311

Трошача

преди 1 месец

Бой по каските на конекрадците !!!Мястото им е зад океана а не да се месят из цялата планета ... Ако Тръмп не спечели изборите американския сбирщайн и техните слуги има много да страдат !

310

до тоя под мен

преди 1 месец

Не бе приятел, те не са нацисти, те просто изпълняват поръчки на американците. Нормално е когато съседите ти започнат да те заобграждат от военни бази на държава която не е спряла да воюва и напада други такива за да си поддържа фалиралата икономика, да действаш първи преди да ти се е запалил двора. Те даже руснаците бая чакаха. Вземи се образовай малко и мили че с такива велики умове като тебе не ни чака нищо добро и нас, най-много да сме следващите.

309

Анонимен

преди 1 месец

За тези които са против Русия всички са нацисти а тези които са против САЩ всички са терористи. Нищо ново под слънцето. Дайте си сметка за какво става въпрос.

308

Анонимен

преди 1 месец

Ама молдовците и те ли са нацисти бе, госпожа?! Обърках се вече. Всички, които не слушат русия са нацисти, нацистки режим ги управлява и най-важното - представляват заплаха за масква. Лоши 2,5 млн молдовци, вместо да се подчините на другаря стали... путин, моя грешка, вие искате да си купите оръжие, и да нападнете русия, да я унищожите един вид. Щот сте нинджи и другарят владимир владимирович се стряска насън напоследък от това ваше оръжие.

307

Разбирачев

преди 1 месец

Правилно, както винаги от Кремъл. Кремъл отново предупреждава какво се задава и ако *** от Запад продължат, могат и да си го получат. Всъщност ще си го получат молдовците прости. След Украйна ако не са се поучили, ще си го получат и те. Боят по каските и измитането им от териториите им.

306

Разбирачев

преди 1 месец

Drrr brrr

305

Виктор Суворов

преди 1 месец

тази от снимката и другите около нея не са от най-умните, въпреки че се считат за такива. В началото на войната много експерти, военни, политици казаха, че раша няма да се спре в Украйна. Приемаха го с насмешка. Сега обаче кремлин сам се изобличи..

304

Джон

преди 1 месец

Вие всички коментиращи как рашистите ще изпепялт света , ако "еди кво си", сте *** български. Не е трябвало да се раждате безмозъчни амеби. За вас е по лесно да говорите тотални глупости, вместо да помислите. Лека и пръст на българия с такива като вас.

303

Z.

преди 1 месец

Американците търсят "месо".....

302

Z.

преди 1 месец

До 0009... ИСТИНАТА!!!

301

Анонимен

преди 1 месец

Другарко Захарова..... всички комунисти и фашисти.... идете в търсачката на "YouTube" и напишете на български език: "Фаргат Българина" ....след като изгледате филмчетата на най - големият Българин в света.... милеещ за Българите по света.... се замислете и с усмирение се поклонете на Божествения Български Народ - творец на народите по Света!

300

Лили Петрова

преди 1 месец

Какви решения взимат суверенни държави не е на руското магаре работа.

299

ХА ХА

преди 1 месец

Зинахте си сричките републики и мирясвайте, нас ни изпуснахте още по времето на бай Бережной. Айде воскурец гига.

298

Анонимен

преди 1 месец

Парцалите от НАТО ще ядат лобут и там май

297

Анонимен

преди 1 месец

Браво, никаква милост за режимите, служещи на ФАЩ и дестабилизиращи региона ! Да е ясно отсега какво ги чака, ако продължават !

296

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Ква Молдова към Кишинев им е в устата на тея руснаци? Немат ли си Росия да си я гледат та говорят за другите?

295

Анонимен

преди 1 месец

Ами тя и Украйна беше неутрална....

294

Тия пиянки

преди 1 месец

не осъзнават ли ,че всички драпат към европа, и ссср 2.0 няма да има?

293

Натовец

преди 1 месец

Значи Крепостна рус може да въоръжава Беларус, която е на границата с ЕС, а Западът не може до въоръжава Молдова, която е част от Европа и Цивилизования свят? Аре чупката...

292

Ха така

преди 1 месец

До войнаА ти как точно си представяш русия да победи нато бе червен русофилски плъх.Или по точно в момента 54промишлено развити страни са категорично срещу 4 безаналогови диктатури.Е как ти се вижда тая работа бе умник че ще оставят да се върне феодализма