246

до Калинчо

преди 14 години

Към 30 юни 2010 г. от общо 40-те проекта по програма ИСПА 11 проекта са в сектор Транспорт, 25 в сектор Околна среда и 4 са хоризонтални мерки. От тях 6 са официално затворени, за 2 проекта предстои официалното приключване от ЕК. Към 30 юни 2010 г. по програма ИСПА/Кохезионен фонд (Регламент 1164/94) са изплатени 799.5 млн. евро, 123.6 млн. евро от които бяха изплатени в периода 01.01-30.06.2010 г. Всички изплатени средства представляват 57.5% от договорените средства и 50.2% от общия бюджет

245

ПИНОЧЕТ

преди 14 години

Законите над морала, депутатите от ГЕРБ(ДС)БКП и БСП(ДС)БКП....НАД ЗАКОНА!!!А БЕДНИТЕ ДА ГО ДУХАТ!?

244

Калин

преди 14 години

хаха какво ще усвоиш бе .. двойкаджии сте усвояване!с болшевишки приоми .. и петаче не може да усвои!напротив заради липсата на капацитет губим пари, не само че губим, но се налага и да връщаме!и тези пари няма да ги връщат другарите от герб, ще ги връщат обществото!Докато ББ и Дянков връткат нови зам. министерши ала ДС!уличени във злоупотреби с европрограмите!Стадото ще плаща!

243

Анонимен

преди 14 години

дай инструкции как да познаем бившите ДС-агенти

242

Анонимен

преди 14 години

няма да е последната крадла, прав си. Важното е, че хайдуците биват своевременно отстранявани, а не толерирани и крепени пожизнено, както практикува една Партия, сещаш ли се коя

241

Беатриче

преди 14 години

Сладури,НИКОГА повече НЕ гласувайте за "бивш" комунист(ДС) - Н И К О Г А !Все са си същите(ДС) и надежда да станат поне малко по-други няма и не може да има... Чувате ли бре, наши дремлювци, дето допускате и търпите точно такива вълци в *** кожи да пазят стадото ви?! Щото да сложиш някой за управник у нас е точно това, да го туриш да пази стадото. А че сме си още стадо, явно го потвърждаваме за кой ли път вече.

240

Анонимен

преди 14 години

Водещи принципи в действията на ГЕРБ са прозрачността и диалогичността. Бе осигурен достъп до всички дотогава недостъпни правителствени решения и стенограми от заседанията на Министерския съвет. И това ли ще отречете, червени ***...myxaxa

239

anonimen

преди 14 години

няма да е и последната крадла

238

Анонимен

преди 14 години

За едногодишното си управление ГЕРБ възстанови доверието на ЕС към страната. За кратък период от време спрените за нередности и неправилно управление средства бяха деблокирани и България вече може да ги използва за своето модернизиране. Седемте оперативни програми получиха положителна оценка за съответствие, а процентът на усвоените средства бе увеличен многократно

237

ZORO

преди 14 години

Здравейте биволи, след като основно ви ограбиха, *** отново се надяват да ви го нафукат...

236

Анонимен

преди 14 години

Въпреки съпротивата на чержените гнидоци, реформите в държавната администрация, здравеопазването, образованието, отбраната, дипломатическата служба, съдебната система и управлението на публичните финанси вече са необратим процес.

235

Калин

преди 14 години

какви реформи бе? къде ги видя .. реформите са само мираж, намеренията за тях камуфлаж, стадото си има вожд .. хайде шляпайте!

234

До Началството (ДС)

преди 14 години

Моля ви се да наредите на Борисов да махне Дянков, че няма да имакого да доите! Айде БД и да го оставите, повече няма как да се о..нза.Ама Дянков - та той видимо не си е добре момчето, не ни се подигравайтечак толкова (не че не си заслужаваме, ама това вече е прекалено).

233

Анонимен

преди 14 години

Фактът си е факт:Нито едно правителство в последните двадесет години не се е захващало с толкова обхватни реформи в различни сфери, които се провеждат в ситуация на тежка икономическа криза, увеличаваща трудностите при тяхното реализиране.

232

КОКО

преди 14 години

Искахте ГЕРБ - ето ви ГЕРБ! Веждито Рашидов от "Мултигруп" - министър, чалгаисторикът от ДС Божидар Димитров - министър, , ИВАН ИСКРОВ - приятеля на ЧЕРЕПА(управител на БНБ) ВСЕ КЛЮЧОВИ ПОЗИЦИИ - ще има и други такива, няма да са само тия. Ха, честито, хаирлия да е! Това решиха избирателите преди година... На сила хубост не става, каквото си надробиха това ще сърбат. Лошото е, че и ние плащаме цената, ама ще се справим някак си - ТО И БЕЗ ТОВА ЖИВОТА Е КРАТЪК! М-у другото ЕВАЛЛА на СИНИТЕ! ТАКА СЕ ПРАВИ ЧЕСТНА ПОЛИТИКА!

231

Калин

преди 14 години

шизофренията се лекува!

230

Анонимен

преди 14 години

Ти още ли не си си пил лекарствата??

229

CNN

преди 14 години

do #241Aз съм от СК - за твое сведение! Мразя комунизма! Мразя БИВШИ комунисти!

228

Анонимен

преди 14 години

На крак, о парии презрени,на крак, о роби на труда!Подтиснати и унизени,ставайте срещу врага!ДЕРЗАЙ, ДРУГАРЮ!!!!

227

До пост 238

преди 14 години

Очевидно е , че ти си един от изпързаляните по тиквена ***. Качественото ново ниво на ГЕРБ е: фалити, дефицит, без болници, данъци, високи цени,безработица, няма чужди инвестиции и т.н. Признавам, направиха четири магистрали, стигнахме средноевропейски заплати, намалиха осигурителният стаж за пенсии, гражданите свободно обслужват кредитите си,намалиха цената на газа, горивата и ел.енергията, при тях празни приказки няма, забавляват населението по телевизиите. А бе което си е така, така си е .