално и здравно подпомагане само за хора ОСИГУРЯВАЩИ СЕ и платили ДАНЪЦИ

75

Анонимен

преди 13 години

az kvo 6te dam ili ti kolko 6te dade6 nqma nikakvo zna4enie zakonite sa strogi ,6te vidite suda 6te nakara darjavata da im obe6teti domovete

74

Amenhotep

преди 13 години

Значи, Апартаментите не са тяхни, уж са под наем, а не плащат наем, нямат и адресна регистрация, през живота си не са плащали данъци, както и такси за вода и ток. Сградата (която е общинска собственост) същите тия са я рушили до степен самата сграда да е пред самосъбаряне ... И сега ще съдят държавата защото ... държавата не позволи тая сграда да се срути върху тия същите и да ги направи двуизмерни. НАГЛОСТ! Кутев, марш да живееш в *** гето иззеднико комунистически!

73

Чичо от село

преди 13 години

Да не би *** от бл. 20 да са собственици на апартаментите? Не са! Да не би *** от бл. 20 да са плащали наеми? Не са!Кутев, вместо да дрънкаш глупости, купи си едно горещо кафе... Ама много, много горещо... Да го духаш!

72

111

преди 13 години

този, който ти е искал кафе към кои от изброените се отнася?

71

?!?

преди 13 години

Дам. Кутев нали *** са ви един от основните електорати? Предполагам че лично ти ще потърсиш адвокати на които да платиш с нашите пари, да съдят нашата държава.

70

estate agent

преди 13 години

Съгласен съм, нека ги обезщетят, но по пазарна стойност на имота...Та...без да съм експерт, пазарната стойност е цената, за която ти и аз бихме изкупили дадена стока, нали?Ти колко даваш, аз давам 32 стотинки за тая барака?

69

живков

преди 13 години

Въпроса с *** не е от сега.Той датира от времето на Живков когато са "внасяни " *** от Румъния за да се изравни природонаселението.По някои данни са били заселени между 200 000 и 300 000 *** и настанявани в северна България .Вкарвани са за да неселят обезлюдените райони и да обработват земята в ТКЗС-та.Да ама тогава са ги държали изкъсо и не съм им позволявали да излизат никъде.След "демокрацията" са премахнати тия ТКЗС и *** разпуснати без хляб и поминък.Сега ги върнете пак там.

68

Иван

преди 13 години

Понеже ББ не се е произнесал, първосигнално герберите защитават ЦЦ.Но ако утре ББ реши да пререже лента на нов блок като този с 20 те ще започнат да ръкопляскат. Догодина има местни избори, тъй че от ББ може да се очаква всичко. Проблеми има и те трябва да се решават. Но имам усещането,че насилието от страна на ромите е дори необходимо на управляващите и те скрито го толерират, независимо от това кой е във властта!

67

Българин

преди 13 години

Само погледнете на снимката колко голям блок е това... при цена от 300-350 лева на кв.м. жилищна площ (нормално като за панелка в средно голям град) - смятайте какви щети са нанесени на общината - собственик от *** диваци !!! КОЙ ще отговаря и кой ще плаща щетите?Ако имам власт - всичките самонастанили се ***-рушители - на каторга - като роби да работят, докато покрият щетите или докато пукнат !!!Всеки ***-разрушил чужда собственост - каторга, ако е посегнал на човек - смърт !!!

66

Добряка

преди 13 години

Дайте да ги избием тези и да се приключи... много са нахални - като искат дом, да си намерят работа и да си го купят, както правим ние, българите... а, да, и всички хора по нормалния бял свят!

65

Рома Винто

преди 13 години

ей римляните цяла европа са завладели, а сега колко са западнали - собствените си жилища не могат да поддържат! и целите са почернели - гледам снимки на Цезар, Марк Аврелий - брех, бели.. всичките им зъби в устата! а сега всичкото римлянин хем черни, хем без зъби!

64

Българин

преди 13 години

49 - а колко Български семейства също нямат собствен дом?Да не сме длъжни да осигуряваме жилища на хъхрещите ***? А нима не е геноцид срещу БЪЛГАРИТЕ в България *** да имат привилегии, да грабят, да колят, да насилват безнаказано?Останали били на улицата - ами да си КУПЯТ жилища или да отидат под наем, както правят нормалните хора !!! Откъде-накъде ще имат право да се самонастаняват в чужд имот?

63

дсда

преди 13 години

В цивилизованите страни домовете на хората не излгеждат по този начин.И ти гарантирам, че по цивилизованите страни опасните сгради се събарят...

62

Анонимен

преди 13 години

Кутев ..целия блок *** да те мине отзад....

61

Цербер

преди 13 години

По закон на тези хора от блок 20 а и на около 50% от българите, блоковете са строени с право на строеж, докато сградата съществува. Ако сградата падне отпада и правото на строеж. Очевидно държавата ще бъде осъдена, защото тя събори блока, а ние всички данъкоплатци ще плащаме обезщетения. Това е цената да живееш в правова държава.

60

Анонимен

преди 13 години

v civilizovanite strani nikoy nqma pravo da ru6i domovete na nikogo tova e podsudimo nqma zna4enie koy jivee v tqh,tam imalo i 50 semeystva s notarialni aktove na tqh koy 6te im izplati obe6teteniqta pak nie prostiq narod a ne kmeta na qmbol

59

до 49

преди 13 години

Ква Европа бе,човек!?Италия ги гони като империалисти,на всеки 3 мес.им събаря катуните и ги изселва другаде,не им иска ни данъци,ни нищо друго,но Европа си мълчи!Но те си имат ДОСТОЙНИ ПОЛИТИЦИ,които си гледат държавата,а не надупени слагачи като тука!

58

фдфсд

преди 13 години

На Европа обяснения не дължим....особено след действията на Франция