397

Анонимен

преди 14 години

ми събери данъците бе, като не си факир.ама да ми казва, че качва данъците за хазарта, а скришом да ги опрощава, да събира от нас пари за здраве и да ги дава за комисионни на любовницата на бойко - е не става...те в това е проблема, а не във това на боко коя козина му пречи.

396

BAI IVAN

преди 14 години

Do AdminaU4astie na toq forum TRqBVA DA STAVA SAMO S REGISTRAZIA.

395

До 398

преди 14 години

Я помисли кой назначава състава на въпросния съд и тогава ми говори за справедливи решения

394

Калин

преди 14 години

куку всички знаем, че си отявленчервен заплатаджия!Намерил кой в какво да обвинява!Цялото полит бюро сте тука!

393

До 395

преди 14 години

Колко трябва да си зле, за да напишеш Господ с малка буква , а Първанов и Боко с главна...?!? Поне ги сложи на едно ниво, той Гоце няма да ти се скара...а пък ако искаш не рискувай, ти си знаеш най-добре...

392

Деян

преди 14 години

Тха, аз се излагам. Ти можеш ли да направиш бюджет за почивка 7 дни на Море в Гърция, за която ти трябват 1200EUR с 500BGN? като ги няма парите, как да се покрият разходите? Факир!

391

НиНа

преди 14 години

Бих Ви помолила всички преди да коментирате , да прочетете в УикипедиЯ за министър Дянков и призидента Първанов, открийте разликите и отговорете дали ако това се бе случило с министъра на културата или на образованието или който и да е друг министър щеше да го има този коментар .

390

Калин

преди 14 години

Лъжеца Гоце наруши закона, като разспространи записките от ЧАСТНАТА си среща с Дянков, среща която ГОЦЕ по негови думи е приел по молба на Министъра!Това я прави частна среща!Това са фактите а на закона са му необходими факти а не умозаключения!Скапани менти комунистически.

389

Анонимен

преди 14 години

само дето историята за `архара` се оказа съчинена от другаря иван костов....ама на, костомолците имат да си изкарвата заплатите....пишете, пишете :))

388

Анонимен

преди 14 години

ми виновен е.бюджета от първи януари Е НОВ. няма как да ни пробутва приказки, че друг му го е изпразнил.не се излагай де....

387

Деян

преди 14 години

@ 402 Ех, баш пък Бойко ти е виновен, че бюджета е празен. Баш Бойко ти е виновен, че болниците ще се срутят. Баш бойко ти е виновен, че ни замръзяват средства по програми на ЕС. Баш Бойко ти е виновен, че магистрала Люлин, която трябваше да е готова за олимпиадата в Атина 2004 още не е готова и няма и да стане. Да така е. Бойко е виновен и за земетресението в Хаити. Не се чуваш и ти. Като те е яд, че са ти изяли парите, *** се жалвай на всички управлявали до преди 1 година. Ама тогава мълча.

386

BAI IVAN

преди 14 години

Do AdminaVSIO4KI ANONIMNI" ili FAL6IVOIMENNI PISA4I TRqBVA DA SE REGISTRIRAT.INA4E TOVA E DAVANE PREDIMSTVO NA MALOUMNI STARZI OT BAN DA NI ZALIVAT S 4ERVENA POMIA.

385

фред Астор

преди 14 години

Страсть президента-архаровца, или О наших баранах ferghana.ru/article.php?id=5978

384

398

преди 14 години

Не няма да си я подадат, а и те в момента много добре знаят, че нарушение на Конст. няма, поне не в такъв вид, който да дава основание за сваляне на президент. А ако не го знаят означава, че са изключително ***. То въпросът не е там, а в това, че благодарение на супер Боко нещата в държавата са толкова забатачени, че скоро всички ще го усетят на *** си. За това по-добре е да се правят зрелища, отколкото вниманието да се насочи към същинските проблеми на държавата.

383

Деян

преди 14 години

Като цитираш ВКС, нека ти напомня, че вчера ВАС вкара в затвора 'оръжие на престъплението' или човекът управлявал МПС при изпит за шофьорска книжка, а Престъпниците, вземали пари за уреждането на това бяха оставени на свобода.Е?! Ти вярваш ли на нашия съд?

382

лили

преди 14 години

а сега господата си пафкат пури и четат нашите бълвочи и......ха-ха-хаГЛЕДАЙТЕ КАВО ПРАВЯТ ПААЖ ПИРАНИ

381

Анонимен

преди 14 години

що гласувате със НЕ за пост 398? той съдържа само въпрос? или костов плаща за да бичите минуси?

380

Анонимен

преди 14 години

Добре де, аз задавам следния въпрос.Тия разправят, че Първанов бил нарушил КонституциятаЕдинствения, който може да каже - нарушил ли е Конституцията или не е Конституционния съд.Ако Конституционния съд каже, че НЯМА нарушение на Конституция, ще си подадат ли оставки всичките кресльовци, които казваха, че ИМА нарушение на Конституцията?И тези, които тук, в този форум уж се борят за истината, ще поискат ли оставките на тези, които ЛЪЖАТ че имало нарушение на Конституцията? ДА или НЕ?

379

Колт

преди 14 години

Калинчо никой не е тръгнал да разследва парите на Костов, както и на останалите по простата причина, че са от една партия и винаги, през цялото време са играли комбина. По твоята логика е много резонен въпроса защо любимия ти Костов не разследва къде са парите на БКП. А отговора на този въпрос е в подкрепа на това, което ти казвах по-горе.

378

Деян

преди 14 години

Всъщност какво ме интересува кой е президент?! Без това сме парламентарна република и Президента нищо не решава, освен, че има право на Вето, дето в Парламента пак го отВеват ако искат.