180

an

преди 13 години

SAMO NEZNAM KADEE ISTINATA? SLED KATO BOG E KAZAL, 4E NIKOI NQMA PRAVO DA OTNEMA 4OVE6KI JIVOT.S EDNA DUMA, NQMA PRAVO DA UBIVA 4OVEK. IZGLEJDA KOGATO SA PISALI KORANA, I BIBLIQTA, NQKOI OT PISATELITE, E ZABRAVIL TEZI DUMI NA BOG. MOGA DA KAJA SAMO 4E SLED KATO HORA SA PISALI TEZI 2 KNIGI, NEMOJE DA IM SE VQRVA.VSEKI E PISAL TOVA KOETO MU E UGODNO.

179

Amenhotep

преди 13 години

Аятоласите и Махмуд Ахмединаджафджафджаф не са като другите хора ... тия са бая фанатизирани и изкукали индивиди, така че от тях всичко може да се очаква. Разбира се, ние не трябва да се месим във вътрешните работи на чужда държава (сети се как се чувстваме, като Турция постоянно се меси в нашите вътрешни работо). Но от чисто морална и човешка гледна точка, убийството с камъни за прелюбодейство е пълно извращение.

178

до 159

преди 13 години

Имал съм възможност да прочета отделнипасажи от така наречения талмуд ,но и това ме беше достатъчно да разбера ,че авторите на това произведение са най-малко абсол'тни ненормалници ,за съжаление на болшинството хора не им е известно ,че има такава книга и тя е основата на целия съвременен ционизъм и световна политика.

177

Tina

преди 13 години

Не вярвам, че иранците ще убият някого несправедливо. Статутът на жените в Иран не е толкова нечовечен както другаде. Те получават образование, работят и могат да шофират и излизат сами навън. В момента се прави много да се увеличат техните права. Но в Иран това ще стане не с налагане отвън, а с диалог, постепенно, докато приемат съответни закони. Те сами трябва да си го постигнат. Достатъчно умни и способни са. За тази жена не трябва да се инатят, а да обяснят и покажат на света доказателства.

176

Драгомиров

преди 13 години

Освен това съм гей.

175

до 154

преди 13 години

Това му е несправедливото на тия там, че третират едностранно нещата в религията си като според интереса си. за тях които не са техновярващи трябвало да умрат? Жената, която изневерява трябвало да умре! А никъде в техните книги не пише, че ако мъж изневери, трябва да се нареже пениса му с бръснарско ножче и то тъпо? Не пише, че ако те нападат други вярващи, трябва да умрат? Ето затова са ми антипатични, защото са лицемери както и много други по света. И не бесят шейховете си, които изневеряват

174

Драгомиров

преди 13 години

Моля?! Я тогава да ти дам една много лесна задачка: влез в гугъл или уикипедия, напиши "войни в европа през 19-ти век" и проследи колко и какви войни са водени. Или ти си мислиш, че Наполеон е водил една война? Или че Германия се обединява само с една война? Или че има само една Руско-Турска война? Профан! Ти ли ше ми обясняваш, че съм невеж?!

173

Amenhotep

преди 13 години

Нека добавя ... за воайорство и гледане на порно в Иран ти вадят окото с нажежен нож!

172

Нехуманен

преди 13 години

От много "демокрация" и "хуманност" България се напълни с *** ! Тези поне си знаят мат'ряла и не се правят на много "хуманни" - крадеш - режат ти ръцете, убиваш - увисваш на въжето. Колкото до отношението им към жените... е не искайте от маймуни да се държат като хора :) А да не говорим, че доста български чалгари пребиват жените си сутрин и вечер, а пък чалгарките "да си върнат" не си вдигат гащите по цял ден !

171

Драгомиров

преди 13 години

Не, не си представям. Аз не разбирам от история и исторически войни. ;)

170

Amenhotep

преди 13 години

Християнството и исляма са две НАПЪЛНО РАЗЛИЧНИ НЕЩА ... общото между тях е копи-пейста който е правил Мохамед от Стария и Новия Завет, но разликите са ДРАСТИЧНИ. Ако започна да изброявам разликите, няма да ми стигне времето ... изглеждаш начетен човек, вземи и прегледай нещата.

169

юрдек

преди 13 години

Ами вземи малко прочети документи и тогава коментирай неподготвен. Ей така "самасиндикално" се избиват милиони хора. Ти чуваш ли се, какво говориш? Аз искам да кажа, че не винаги законът е справедлив и точно затова хората са се борили през цялата световна история - да ги направят по-хуманни и цивилизовани. Все пак живеем в 21 век. Като толкова ти харесва идитския шериат, отивай да живееш там

168

Гадняр

преди 13 години

*** са изостанали полумаймуни, но ако тази крава е убила мъжа си са прави. Да яде дървото!

167

Анонимен

преди 13 години

Цялата мусюлманска религиозна доктрина е юдейско изобретение ,за да бъдат насъсквани *** фанатици срещу християнска Европа ,днес сме свидетели на лафа ,,с техните камъни по техните глави",затова е тозй вой ,защото последователите на мохамед се обърнаха срещу свойте ментори , докато тълпите *** емигранти заливаха Християнска Европа бяха хубави,а сега изведнъж Иран стана синоним на (злото),защото казаха истината за чифутягите и като ядрена сила не могат да им бъдат заграбени нефта и газта

166

Amenhotep

преди 13 години

Интересното в случая е, че до колкото знам съучастието и в убийство не е доказано ... а искренно се съмнявам, че прелюбодейството и е доказано. Ама след като я бастисат с павета, ходи да доказваш каквото и да е ...

165

БТВ

преди 13 години

БТВ дали ще го излъчват директно, нали са с мюсюлманска насоченост, все турски филми дават. Ако им е по ефтинко може и това да излъчат.

164

Tina

преди 13 години

Налага се убеждението, че тази жена е обвинена само за прелюбодейство. А убийството, в което може да е съучастник?Нека всички тези хора, които протестират за права, да настояват да се проведе справедливо разследване и процес, да се представи истината на света какво точно се е случило и дали наистина тази жена е убила мъжа си с помощта на любовника си. Случаят е 1:1 с този в САЩ, където жената е вече мъртва.

163

Анонимен

преди 13 години

Драгомиров, простите неща са единствено в главата ти :) Как се обявява война? Просто така? С обява в някой сайт ли? Представяш ли си колко пари са това? Представяш ли си какви ресурси са? Колко струва една война? - 50 лв. 100 лв.?:) Или просто 2 000 лв.! :) А ако са 500 милиона франка тогавашни пари? Това просто ли е? :) И кой *** ще инвестира толкова пари без да иска да си ги върне поне петорно?

162

До 158

преди 13 години

20 в Европа през 19 век - приятелю ти си абсолютно невеж!

161

Пуфа

преди 13 години

По тази твоя логика, тогава в България си представи колко мъже и жени ще ходят с тези табели? То да е само в България? Ами по света?