46

Анонимен

преди 1 месец

Айде, Копейкин да не види нещо от Русия. Мистър Копи Пейст от руската дума.

45

Анонимен

преди 1 месец

Приемем ли еврото , държавата приключва на секундата . Тези там в залата положиха много тежък и непосилен труд .За три месеца приеха да не се говри за *** ! Толкова пот се лее от челата им , толкова сили хвърлиха , така се умориха , че чак ще си почиват в собствените си хотели .

44

Защото когато

преди 1 месец

ни заробят към ЕЦБ с цифровото евро, ако не сме съгласни с политиките на ЕС ще директно банковата система и сметките. Като Гърция, тогава искаш не искаш приемаш всичко.

43

Какво стана

преди 1 месец

с отлагането на еврото до 2043? И правото на Кеш в конституцията? Има ли българска работна група към ЕЦБ за въвеждане на цифрово евро?

42

Юрган Цонев

преди 1 месец

и алла създал аратлика по свой бичим, чоджум и уруспу

41

Крум

преди 1 месец

Не всички в НС са били безмозъчни. Радвам се, че въпреки безнадеждната ни политическа етика все пак има проблясъци на реализъм.

40

Анонимен

преди 1 месец

Нали видяхте какво стана с техническите прегледи .Усетиха ,че народа ще ги беси и веднага смениха изискванията .Тези са там да ни крадат и да ни унищожават да знаете .Забраняват разговор за джендърството - браво , но сега не трябва ли да забранят наркотиците , а хазарта ? Усещат, че народа ще ги мачка , страхуват се от народа !

39

Анонимен

преди 1 месец

Ментата е завършил Богословие, така, че ги чатка тия работи.

38

IQ 3.14

преди 1 месец

До Въй, ами сега?!о, а дано. нямам търпение

37

Евразин Алахакбаров

преди 1 месец

горя от желание да дойде деня, в който задунайци ще напуснат ес и нато и ще останат по седемдесет годишни експерти и общественици, и малцинствени групи, от друга страна. а авторите на тоя законопроект - обратно в училище, да им се обясни разликата между биологичен пол и сексуална ориентация

36

селянин

преди 1 месец

язе отдавна не помним как се правеше сексо и що се правеше требе да питам комшийката

35

Въй, ами сега?!

преди 1 месец

Да не ни изритат от ЕС?! :D

34

Анонимен

преди 1 месец

Полковник Марков нали от първия ден щеше да ги вкарва по затворите , нали имаше база данни , доказателства ? Ето сега има уникален шанс да разкрива всичко и на изборите да стане национален герой , обаче сега е за риба с тлъста заплата , която народа му плаща.

33

Анонимен

преди 1 месец

На децата с различна ориентация учителиге ще пишат по-високи оценки за да може родителите да не се оплачат че са им дискриминари децата.

32

Ивелин Михайлов

преди 1 месец

марков гласува против за да предпази симо тека

31

Евразин Алахакбаров

преди 1 месец

До Анонимен27закво, като нафталините в задунайски татарстан могат да прогласуват поредния текст без никакво значение вместо да се занимават с армията, спешната помощ и гражданска защита. викнали половин свет да ги гаси, наще подрипат по свирката на лукойл.тва че ръждички шестокласници натискат деца в тоалетните на смесените училища, никой не му прави впечатление. те са си такива.

30

Анонимен

преди 1 месец

Браво!

29

Напишете имената!

преди 1 месец

Тия 8 против и 9 въздържали се да не би да са нещатни сътрудници на "Отворено общество" и да получават втора заплата от Сорос? Искаме да знаем кои "народни избраници" подкрепят джендър идеологията в България!

28

Анонимен

преди 1 месец

Сега Коцето ще се осмели ли , да вкара точка за отлагане на еврото ?

27

Анонимен

преди 1 месец

Натискайте ги ! Тези ще приемат всичко , точно за да се харесат преди изборите .Затова натискайте за не приемане на еврото , намаляне на пенсионната възраст , закон за личния фалит , облекчаване на условията за бизнес , тотална забрана на наркотиците . Горещите теми трябва да ги гласуват сега !