31

ЕИ

преди 13 години

Брат ми имаш проблем , ходи на лекар.

30

анонимна

преди 13 години

Ами..............намерен е към 3.10.И не в банята,а в кухнята.

29

Ханът

преди 13 години

Първо 24 рани не говорят за професионално убийство.По скоро някой е изпаднал във временна невменяемост в състояние на афект.Отделно трябва да се види колко са дълбоки раните,кои от тях са смъртоностни.Така описано, по цялото тяло безразборно,дори отзад ми се струва че бързо ще се разкрие .На бас ,че докато е бил насапунисан е нападнат в гръб.Смъртоносните рани са най-много 1-2 .Не е имал късмет .

28

Салахадин

преди 13 години

Отг: Сватба във Варна - 7 част Отговор #208 -: юни 10, 2010, 00:34:36 Здравейте момичета,преди 10-ина дни ми направиха предложение за сватба (която решихме да бъде на 28.08.2010), и ето че вече я организирам... Запазихме ресторанта и хотела (Детелина), църквата, фотограф. Големи проблеми имаме обаче с намиране на DJ... За нашата дата са заети и Р.Черкезов, и Съни, и Уили, и Дидо, и въобще всички препоръчвани. Румен Черкезов ми препоръча Петър Четников. Айде лайте още!!!

27

Пич

преди 13 години

Еййй, това жените са опасни същества. Гледаш я една кротка, тиха, а вътре в нея звяр ви казвам. Седите си както всяка друга вечер, хапваш си ти кротко и изведнъж онази посяга към ножа и те заколва като прасе. После ляга да спи съвсем спокойно и по някое време се буди и те вижда, че си умрял в мъки и локва кръв. Обажда се също толкова спокойно на ченгетата и заявява - "Ами тук мъжа ми го намерих умрял в банята". Няма по-коварно и жестоко същество от Жената, от мен да го знаете.

26

Mario

преди 13 години

Shtom e ubit ima pri4ina i ne6ty e napravil bez pri4ina 4ovek ne ubivat biznesmen...

25

Младоженец

преди 13 години

Е па я спирам да се къпим .... оня ден се ожених и аз!

24

Анонимен

преди 13 години

bremenna e ot KOGO?

23

познат

преди 13 години

Ал Фасул, не пиши глупости! не познаващ човека! З*обен т*панар

22

Салахадин

преди 13 години

Ахам разрових се из архивите.Както и се оказа вижте кой е Димитър Четников.Там едни варненски пазари едни бордове едни управителни съвети.Абе знаех си аз ,че не е току-така работата.За себе си съм доволен.Айде сега пюйте ама преди това се запознайте!!

21

Анонимен

преди 13 години

Бременните са емоционално лабилни, може в яда си да го е заклала.

20

zariben

преди 13 години

Преди десет дни е сключил брак със съпругата си. - Това обяснява вси4ко - наследство !

19

korleone

преди 13 години

Южна Африка-*** е с 17 огнестрелни рани по тялото ,34 прободни рани,откъсната глава,ръце крака настрани.Повиканата полиция на место записва в протокола си-зверско самоубииство !!!Бременната !!!

18

Анонимен

преди 13 години

Обаче нещо странно има в цялата тази работа. Жена му я била в съседната стая и нищо не е чула?! Човека са го колили, най-вероятно се е опитвал да се защити, а тя си спяла... да, бе! Май по-скоро има интерес "да не е чула и да не е видяла"!

17

Ханът

преди 13 години

Лекарите поне да кажат колко часа са минали от смъртта му,когато е намерен.Натам всичко е лесно.

16

Сандьо

преди 13 години

Хора внимавайте с коя се мушкате...да не ви намерят намушкан

15

Салахадин

преди 13 години

Навремето имахме 2 прасета,после заклахме едното по-голямото.Другото дето беше тъпкано цял живот от голямото грухтеше за него.Дядо каза:Той те би и ти ядеше от храната цял живот ти сега тъжиш за него.Та така и вие.Ядат ви хляба на децата, от вашите пари крадът за да сте в мизерия вие и като изчезва го съжалявате!!!Прав е Божидар Димитров ,ама много прав.На тия години щом е чак шеф на отдел сещайте се кои са му родители и какво прави в общината!!!

14

Бони

преди 13 години

Имаше един филм подобенСъпругата се прибира и заварва мъжа си с любовница, става скандал после си лягат, тя го изчаква да заспи и го намушква няколко пъти с нож, после се обажда в полицията и казва, че го намерила намушкан.

13

MURDOC

преди 13 години

100 % е виновна жена му така че мъже внимавайте какво казвате в къщи на бременната си половинка че да не вземете мястото на варненския общинар .

12

Анонимен

преди 13 години

При 24 прободни рани няма как да е самоубийство. Тия ченгета *** ли са? Мирише на 100% битово убийство.