116

Анонимен

преди 13 години

"Понеже при мен приятелства няма" - само две-три хиляди и Б.Димитров най-приятелски го назначих, ама карай да върви!

115

рошава гарга

преди 13 години

Голям Тиквенек е тоя следващия трябва да е оная Дропла Цецка.

114

Анонимен

преди 13 години

От партията няма да го изключвам, защото няма вредни последствия от това, което се е опитал, според него, да помогне на приятел", каза Борисов. Както се казва: Но комент! Когато фактите говорят и боговете мълчат! Това е морала на ГЕРБ, пардон на лидера й!

113

Анонимен

преди 13 години

...АААААА БЕЕЕЕЕЕЕЕ,КААКВО НАКАЗАНИЕ Е ТОВА ....яяяяяяя ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА К...И СИНЕ ...!!!

112

Мухльо

преди 13 години

Не съм съгласен с Вас. Мисля, че от чисто приятелски Л.Иванове помагал на другаря си - митничар. Така също той беше в САЩ за да се грижи за нашето здраве. Само казах, че той е единистински гербер. Достоен последовател на н.в. Симеон II.

111

Анонимен

преди 13 години

Ако твърди, че има морал и не желае да е в тежест на ГЕРБ да си свали имунитета, но по-добре е да излезе от НС. Ще бъде разследван за делата си от ГЕРБ и няма да влияе на разследването. Не очаквах в ефир Цветанов /бореца с корупцията и ОПГ8 да заяви, че е достойно поведението на Лъчо. Това е срамно. В други случаи се говореше за освобождаване на длъжността народан представител, а сега се мълчи. Как това лице ще извършва контрол върху изпълнителната власт в качеството си на нар. представител, като е използвал длъжността си и влиянието да се намесва в работата на митниците и незнам още къде в този едногодишен период във властта. Незабавно изключване от ГЕРБ и оставка като народен представител - други решения са мимикрия и замазване на картината.

110

Анонимен

преди 13 години

Поне нема да му гледаме тъпата физиономия, цъфнала на трибуната на НС.

109

Анонимен

преди 13 години

Все пак става дума за стар партиен другар .

108

Анонимен

преди 13 години

"Лъчезар Иванов е сготвен от своите." Това коментира червеният депутат Петър Курумбашев по повод новината за оставката на Лъчезар Иванов от поста председател на софийската организация на ГЕРБ и зам.-председател на Народното събрание. "Не знам какво е това прегрешение, което те кара да си подадеш оставката като заместник-председател на НС, а в същото време ти дава право да бъдеш председател на парламентарна комисия, коментира още Курумбашев. Или си направил нарушение и трябва да освободиш всички заемани постове и да останеш обикновен народен представител, или да не си подаваш оставката - няма средно положение, добави той. Бойко Борисов имал пръст в цялата история с оставката на Лъчезар Иванов, каза още депутатът от Коалиция за България, но не поясни какво е "участието" на премиера.По думите на Курумбашев добро сравнение е случаят на Лъчезар Иванов с този на Румяна Желева.

107

АЛЕКС2

преди 13 години

ГОСПОДА ДРУГАРИ ,БОЙКО ВИ ПОКАЗВА НАГЛЕДНО КАК СЕ УПРАВЛЯВА...

106

Анонимен

преди 13 години

Без имунитет и с повдигнато обвинение за търговия с влияние. Това му трябва

105

Анонимен

преди 13 години

поредният ***,твореца на здравната реформа, къде беше обещанието за честни хора на ББ

104

Анонимен

преди 13 години

Лъчезар Иванов е роден на през 1962 г. в София. Той е лекар по професия. Влиза в 40-то Народно събрание като депутат от НДСВ. От март 2007 г. е независим депутат и е член на ГЕРБ.

103

Анонимен

преди 13 години

Бойко, Бойко много нещо ти станаха издънките - обградил си се с некадърници. Не си мисли, че по този начин изпъкваш.

102

Една_от_БГ

преди 13 години

Наистина ли се заблуждаваш, че този плюнко е "достоен" да вземе това решение сам.Дори и в статията да не пишеше, че е имало разговор с Боко тиквата и Цецка Ц., то е ясно, откъде е дошло решението, т.е. не е негово. Стига вицове.

101

Анонимен

преди 13 години

Другият христоматиен пример бил зам.-председателят на НС Лъчезар Иванов, който през 2007 г. не бил описал в декларацията си нищо, през 2008 посочил на влог 10 000 евро и други суми; 2009 г. била без промяна, а през 2010 г. "този мъченик на ГЕРБ" е придобил в Банкя над 600 кв м двор и 200 кв м къща, а от друга стопанска дейност - 120 000 лв, от наеми - 16 000 лв., каза Диков. Той попитал Цецка Цачева какъв е произходът на тези средства, но тя "аристократично" казала, че това не я интересува, защото била над тези неща

100

Анонимен

преди 13 години

според 98 тоя е хитър плъх..мх..мн хитър затова се изложи така в ефир ти даже сигорно не си гледал гафа му по нова ама нищо кажи нещо заучено ...а относно ,че само си е подал оставката ,ами да ви кажа все е нещо в сравнение с преди,тогава беше никой нищо нз и ако някой се издъни по време на акция ,,тука има тука няма вече,, сичко се замазваше...

99

Мухльо

преди 13 години

Един достоен 100%-ов гербер! Сам да вземе това решение!!!

98

Анонимен

преди 13 години

Рядко в политиката има подобна неблагодарност, както се казва, нищо добро не остава ненаказано. И да му е ясно на Бойко, че същото което се случи с Царя очаква и него. Сега изпълзяват един след друг ***, които мърсуваха години наред като тоя, който стана депутат от НДСВ от Пловдив през 2005 г. Ако Бойко си мисли, че ще ги овладее много му здраве! Царят го няма вече, да е изкупителна жертва за всеобщата ни неудача, заради крадливата психика на българина, заради мръснишката ни природа, да мразим почтените хора и да ги мърсим, като по тоя начин ги принизим до нашето ниво. Тъй че днес е Лъчо, утре ще е Цецка, вдругиден Фидоска и тай до края на мандата...Бойко ще събере цялата помия, която събра и Негово Величество. Разликата ще е тая че Царят философски прие всички, но тоя не се знае какво ще направи...

97

Анонимен

преди 13 години

будала човек и вързано куче го хапе!!!!