310

Хлапето

преди 14 години

Ами дай заради корупцията пък сега нищичко да не правим. Нито АЕЦ, нито пътищата в Пловдив и другите градове. Само да се подслушваме и да си играем на стражари и апаши та да видим докъде ще я докараме.

309

Хлапето

преди 14 години

Не бе, тва сигурно е николета лозанова. от световното първенство, сега се е прехвърлила да коментира атомните електроцентрали:))))

308

niki

преди 14 години

no germania i shveicaria sa strani kadeto ima prozrachnost a korupciata e pochti nuleva.balgarina e nepopravim naivnik-za sajalenie!

307

Нина

преди 14 години

Моля? Типично по герберски, трябва да има интрига и заговор навсякъде, била съм пишела от руското посолство..хи..хи..но вие ненормални ли сте? Руското посолство си няма друга работа та ще харчи пари, за да влиза в полемика с предатели като вас...това само показва колко ви е IQ капацитета или ще има операция "Руско посолство" хи..хи..

306

за 303

преди 14 години

я стига глупости -това че русията ни е нужна, като слънцето и въздуха са балнувания на онзи алкохолик........на него му е била нужна, на нас не

305

Анонимен

преди 14 години

Мартин Димитров, оня ден се изцепи , че Б-я консумирала само 60 % от произведената ел.енергия . Ами естествено, като няма грам промишлени ппедприятия, като превърнаха всичко в пустиня и само *** консумират...Ама,че след години може да дръпнем нагоре никой не го е еня.

304

&&&

преди 14 години

Like kolko пати задаваш един и сащ въпрос?вече ти отговорх:Франция е 64 милиона население и имат 19 АЕЦ с 58 реактора!Смятай на 7 милиона българи колко АЕЦ ни се полагат.Проекта на Белене е за 2 реактора,будала

303

Хлапето

преди 14 години

Дано да си прав, приятел!

302

za 312

преди 14 години

абе Ленка плащат ли ти, или по убеждение си тук ?

301

Хлапето

преди 14 години

За съжаление това е горчивата истина.

300

Акъл море

преди 14 години

Той изобщо не върви към братушките! Опитва се да върви срещу тях, но не му до- стигат дановете от каратето! Не знае и какви обяснения да дава на Обама. Обаче ако има нещо , от което наистина го е страх то е да се изправи пред Путин и да отговори на няколко въпроса! Когато се ебаваше с Путин, смяташе, че Запада е зад него, а сега знае, че може би е сам....Аз какво си мисля? Аз мисля ,че Русия ще постави атлантиците в БГ на колене!

299

Нина

преди 14 години

България не Батман! За историята ни, като се има предвид, че сме създали тази държава през 681г, един подобен човек е като мимолетно изживяване. Защо трябва перспективни проекти, гарантиращи енергийна мощ на България да бъдат спирани?

298

monke

преди 14 години

Мдаааа, за съжаление коментарите в нета не представят реалната картина в БГ обществото... пардон - стадото! Тиквата го крепят 90-те % *** и той много добре знае как да ги радва .... нали е един от тях. И нищо чудно и мандата да си изкара- ще сменя министри, ще са му виновни другите, ще лъже .... и така - 4 години.... а простаците пак ще му се радват... щото е един от тях... ЧОВЕК ОТ НАРОДА!!! А простаците изобщо не ги интересува нищо, освен Иекшън и чалга!!!

297

мечо пух

преди 14 години

Колкото повече, толкова повече

296

Хлапето

преди 14 години

Ми то по тая логика швейцария като е малко население защо са и толкова много банки. Германия защо са й толкова марки автомобили, само за германците ли? Има такова нещо като външен пазар. Вземи малко почети не е лошо.

295

Нина

преди 14 години

И каза Мечо Пух: "Колкото повече, толкова повече". Може пък да дойде на власт след 10 години някой патриот, който да възроди българската икономика и индустрия. Друго си е като имаме мощности, вие всичко ли искате да съсипете? След вас и потоп. Ами в близките 50 години мислили ли сте какво ще е положението на България?

294

м.д

преди 14 години

Българите са проблемът на България, господинe!Не ***, не турците. Извинете, че ви го казвам. Никак не ми е приятно, аз също съм българка, нищо че отдавна не живея в България. Българите са най-големият враг на тази хубава страна, за която още ми е жал и винаги ще ми е жал.Влезте в блога в дясно: Здравейте колеги! Как е днес, трият ли много ***. УНИКАЛНО е написано

293

niki

преди 14 години

do vsichki znaeshti ! imali druga strana s 6 miliona naselenie i 2 atomni centrali ?

292

Нина

преди 14 години

Батман отиде при царя, сигурно като чуе за избори вече го избива уртикарията, но лошо, че тези проекти не се правят всеки ден, грешките му ще бъдат непоправими.

291

Акъл океан

преди 14 години

А ти какво си мислиш? Освен руснаците никой друг не ни бръсне. Петролът го купувахме най-евтино от руснаците. Тогава нямаше фалити на банки и девалвация 1000%. Не обвинявайте Бат`Бойко, че пак към братушките отива. А къде да отиде. Икономическият интерес няма нищо общо с политиканството.