23

преди 15 години

АТАКА е творение на ДПС по стар сталинистко-шериатски такъм! Днес им лъсна истинския червен маймунски дирник на атакаджиите що за семе са...

22

nepokista

преди 15 години

За НИКОГО...няма да направя нищо....но индовидоално ще бъда удоволетворен...поне за миг!....Как така се родих в тая държава бе....ми то по добре партизанин в Авганистан!!!

21

преди 15 години

И защо го предлагаш това ? Ще спреш ли старите и турците? Не.А може би точно това искаш. Ти си комунист.

20

ко да е

преди 15 години

Турци,*** бсб и мутри...тва ли искате....*** да ви вкара в Европата е няма да стане....за бога хора не гласувайте....връткат си игрите,а ние седим бедни или замазани с 500-ин лева месечен доход в най-добрия случай е има и с малко по висок,но и те не са цъфнали и вързали....не гласувайте бе....недейте,ама всички!!! Да ги видим,как ще вземат власта и да си богатеят....недейте!!! За бога!

19

Карина

преди 15 години

РЪКА ЗА РЪКА, АФЕРИ.Маските паднаха, кво стана :)))

18

безразличен от много

преди 15 години

ПРЕДЛАГАМ ДА НЕ ГЛАСУВАМЕ....ИНТЕРНЕТ Е СИЛНО МЯСТО ДА СИ КАЖЕМ ГЛАСА....ПОСЛУШАЙТА МЕ И ПИШЕТЕ НАВРЕД ПО ФОРУМИТЕ!

17

liktor

преди 15 години

Гласувайте !От: liktorСамо гласуване в полза на опозиционните партии ще ни помогне да махнем БСП/ДПС/НДСВ от властта.8% бариера не е проблем за ДСБ-СДС ,досега са излезли само 2 соц.прогнози :на НЦИОМ и Market Links .И според 2 агенции ДСБ СДС има достаъчно потенциал за да има повече от необходимите 8% .Нелегитимността според СРС на Мартин Димитров също не би трябвало да е проблем ,двете партии могат да ползват легитимността на ДСБ ,като запазят водачите на СДС - 17 на брой както е в споразумението.Мажоритарните депутати- те са 31 .Тук БСП могат мноого да се изложат ,ако ГЕРБ ,ДСБ и СДС си разпределят правилно водачите по райони .Например сините оглавяват софийските секции,Бойко Борисов - Благоевград ,Найден Зеленогорски - Плевен,Сидеров - Бургас и т.н.Така че въпреки препъни камъните ,които БСП и ДПС залагат ,в крайна сметка НАРОДА ще се произнесе !!!МАРШ ,МАРШ,МАРШ !Искам децата ми да растат в Европейска държава ,а не в Руска провинция или турска такава !Ще подкрепя СДС ДСБ !!!!Успех на всички истински дясно мислещи !

16

БСП(БКП) Е МАФИЯ

преди 15 години

бисипето на серГЕЙчо , май няма да влезе в парламента , щото се цепи и няма да мине 8 % барйера ! Но президента , май ще наложи вето ! :) ............... и ще се пазари да свалят обвиненията от ,, бизнесмена,, Ковачки ! Много важно е до изборите избирателите да почнат да разграничават ,,бизнесмени ,, от откровенни бандити !

15

БЪЛГАРИН

преди 15 години

Hещата у нас се движат по същество от една антиконституционна лидерска тройка, която стои над Парламент, над министри, над Президента дори, ако изключим факта, че този специално президент е кръстник на управляващото съзаклятие. Тази тройка се състои от бивш, но дискредитирал до крайна степен институцията си цар, от бивше ченге от ДС, принадлежащо към турско-*** малцинство, и от бивш съветски гражданин, който е лидер на бивша комунистическа, сега мимикрирала уж до социалистическа, партия.

14

преди 15 години

Е,половината от ,,демократите,, свалиха маските. С вливането в РЗС /Работя За Себеси/,тоест сателита на БКП,те директно играят в противниковият отбор. До изборите очаквам още много коварни удари.Чисто по комунистически.Жална ни майка.

13

СТРАНДЖАТА

преди 15 години

Казвах ви,че нещата вървят към втори Кишинев...

12

преди 15 години

Останат ли комунистите от БСП и турчеещите се еничари от ДПС на власт след изборите, мисля , че случилото се в Кишенеу ще е една кръчмарска свада , в сравнение дс това , което ще стане тук !

11

преди 15 години

нема оправия тая държава.......

10

преди 15 години

И мислят, че по този начин ще попречат на десницата, но се лъжат. Гадно крадливо племе. Хора осъзнайте се - не е толкова трудно да отидем до урните и да си дадем вота. Ако пък не стане с хубаво, т.е. чрез избори има вероятност да стане с бой. Те май политиците само от това разбират, иначе ги плюеш, а те казват, че вали дъжд, гадните *** и сателитите им....

9

Dolu SDS/DSB

преди 15 години

Odobrqwam napalno umeliq hod na Partiqta ni, samo taka ste se izmetat vednaz zavinagi tezi smeshnici kato pelteka Marto Dimitrov i negovata smeshna partiq, deto prilicha na prodaneni kjuloto na darta ciganka, cigankata Kostov. Dolu Kostov, dolu izmislenite grabiteli i psevdo privatizatori

8

преди 15 години

4, ама знаеш ли колко много са "изкукуригалите"? Я *** по селата да видиш колко е червено. Знам едно село, в което още пазят паметник на Ленин. А ти си постваш мечтите...Безнадеждно е...

7

НАПОМНЯЩ

преди 15 години

С това гласуване АТАКА доказа ,че е Б отбора на БСП...Да докажат,че не са...........

6

Голям Мишок

преди 15 години

сега всички трябва да гласуваме и ще изгоним турците от парламента...освен ако не се коалират с БСП..

5

преди 15 години

Напълно подкрепям тази стъпка.

4

избирателя

преди 15 години

И 18 процента да приемат, ще го ду...хат. Хората вече не са слепи. Няма БСП, няма ДПС, няма НДСВ. За тях ще гласуват само изкукуригали . Дано това е последното им участие в българския и европейския парламент!