85

Анонимен

преди 2 седмици

Ало сайта, вижте 82-ри пост! Няма ли да баннете автора му заради неприличните думи? А?

84

Дизела

преди 2 седмици

Бъдещето на България е със славянските народи без ислямски.Близко до Германия и Русия.Това е нашето спасение.Ние,Сърби,Македонци,Руснаци говоримае почти един и същи език,правописа кирилица ни е почти един и същи.Ресурсите на Русия и техниката на Германия ще ни извадят от калта.

83

Анонимен

преди 2 седмици

Нинова искаше да изкопае гроба на един човек като Бойко, който единствен в прехода мислеше да строи в Бг.И ето , че тя падна в трапа.Другият е Доган.

82

Анонимен

преди 2 седмици

Тези, дето са я изгонили, да не са по-читави? Същата пасмина...сега остава да паднат на колене на олигарха Гергов и обкръжението му, и на Еленка Йончева - идеалистката. И да ги молят за прошка...

81

Анонимен

преди 2 седмици

Значи от една от наследниците на партията БКП - БСП изхвърлихаПутката Нинова, понеже забравла как се режат кожички от по времето на Соца и останахаХуйовете неорезани, а в останлите наследници на партиата БКП - примерно ДПС оставихаПутките и изхвърлихаХуйовете - Доган, понеже лелките умеят да режат на мъжките деца главичките безболезнено и без плач!

80

Нинов

преди 2 седмици

*** си отиде . Гечев ти кога?

79

Анонимен

преди 2 седмици

Мишо Шамара като гостуваше при Сашо Диков преди 11 години му каза че Борисов не си е отишъл от власт. Тогава Орешарски стана премиер и Сашо Диков: А бе остави го Бойко. Той си отиде. И Шамара: Ама той не си е отишъл, той не си е отишъл, той не си е отишъл. 11 години след този разговор виждаме че Шамара е внук на баба Ванга. С тия разделения другите партии бетонираха ГЕРБ на първото място отново.

78

Анонимен

преди 2 седмици

оренелия а о ухааааашшш :)))))))) Ухааааййййй мааааа :))))) ъннннн индииил ! :))))) сички оито е одкрепяха ъщоооооо :))))) ъннннн и ухайтеееееее едерасииииии :))))))

77

Анонимен

преди 2 седмици

Нинова е на нивото на Ахмет Доган.Срам нямаха тези хора.

76

Зозо

преди 2 седмици

БСП умре :))))))))))))))))))))))))))) Тези няма да се регистрират за изборите. С бай Гуцан толкоз :)))))))))))))))

75

Анонимен

преди 2 седмици

БГ ОЛИГАРСИ Кремълски проксита какво не успяха да поделят- тия са грозно, отвратително алчни - пълно с милионери, но социалисти- като в Комунистически Китай- над 800 комунистически милиардера, а работниците на дъното- 30 000 000 живеят в дупки и пещери с мин пенсия от 29 лева и средна 43лв- е на това е комунизма- комунистите милионери- работниците роби- мераклии за БРИКС- няма да стане вашата- вие в БРИКС, ние в ЕС.

74

Партията

преди 2 седмици

На социалните милиннери се разпада бавно , но сигурно. Младите бе вярват на дъртите комунисти а бройката на възрастните се стопва. На следващите избори бесепарите я вземат 3% , я - НЕ

73

Цепене и отлюспване

преди 2 седмици

Порнографски политици в порнографска държава.

72

България е пародия

преди 2 седмици

на държава! Иска ВЪЗРАЖДАНЕ или ПРЕОСНОВАВАНЕ! Най лесно ще е да обявим война на Русиякато анулираме чл.5 на НАТО . Ще ги посрещнем на Дунав мост, пристанище Варна и летище София с хляб и сол! Подаваме молба за членство в Руската федерация и така приключваме с мъката ЕС, НАТО и ...едераския Запад! Бъдещето на България е със славянските и ислямските народи! Така ще е!!!

71

Анонимен

преди 2 седмици

66 - то и ора като теб НЕМА да останат бе, ПРЪДЛЬО.

70

Анонимен

преди 2 седмици

Волен Сидеров с Атака ще ни управлява.Той е велик политик.Ще гласувама за Него.

69

Дядката

преди 2 седмици

Няма страшно , и без Нинова ще съмне!А бай Тошо би казал :Нема лабаво , който не слуша , за ушите и вънка!

68

Анонимен

преди 2 седмици

Тия ДПС, БСП, ПП-ДБ и Величие с тия разцепленния и раздори само правят услуга на Тиквата и Костадинов.

67

Казах

преди 2 седмици

Путин е виновен за тази бъркотия в БСП.

66

Анонимен

преди 2 седмици

46 - датиебапутк*атамайчина.