211

Анонимен

преди 2 месеца

България победи Русия през Първата световна война. Взехме всичко от нея и Румъния. Македония я взеха британците, французите и американците.

210

Анонимен

преди 2 месеца

А защо да трябва Нато отвсякъде да обгради Русия. Нали е отбранителен съюз. От какво се отбранява. Както е известно Русия не е нападнала нито една натовска държава

209

Анонимен

преди 2 месеца

До УМЕН - Хайде "умен", трябва да свърша и някаква работа, затова спирам с коментарите. На теб може и да ти плащат за тях, но аз си вадя парите по друг начин. Важното е, че те накарах да напишеш "Нападне ли ни Русия, ще се бия на страната на България." ... :) ... не съм убеден, че го мислиш, но искрено се надявам да е така... :)

208

Анонимен

преди 2 месеца

От Молдова ще излитат самолетите Ф-16 на Украйна. А ние ще пазим всеки квадратен инч на НАТО.

207

Анонимен

преди 2 месеца

До УМЕН "Щом като лошата Русия е настроила македонците срещу България" - Не само лошата Русия, а и лошата Сърбия. А относно това, дали САЩ ще ги настроят към любов към нас ще покаже времето. Засега го правят, като ги направиха наш съюзник в НАТО. Ако влязат в ЕС преди Сърбия, тогава имаме всички шансове да се заобичаме отново, но русофилите и сърбофилите тук и в Македония пречите това да се случи. Ако не пречехте на този процес, щеше да е по-лесно.

206

УМЕН

преди 2 месеца

Признавам че САЩ не смеят да нападнат директно Русия, а използват разни гигамалоумни държави като Украйна и Молдова, да им вършат работата.

205

Луди хора!

преди 2 месеца

Това е просто налудничаво! Нима всяка една държава, която граничи с Русия не трябва да има армия, не трябва да се въоръжава и не трябва и думичка да казва срещу Русия дори когато това е в ущърб на националните й интереси? Не е възможно Русия да се огради отвсякъде с бутафорни държави, без армия, без национална политика и с послушни на Русия политици.Това е една химера и много глупава доктрина в предвид територията на самата Русия!

204

Защо

преди 2 месеца

....когато попиташ русофилите," а почему опять обо'срались", те винаги първосигнално отговарят,..."ама те американците"?

203

Анонимен

преди 2 месеца

До ХАХАХАХАХА - Наистина имаш проблеми с разбирането. Не е учудващо, че се поддаваш на руска пропаганда.

202

Simon

преди 2 месеца

Сценария да не се обърне към Русия

201

Анонимен

преди 2 месеца

До До 221 - Значи признаваш, че Русия ходи и бие разни слабички държави, защото не смее да нападне САЩ. Да намерят начин тогава да се разберат със САЩ, щом ще загине планетата ако ги нападнат, вместо да уби_ва ПРАВОСЛАВНИ! Нали уж Русия се бори за православието? Май се бори СРЕЩУ него, както е било и по време на любимият ви Комунизъм, а днес разни такива като вас ми се правят на православни. хахаха Човек, който твърди, че през Комунизма му е било по-хубаво лъже, че му пука за православието.

200

ХАХАХАХАХА

преди 2 месеца

Сега разбрахме че побъркан русофил е стрелял по Тръмп. Ясно.хахахахахахахаха

199

Грешките

преди 2 месеца

На ФАЩ са много повече от руските п,е-д--ал смачкан!!! Русия не напада тя завърша войните създадени от фащ!!!

198

Мачкай

преди 2 месеца

Евроатлатиците те са п-р-о-с-т-и!!!

197

Анонимен

преди 2 месеца

"Ще те уволнят. А може и да те застрелят. Така е демократично." - Ми не, няма да ме уволнят. А да ме застреля може само някой побъркан русофил. Нормалните хора не се занимават с такива неща. А относно Тръмп. Аз лично го предпочитам пред Байдън. Относно войните на САЩ - не ги одобрявам. Относно войните на Русия - също не ги одобрявам. Ето това е разликата между мен и един русофил. Аз съм способен да посоча грешките на САЩ, но вие не можете да посочите тези на Русия.Сле_пи сте за тях - промити сте

196

Анонимен

преди 2 месеца

майдан в молдова и на власт послушнимарионетки проамериканско фашистко правителство този сценарий и в България сеслучи пред целия свят видяха преврата.За да върви България напред, да се изгонятянките кравари от България и да излезем от ес и нато..

195

radi

преди 2 месеца

До 208, само че Украйна е най голямата държава в Европа :)

194

Анонимен

преди 2 месеца

"Молдова не може да е заплаха за Русия. Но Молдова я подготвят за плацдарм за операции срещу Русия. Захарова ясно казва това и нищо друго. Останалото са спекулации на соросоидно-атлантически аналЛизатори" - Добре де, ако аз насъсквам някой да идва да те бие теб, ти защо не дойдеш да набиеш направо мен, а ще се занимаваш с този, който насъсквам? Ми набии направо мен и си решаваш проблема. Русия защо не атакува направо САЩ, щом САЩ насъскват цялото НАТО и не само срещу тях? Идеи имаш ли?

193

Анонимен

преди 2 месеца

Ще те уволнят. А може и да те застрелят. Така е демократично.

192

Анонимен

преди 2 месеца

Молдова не може да е заплаха за Русия. Но Молдова я подготвят за плацдарм за операции срещу Русия. Захарова ясно казва това и нищо друго. Останалото са спекулации на соросоидно-атлантически аналЛизатори