436

тото

преди 13 години

нещо не ти разбрах мисълта, колега.. и как ти се събра такава дума като "сереш" в устата? Марш да си измиеш зъбите.

435

?????

преди 13 години

гледа по това време като пишкаш да не сереш бе умнико....

434

Анонимен

преди 13 години

Цъвко, време е ти да си ходиш, а след теб и цялото ви правителство сбирщина от *** и некадърници!

433

тото

преди 13 години

Хайде сега пробвай се пак да пишеш от мое име. :)

432

НЕ КЕФ

преди 13 години

И мене ме кефи , ама кво от туй , не ми става по- леко !

431

тото

преди 13 години

*** ми се

430

тото

преди 13 години

Това последното прочете ли го? И като копи-пействаш, поне копни цялата статия, а не само това което ти изнася. Аман от номерцата ви комунистическиПубликуването на текстове от електронното издание и съответните форуми е разрешено само след писмено съгласие от редакцията.

429

Проба, проба 1,2,3

преди 13 години

Не мога да разбера как след като ЦЦ се подиграва с народа подобно на Доган защо и двамата не са в пандиза?!! Нека тия които го защитават се подсетят, че времето си върви и те ще продължат да се гушат в панелките, а ЦЦ ще си живее живота. Мине ли сега номера на ЦЦ, после ще мине и на СС, ББ, Първанов, Костов и др. Сега само ни пробват!!!

428

Анонимен

преди 13 години

Може Цецка винетката да му е ударила една финансова инжекция на пудела по поръчка от Бойко.

427

3

преди 13 години

Условията, които България дава на строителните предприемачи, не са особено добри, твърди изследването. При световния отличник Дания процедурите за сдобиване със строителна виза са само 6, докато у нас са нужни 24 подписа и печати. В Сингапур строителна виза се издава за 25 дни, в САЩ - за 40, а у нас същото отнема 139 дни. Има и по-лошо - в Бразилия са необходими 411, в Русия - над 500 дни, а в Кипър - 677.Изследването показва още, че в Германия и Австрия фирмите чакат само 17-25 дни за свръзване с електромрежата, в Чехия губят 279 дни, в Русия -300. За българските предприемачи средният срок за присъединяване е 137 дни.Как се класира България:1. Регистрация на фирма43-то място2. Строителни разрешителни119-о място3. Вписване на собственост62-ро място4. Защита на инвеститорите44-то място5. Плащане на данъци85-о място6. Международна търговия108-о място7. Закриване на фирма83-то място

426

2

преди 13 години

Според авторите на изследването България е сред държавите, в които интересите на дребните акционери са най-добре защитени наред с Франция, Ирландия и Китай. Това също е изненадваща похвала, особено на фона на последните трусове на фондовата борса с фалита на "Мостстрой" и странната раздяла на холдинг "Пътища" с печеливши дъщерни фирми в полза на анонимни офшорни купувачи. Тези събития поставиха под съмнение работата на Комисията за финансов надзор.Проучването очевидно не е хванало тези проблеми, но все пак коментира, че у нас сделките със свързани лица на борсата и изясняването на конфликта на интереси се нуждаят от повече светлина. Изтъква се още, че страната ни е аутсайдер по отношение на отговорността на директорите на фирми - по този показател сме в компанията на Суринам, Зимбабве, Беларус и Маршалските острови. Най-отговорни са мениджърите в САЩ, Словения, Сингапур, Канада, Израел.

425

1

преди 13 години

Откакто на власт е правителството на Бойко Борисов, България е паднала от 46-о на 51-во място в света по комфорт за правене на бизнес. Това показва най-новото изследване на Световната банка Doing business 2011. То се прави от 8 години и сред неговите създатели е и финансовият министър Симеон Дянков, който като служител на банката е работил по критериите.Изследването обхваща 183 икономики от всички континенти, като отчита нивото на данъците и таксите, бюрокрацията при сдобиване с разрешителни, регистрирането на имот и др. Doing business се чете внимателно от инвеститорите по света.

424

Анонимен

преди 13 години

Заслужава си управниците тая държава! Хората нямат 2Х1 лв. ама им ръкопляскат на тия *** мишоци от сегашното Правителство!

423

Анонимен

преди 13 години

да, и *** е въртял, лично го видях, как остави 17 *** на околовръстното, как излязоха толкова много от тоя мерцедес, ами не знам, ама лично ги броих

422

Бах му..........

преди 13 години

Ясно, народа пак духа супа .........

421

Анонимен

преди 13 години

Цъвко Апартаменто, е ако бяхме всички такива спестовници като теб отдавна България да е станала Швейцария на Балканите?! Кой ти вярвя на долните измислени лъжи, бе пудел?! И ти като тартора ти Бойко си натрупал парите си от наркотици и рекет!

420

Анонимен

преди 13 години

"И ЯНЕТО КАТО СЕ МОЛИ ДА НЕ СЕ НАВЕЖДА ЗА СЕРГЕЙЧО ВАЖИ СЪЩОТО"Защо? С теб какво се случи? Болезнено ли беше? Сигурно и унизително, да?

419

Анонимен

преди 13 години

Ами *** са, че не ви прибират на топло за кржбите....Уффф те пък съдиите....

418

Анонимен

преди 13 години

Цецо изкарай на светло комунистческите кражби и откраднати миларди и аз лично ще почна подписка за референдум да ти ги дадем.. Всичко.....

417

Анонимен

преди 13 години

Боже Господи! Как може дани управляват такива ***!!!