92

Анонимен

преди 1 месец

ДО ВСИЧКИ КОЗАРЕ ГОВЕДАЕ И КРАВАРЕ, ЕДНА ПОГОВОРКА КАЗВА ЧЕ ПИЛЦИТЕ СЕ БРОЯТ НА ЕСЕН А ЕСЕНТА ИДВА НЕ СЕ ЗНАЕ УКРАИНА ЩЕ Я ИМА ЛИ

91

Анонимен

преди 1 месец

След наглата и без последствия анексия на Крим живеещите в ЛНР и ДНР руснаци поискаха същото и с техните републики. Там живеят смесено украинци и руснаци като част от украинците са рускоговорящи и за един чужденец всички изглеждат руснаци. По какво да ги различиш - цвят на кожата, вяра, език? Затова тези които се чувстват украинци заговориха на тяхната мова и го въведоха като основен език в Украйна. Оттам тръгна конфликта, от нежеланието на руснаците да научат и говорят украински език или да емигрират в РФ като се обърнаха към Путин да повтори операция "Крим". Създадоха се паравоенни сили под

90

изпуснаха наградите

преди 1 месец

Язък, че свърши олимпиадата във Франция ! Руската армия с тези нахъсани украински треньори щеше да завоюва безапелационно всички медали в бяганията !!!

89

Анонимен

преди 1 месец

До УСраа НАТО хахахахахаха, когато наказват архитерориста русия това не е тероризъм, а акн на законно отмъщение. Ливзи Греъм им каза на украинците да надерат хубаво заддницата на самозабравилия се фюрер Путтттлер.

88

Анонимен

преди 1 месец

Ако Путин не се предаде на Зеленски и украинските войски ,Русия я очаква пълна разруха и разпад !!! НЯМА ВРЕМЕ ... Не може Москвич ,да победи Мерцедес !!!!!!

87

Анонимен

преди 1 месец

До Сата НАТО 76 Не изтеглят казваш защото няма какво да изтеглят,тоест украинеца лъже. Ама ти си на страната на лъжеца,интересно. Муахахахахаааааа

86

Американомучалките,

преди 1 месец

Колко завзеха днес укропитеците? Ако са живи де! :):)

85

Анонимен

преди 1 месец

Напротив, запази ги и настъпва!!!!

84

УСраа НАТО

преди 1 месец

Укропитеците зарязаха демагогията и се отдадоха на чист тероризъм - то затова беше и антитерористичната операция! А представяте ли си ако идейните нацисти бяха още живи какво сатанистко пиршество щяха да направят?

83

Анонимен

преди 1 месец

Цяла Русия очаква Освобождението от САЩ и Украйна от режима и диктатурата на изро.да Путин !!!!

82

Анонимен

преди 1 месец

До Сата НАТО Поредния оуг офрен се изходи по въпроса... Казваш руснаците са на привършване,а? Също като ракетите им които свършиха още преди 2 години. Ти създаде нова мерна единица за тъ ..пота,1 Сата НАТО.

81

Анонимен

преди 1 месец

Тези нещастни алкохолици начело с Путин ,знаят ,че им остава много малко време живот .... Вече са зомбирали от страх и в момента са живи мъртъвци !!!!

80

Сата НАТО

преди 1 месец

Украйна отдавна се е отказала да пази територия и играе само за максимално избиване на настъпващите пълчища свинособаки.

79

Америакномучилките,

преди 1 месец

Колко успяха днес укропитеците? :) А похвалете се де! :)

78

ГАДОРЯН

преди 1 месец

Ако беше толкова зле положението , Русия щеше да задейства ОДКБ. Както виждате няма и намек за това. Така че спокич. Положението е под контрол. Не мога ги мисля укрите дето навлязоха в Курска област. Между другото не знам верно ли е но 82 бригада се е изпарила чувам. Да не са се преоблекли в цивилки и да замислят нещо голямо. Знам ли.

77

ру Блата

преди 1 месец

Я виж ти че можело и Украйна да прави асвабадителна апираця

76

Сата НАТО

преди 1 месец

защо само някакъв утрепан хохъл твърди че Русия изтегля части от Украйна а супер-дупер натовските спътници не засичат такова нещо? ----///----- Ако имаха излишъци, които да изтеглят, щяха да са ги изтеглили. Не изтеглят, защото няма какво. Срещу украинците в Курск ще пращат необстреляни наборници.

75

УСраа НАТО

преди 1 месец

От това броене и мерене урките на южно направление вече са нула със настъпа си! и Активно отстъпва на изток! :)

74

БеZсилна капейка

преди 1 месец

Защитата им на границите няма аналог защото просто я НЯМА

73

Анонимен

преди 1 месец

От падъци трето полови вчера и днес с колко километра напреднаха наркосите в Русия,кои точно населени места превзеха, ммм ?