285

До 338

преди 1 месец

Ти за знаци си се хванал.Повечето урко-просяци не могат да напишат две изречения без правописа грешка и не говоря за грешки от бързане.

284

82 ОМБр

преди 1 месец

Рафинерията в Полевая гори атрактивно,със страшна сила...

283

Юлиян до 335

преди 1 месец

Как може да играе за ислямистите след като почти единствен той и може би Полша не им разрешиха да се установят в държавите им.

282

Анонимен

преди 1 месец

До Юлиян Мошеник е просто. Не му вервай докато не извади Унгария от НАТО и не влезне в Евразия.

281

Анонимен

преди 1 месец

("Какъв" и "какви") Ето ти ги "аргументите , пазачо! Ако бях толкова дребен като теб, бих те попитал дали си чувал за удивителен и въпросителен знак, но аз не съм толкова дребнав, и не те питам! Ич ни ми пукъ, чи си ниграмутен! А?

280

До 323

преди 1 месец

Каза пазача,който денонощно виси в сайта и проси с евтини лозунги и беден речник ,а явно и без мозък.Айде отивай при Урсула да просиш и не занимавай в всички с украинската си просия и простотия

279

Анонимен

преди 1 месец

До Юлиян Католик е като запада който съсипа Източна Европа. А запада се ислямизира така че Отбан играе за исляма о той е като тех.

278

Юлиян

преди 1 месец

И последно:не забравяйте,че Орбан направи Унгария остров на сигурността в Европа.Постави бариера пред ислямистите и мигрантите,а не се поддаде на натиска на Меркел и ЕС.Затова и там престъпленията извършени от мигранти на практика липсват,за разлика от останалите страни в ЕС,които"клекнаха"пред Меркел.

277

Анонимен

преди 1 месец

Всички Християнски ценности отидоха на кино. Първо въведоха Комуната след това Чалгаризацията заедно с Ислямизацията, но и ето ти "Цивилизация на Пендерунгията" Нищо не се е променило от хиляди години! Игра на карти! Преди всяка игра се избира цвят! Тази година избираме да управляваме с карта "Пика - Войни", Тази година с "Каро - Банки - парите владеят света", Тази година с "Купа - различни видове Кекс!" Тази година с "различни видове Религии, които управляват и с различни видове Кекс!"

276

Ха ха,

преди 1 месец

Някакъв се е взел за "фактор" в собствените си очи, и се изхождал за умствените багаж , които не може ли да го "разберат? И мирише на копейки , та се не трае! Орбан е елементарен, и предвидим! Води си някаква сметка и само следи, дали тя се връзва за момента! Истината е , че нищо не го задържа в ЕС, но и тогава сметката му не излиза, въпреки че щял да тъне в "забрава".

275

Анонимен

преди 1 месец

Урбане махни папата и сложи кирилица.

274

Юлиян

преди 1 месец

"Какъв" и "какви".Не е нужно да ми демонстрираш интелектуалното си ниво.И така виждам,че не съм сбъркал като те нарекох двойкаджия.А виж аз съм от нужен,по-нужен,точно за да подрязвам лъж-ли-ви-те ти "крилца"(коментари).Пояснението го правя,защото е възможно да не ти стигне умственият багаж и да не ме разбереш.Пък и нали аз съм само един пазач.Но съм все пак"някой"за разлика от теб.

273

Анонимен

преди 1 месец

До До 310 Как ще стане като мафията пере кинти на същите исляме. ФК и спорта са само кинти на мафията. Полвината депутати в ЕС също са исляме. Самия Орбан е потурчил бг и славяни в Румъния и Унгария и ги пише за унгарско население.

272

Анонимен

преди 1 месец

Това е най- коменираната статия. Явно е голям трън в очите на пропагандата. И има защо. Орбан казва това, което дргите политици не смеят.

271

До 310

преди 1 месец

На всички, които бързат да прочетат заупокойна молитва за Европа, ще припомня предложението, направено от мафията - в продължение само на 1 година правителството да си затваря очите за мафиотските икономически и финансови начинания (главно пране на пари), а като отплата за това мафията се ангажира да избави Италия от емигрантите и гарантира, че на територията на страната няма да остане нито един такъв! С други думи, не е невъзможно да се справим с тази напаст и то в срвнително кратки срокове.

270

Анонимен

преди 1 месец

Кви аргументи, пазачо, къв платен драскач? Преписваш опорки от останалите копейджоси. Сложил си някъв прякор за благозвучие, но не се отличаваш от останалите копейджоси. Не се нервирай, че трябва да нанкаш след нощното бездействие! Ти си ненужен!

269

Анонимен

преди 1 месец

Крайно бесните предлагат само война която ще се избият един други.

268

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Има логика Европа измира и млади ислями ще опоскат парите и златото натрупани от ограбените други континенти. Но Орбан не казва как ще се спаси. Той само е един пореден статистик.

267

Анонимен

преди 1 месец

Орбане, не ме разочаровай! Европа си е Европа. Някои днес се опитват да я променят към зло, но какво всъщност постигнаха? Надигане на крайнодясното.

266

Юлиян

преди 1 месец

Ми да си живее Европата,кой е против,никой.Ама да си остане като старата,някогашната Европа-с достойнство, суверенитет,а не да става придатък на САЩ като Украйна.