91

Анонимен

преди 1 месец

Плзнали са невестулките на Путин, които както се вижда развиват яростен пропаганден цинизъм изпълнен с отрова и отвращение, към всичко. Ще загубите невестулки. България трябва да е в ЕС и да отстоява своите интереси в този съюз. И не забравяйте, кой ви ограбва. И кой иската да краде парите на ЕС, да живете по европейски, но да държи населението бедно. ТОва много ясно и добре трябва да го разберете.

90

Анонимен

преди 1 месец

Русия е отнела бъдещето на толкова много народи по пътя си към това което е днес. И вие гнусни ченгета нямате срам да защитавате една империя, която е тръгнала на геноцид срещу народи, които нежелаят да и се покорят. Това показва истинската ви същност, гнусни ченгета и ***, свикнали да живеят на гърба на страданието на обикновения човек. Но и за вас, трябва дойде денят, в който ще плащате за делата си на родостъпници и вредители на българската държава. Защото такъв ден е редно да има за вас

89

Анонимен

преди 1 месец

За руските традиции и ценности. За феодалите и за овчето население. Вие от кои сте? Това ще покаже истиското ви лице.

88

Анонимен

преди 1 месец

Руски ценности - феодали тънещи в огромни богатсва вили, палати, джипове, яхти, хотели, злато и от другата страна едно хвърлено в отчаяние и бецелно лутане без ясна перспектива за бъдеще овче крепостно стадо. Феодали грабещи с двете си ръце непрестанно, феодали тънещи в корупция. И от другата срана едно рополепно и подчинено стадо. Мълчаливо стадо, което няма право да надига глава срещу господарите си. Които са инсталирали децата си по царските постове в държава и източват европари! Това ли е?

87

Край

преди 1 месец

С Русия Европа ще е центъра на Света. Без Русия, Европа е полуостров на континента Евразия.

86

Развеселен

преди 1 месец

До Анонимен 94 "концентрация върху вътрешното развитие." Каи честно, за какво "развитие" говориш? :)))) Тия като общество се връщат назад във вековете.

85

Анонимен

преди 1 месец

Лунатици, какви традиционни ценности в Русия бе? БЕ? Същото е като в България, Една огробна пропаст между богаташите и тези които биват ограбвани ежедневно от тях. Крепостни селяни и феодали. Това ли ви е традиционната ценност БЕ? ДИваци и манипулатори. Крадци, убийци и негодници. Няма да спрете това, което се задава! Хората ще запознат да питат, кой се изгаври с техните родители. Кой ги ограби и кой ги прогони от държавата им. И защо едни живеят в нижета, а другите живуркат по палатите си!

84

Крадци

преди 1 месец

Путин е нацист в особено огромни размери, в имперски размери. Всеки, които подкрепя Путин, това са хора на грабежите. Хора свикнали да тормозят своите съграждани, давайки им ниски заплати, държейки ги в подчинение и нищета. За да могат те самите да си строят хотели, вили и апартаменти по черноморието, в Малта, Дубай и къде ли не.. Това са същите по природа диви олигарси и иззедници, като техните руски събратя, които тъпчат народите на Русия. Нека се види кои са наистина братята по ограбване

83

Развеселен

преди 1 месец

До Анонимен 91 А "голямата" Русия във вечната мизерия и кал до ушите. :))

82

Анонимен

преди 1 месец

До Родопа не Европа Хахахах. Само по изказването ти мога да разбера, че си нискоквалифицирана и не особено работлива нула.

81

Родопа не Европа

преди 1 месец

Правилно. След френските перверзии на откритието на "олимпийските" игри, как да не кажеш, - Азия-Евразия, что за безобразие. Жабоедите удариха дъно. Чългария все още има шанс, но с малка вероятност да се промени посока на своето развитие.

80

Развеселен

преди 1 месец

До Анонимен 85 Ще станеш свидетел на доста салта, които ще трябва да направят руските петоколонници в България. Това, което днес изглежда сигурен съюз за Русия, утре ще бъде източник на огромни проблеми, а ние ще гледаме как се завъртат на 180 градуса и започват в обратната посока. Ще е много забавно и СЪС СИГУРНОСТ ще се случи. :)))

79

Анонимен

преди 1 месец

Интересно ако сега Китай навлезне в Русия на малки отряди от по 5 милиона души и Си каже,че ще ги денацифицира руснаците,как ли ще им се стори?!

78

азия си е азия

преди 1 месец

Мао с културната си революция културно изби 80 милиона китайци, Сталин умори от глад, партийни чистки и в Сибир 20 милиона руснаци, азия си е азия...

77

Анонимен

преди 1 месец

Европа... Европа е една много малка част от света, която напоследък се превръща не в строител, а в разрушител на човешката цивилизация. Защо трябва да има площад, кръстен на нея, тя си отива.

76

Анонимен

преди 1 месец

Преименова площади а продължава да праща газ в Европа . Врътвай кранчетата на ЕС ту кво залъгва само руснаците .

75

каро

преди 1 месец

а какво е останало от запада жени в бради и мъже с полички скачащи като ужилени,е незначително нормален човек да мечтае за това

74

Червеният Октомври

преди 1 месец

Малкия скоро може да изяде дървото ако продължава да се опъва като магаре на лед.Ония кавказците дето започнаха офанзивата си се прибраха тихомълком,и от година вече нищо не се чува за чеченските братя.Изглежда нещо работата е започнала да се разсъхва малко по-малко.Между другото точно от Кавказ ще дойде лошата вест че отделят от РФ,и там ще започне разпада на Великая.

73

Бонго Бонго

преди 1 месец

Руският съюз е да използват другите, ако трябва те да дават не може. Русия взема, но не дава. Дава жертви досега над 700 хиляди. От чуждите от ЕВГЪЙЗИЯ.

72

Развеселен

преди 1 месец

"Това е малка промяна, която казва много за посоката, в която Русия се движи - далеч от Запада." Егати кефа. :))