142

Анонимен

преди 14 години

meto76.blog.bg/politika/2010/02/20/amneziia-nalegna-elita-za-vryzkite-s-aleksei-petrov.496799

141

:)

преди 14 години

Костов е най-големия *** на прехода.Той беше два пъти финансов министър (дори и в червено правителство), после премиер - той заложи основите на грабителството, като премиер той си осребри всичко което си беше подготвил

140

ЗЛОБЕН

преди 14 години

ЗА ПЪРВИ ПЪТ ПОДКРЕПЯМ ПЪРВАНОВ.ЩО НЕ СИ КАЖЕШ БЕ ИВАНЕ?КЪДЕ СА ПАРИТЕ ?НАЙ ГОЛЕМИЯ КРАДЕЦ СЛЕД ДОГАН, АМА МОЖЕ И ДА НЕ СЪМ ПРАВ.ВЯРВАХ В СДС , НО СЕ ОКАЗАХА МНОГО КРАДЛИВИ.НА КОГО ДА ВЯРВАМЕ?

139

ld

преди 14 години

gose prostako obqsni na horata zashto na izborite prez 2005 ne se napravi kabinet samo s bsp i ndsv sled kato imaha mnozinstvo , a trqbvashe zadyljitelno dps da uchastva? zashtoto tova ti garantira preizbiraneto i uchastieto ti v obrychite ot firmi na dogan ...

138

Калин

преди 14 години

бг е европейска страна, жалко и престъпно е да я правите сибирска или анадолска губерния. Тя може да е географски еврпейска, но няма нищо европейско, постарахте се добре с цел грабеж. И какво е разсипал Костов една фалирала държава ли. Тя беше такава и през 1986-7 година и все още е. ВЯсе още продължавате да стопирате процесите с цел ГРАБЕЖ червени наумици.

137

Анонимен

преди 14 години

КОСТООВ Е НАЙ ГОЛЕМИЯ АЙДУК....

136

преди 14 години

И какво сега? Пак Костов е виновен! А двете правителства с участието на БСП къде са спали??? Гоце-ага не кара ли сега втория си мандат??? Колко повече им е трябвало за да направят разкрития и да осъдят когото трябва? И нека да видим и ДПС! Защото Гоце-ага беше техен продуцент през последните години. Кой пласира тройната коалиция? ДПС е част от икономическата мафия и това е най-опасната част - икономическо-политическа! А дон Цеци? Под чие крило безчинстваше този ***? Осъждан депутат!

135

:)

преди 14 години

Изхвърли само пепел в очите ти.нали Чорни нахрани фондацията на Елена

134

не съм комунист

преди 14 години

къде, къде...България винаги е била и ще си остане в Европа.Нещо повече България е дала много повече на Европа от която и да било друга държава!а, това с добрите политики е гьобелсова пропаганда на Костов, Михайлова и сие компания, разсипници на тази държава!

133

преди 14 години

Да се направи разследване! И да се разследват връзките на Гоце с режима на Саддам. Защо беше прекъснато това разследване? Сега този пернишки селянин какви очи има да говори? Никога повече не гласувайте за подбни дрисни!!!

132

Калин

преди 14 години

Не защитавам никой, защитавам добрите политики!Вкрайна сметка те поставиха бг в европейският свят!

131

Калин

преди 14 години

При Костов поне МВР не "разбиваше" престъпни групи без съдебно решение и това в уж цивилизована страна. Имаше ред и демократичност, от това вие и страх червени бандити.

130

1

преди 14 години

И какви точно престъпления е извършил Алексей Петров по време на синия мандат? Защо не се уточнява това!? Доколкото аз имам инфо тогава е бил изряден данъкоплатец, както и ред други живи и мъртви гангстери на прехода (един с прякор Руснака например).Защо Георги Първанов-Гоце едва сега отваря уста за престъпната дейност на алексей Петров? Та той е в край на втория си президентски мандат!?Да не би да се очаква финалната развръзка на сериала "Наглите-Охтоподи" :)И някой да има притеснения...

129

не съм комунист

преди 14 години

виж ся, калине. всички участвали в управлението на държавата през последните 20 години са комунисти или техни производни. така че безпредметно е с такъв плам да защитаваш, когото и да било...най-малко костов!

128

не съм комунист

преди 14 години

изчаткал комунист е твоят костов. ще се върне на власт, знаеш ли кога? никога!

127

Калин

преди 14 години

Парамов мълчи, като добър комунист .. т.е вяра да не му хваща!Знаел а *** не казал.. *** би трябвало добре да разбирате тези неща. Практукувате ги отдавна!ББ се мисли за хитър като лансира Парамов тц тц .. що ми се струва, че ще му лъснат творбите и тогава пак ли ще вменява, къв виден европеец е.

126

Анонимен

преди 14 години

ВЪЙ ХАЧИТЕ МАЙКЪЛ ЧОРНИ , ВЪЙ ХАЧИТЕ ПЕРЕСТРОЙКА

125

хихи

преди 14 години

до -не съм комунист- верно ти не си комунист .ти си изчаткал комунист.само като чуете костов направо полудявате.на ден по сто пъти се молите да не се върне костов че ако стане това мамата ви е разкатана *** червени

124

СОФТУЕР ЗА ,,ГУШЕНЕ

преди 14 години

ИСКАМ СИДЕРОВ ЗА ВОЕННЕН МИНИСТЪР , ЧЕ МАЙ НАИСТИНА ИДЕ ВИДОВ ДЕН !

123

Калин

преди 14 години

Костов изхвърли Чорни, а Гоце да каже за парите на САДДАМ, които вкрайна сметка къде отидоха. Беше шеф на престъпна група т.е на червените, трябва да е знаел. Борката Велчев ли ще му потърси отговорност!Това, че си е публикувал спонсорите не е за хвалба .. Борката Велчев ли повдигне обвинение срещу пернишките му спонсори? То ще е много издържано обвинение няма що!