126

Анонимен

преди 13 години

Гербаджии и в частност Бойко, изстреляха далаверата в други измерения!!!! Така я представят на запенената от възторг овцедушна тълпа, че да изглежда, като народоугодна мисия,касаеща единствено интересите на България! Гледах по БТВ Трайчо Щъркела, попитаха го с колко падна цената на газът,а той гледаше, като прасенце в теменужки и не отговори нищо конкретно!! Фарс !!! Поредният фарс на Боко и сие !!!

125

Малее

преди 13 години

Аз не знам дали посредниците газ ще пикаят и дали са от БКП, но предпочитам да видим как пада цената на газта за потребителите, защото за тока беше голям шум, че дори се говореше, че ще падне цената му, а се оказа, че въпреки всичките нарушения се вдигна с 2%.Хаха.С посредници, без посредници-щом не пада цената, работата е ясна. А дотогава по-леко с фанфарите. Спомените са още много пресни от други изказвания. Да не говорим за повторното откриване на околовръстното, дето се понапука. Хаха.

124

Фрунзе

преди 13 години

*** ще изпикаят много газ, който ББ щял да изнася

123

Анонимен

преди 13 години

Външнотърговската кантора на "Газпром" е "Газпромекспорт".Тя продава газа на две дъщерни фирми-"Овергаз инк." и "Винтерсхал",които имат квоти за България.Всички български правителсрва досега вкл. и това на Станишев се опитваха да отстранят посредниците по веригата,но получаваха отказ от "Газпром".Неофициално се говори,че по-голямата част от парите за посредничество отиват в джобовете на висшите ръководители на "Газпром" и на част от ръководството на Русия.Също така се говори,че с премахване на посредниците цената на газа ще падне от339$ за1000 куб.метра до310-295$,което ако е вярно изобщо не е малко.Очаква,се и след проверките на газоразпределителните дружества ако се намали процента на възвръщаемост на ивестициите и това да доведе до намаляне още на цената.И от тези срещи стана ясно,че ръцете на Русия не можем да извиваме,но поне да разхлабим мъртвата хватка с която ни хванаха преди 4 години след като Овчаров подписа допълнителното споразумение с което на практика анулира деиствуващи до края на тази и следващата година договори.

122

Иван

преди 13 години

Тия посредници нали ти е ясно,че са хора на БКП-то....сега поне наистина ще пикаят газззз.Браво на ГЕРБ !!!

121

Анонимен

преди 13 години

Какво ли са се договорили? Цената била по-ниска ,ама за потребителите няма да падне.То както ЕРП-тата ,били източвали печалбата ,щели да ги глобят ,ама цената на тока няма дасе намалява. Лошия Станишев крал , за добрия Борисов такова нещо не мога и да си помисля ,но знаеш ли ? Както се казваше :"Тате щеми купи колело ,ама друг път". Горе долу като с цените за потребителите...... шъ паднат ама друг път.

120

Анонимен

преди 13 години

НЕМАМ ИМ ВЕРА НА ТИЯ ВЕЧЕ,ТОКА УЖ ЩЕХА ДА ГО СВАЛЯТ А ГО ДИГНАХА , МИСЛЯ ЧЕ И ТУКА ЩЕ СТАНЕ СЪЩОТО.А ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО ПОСРЕДНИЦИТЕ МИСЛЯ ЧЕ ПРОСТО СА ГИ ЗАМЕНИЛИ С ПРАВИЛНИТЕ ХОРА.

119

Бай ИВАН

преди 13 години

Браво ! Посредниците крадяха от джоба на всеки българин - това трябва ясно да бъде разбрано. Отлична работа на Боко, кой каквото и да говори. Аз поне за пръв път чух въобще някакви подробности и информация около подобни преговори в нашата страна. Просто досега всяко правителство си трайкаше и си прибираше неговото - за сметка на грабежа над българите. Поздравления !!

118

miroslav

преди 13 години

umiram ot kef RUSNACITE udariha 6amar na na6ite komunisti no tova e istinata nikoi ne obi4a podlizurkovci i podmazva4i vseki samo gi izpolzva i im bie 6uta

117

Фрунзе

преди 13 години

Бе...по-евтин газа, ама е по-рядък! При Овчаров какъв газ имаше, ехеееей

116

АААААААААААА

преди 13 години

Последното изречение също е готино: ще подписваме и за Белене.Пък утре идва Папндреу и на него ще обещаят за БА.И какво ще излезе накрая?Едно голяма нищо. Или както е във Швейк: Едно голяма ла*но направихме - когато полковника кара ротата да скандира!

115

Джон

преди 13 години

Това е първото правителство, което подгони корупцията по митниците, държавната администрация, честните частници и политиците!ТОВА Е ЕДИНСТВЕНОТО БЪЛГАРСКО ПРАВИТЕЛСТВО, УСПЯЛО ДА НАМАЛИ ЦЕНАТА!ТОВА Е ЕДИНСТВЕНОТО БЪЛГАРСКО ПРАВИТЕЛСТВО, КОЕТО УСПЯ ДА ИЗРИТА ПОСРЕДНИЦИТЕ!ТОВА Е ЕДИНСТВЕНОТО БЪЛГАРСКО ПРАВИТЕЛСТВО, НА КОЕТО МОГА ДА НАПИША: БРАВО!!!Браво!!!

114

Анонимен

преди 13 години

Би могла тази разлика да бъде отразена в цените....Хахахахахахаха.....Би могла, можи би, ще преценим, ако има как.....

113

АААААААААААА

преди 13 години

Викай Да живей и не мислете!!!!!ТТ мънка какво договорили. Нищо не са договорили. Само балони за баламурници.

112

АААААААААААА

преди 13 години

За Южен паток какво е договорено? Че включват съществуващата газопреносна мрежа?Това не го направиха Лалугера и Петър Димитров. А сега надуват вувузели някои ;-)

111

некъв читател

преди 13 години

Абе сигурно е вярно за цените, обаче не виждам цифри, не видяхме предишния договор, не сме видели и сегашния. Доколкото разбирам, намаление на цените на парното и тока няма да има. Е ся кво, искате да ви ръкопляскам на празни думи ли?

110

Анонимен

преди 13 години

А Бойко антикомунист ли е да ми поясниш. Според теб в Развъдника за милиционери в Симеоново приемаха главно антикомунисти, така ли. И пак антикомунисте се назначаваха за охрана на комунистеческия диктатор Тодор Живков. Еййййййй, *** народ.

109

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБЕРЧЕТА, нали не вярвате че Мечокът Путин се е уплашил от банкянското плямпало-клоун Бате ви Бойко ???

108

ГЕРБер

преди 13 години

Ако зависеше от комунистите нито в НАТО щяхме да влезем, нито в Европа.А още щяхме да лижем руските дирници.

107

Анонимен

преди 13 години

98г при Костов бяхме договорили най-евтината газ за всички години на търговията ни с газ.Кои го не разбраха, май мозъците им са наистина мухлясали.