29

Дудю

преди 2 месеца

По-гнъсннно писание през живота си не бях чел, тпуууууу!

28

Анонимен

преди 2 месеца

Европа трябва да нападне Русия за удоволствие на Зеленски.

27

Анонимен

преди 2 месеца

Украйна ще загуби излаза на Черно море, а много е възможно и да изчезне изобщо като държава.

26

Анонимен

преди 2 месеца

Какво стана с труповете от Буча? Идентифицираха ли ги? От какво е настъпила смъртта - стрелба, снаряд, ракета, на място ли е настъпила, кога е настъпила? Защо всички имаха бяла лента на ръцета? Русия искаше заседание на съвета за сигурност на ООН за случая и международн комисия която да разследва, но западняците потулиха всичко, показаха труповете, обвиниха Русия и закриха случая, всичко е потулено.

25

Анонимен

преди 2 месеца

Европа му правеха постоянно отстъпки на путинарко както и на Хитлер, само и само мир да е. Обаче жужака с пустите му имперски амбиции...Въобще не му дреме за стотиците хиляди жертви и от двете страни. Нищо де, сега се наигра. Направи отново пРосията голташка

24

О Нуф Рий

преди 2 месеца

Беше гореща лятна вечер. Топлината от асфалта все още ни обгръщаше. Пропагандата и тя. 3 русофоба, четящи настоящата пoмuя, наречена статия изпаднаха в екстаз. На останалите чак неудобно им стана от плоския пасквил, сътворен от нископлатен центаджия.

23

Анонимен

преди 2 месеца

А дали въобще е имало самолет? Имало един американски журналист, който твърдял, че не е имало стрелба /в едно училище, университет или улица беше/, а е постановка, раздухана от медиите много дни подред. Те му организирали съд, докарали свидетели на стрелбата, опечалени близки ... И го осъдили.

22

Анонимен

преди 2 месеца

Heлu, в Украйна, както и в България се работи с метри и километри. Престанете с тези футове и квадратни мили! Смешни сте.

21

Анонимен

преди 2 месеца

Невиждам каква е изгодата на руските сепаратисти в Домбас да свалят пътнечески самолет. По реялна ми звучи версията, че Украинската армия е стреляла по Руски товарен самолет, както те сами се похвалиха в първия час, но ракетата е поразила по погрешка преминаващия в раьона Малайзийски боинг.

20

Анонимен

преди 2 месеца

Heлu, не си губи времето в Днес.бг. стани писател и ще затъмниш Стивън Кинг. Но запомни едно. Не бива да се прекалява в нищо, даже в демонизирането на някого. Става смешно и се получава обратен ефект. А важно ли е, че тяло е паднало през покрива именно на селянин?

19

Ядрен вампир Z

преди 2 месеца

Препоръчвам на дриз .бг да обръща палачинката докато не е късно.Дони Тръмп застъпва сле 4 месеца и ще ви резне субсидиите.Ако започнете да му лижete дупката още от сега може и да ви хвърли някоя трохичка

18

Анонимен

преди 2 месеца

Никога няма да се разбере кой и защо наистина е свалил самолета.

17

IT Pro

преди 2 месеца

Имали много информация, ама я криели.

16

Фаб 3000

преди 2 месеца

Всичко на 1-2 километра в радиус заминава при бандера.който оцелее има нужда от лекарска помощ.Спукани тъпанчета сътресение шемет.

15

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 22. Може да са летели едновременно, но всичко вече е омазано от лъжи.

14

Анонимен

преди 2 месеца

Да ама всички премълчават и забравят, че имено Украинската армия пусна съобщение в първите часове, че е свалила Руски транспортен самолет над Домбас. После съобщението бе свалено и се потули, след като се разбра, че е пътнически а не военен самолет. А и бе установено, че про руските сепаратисти в Домбас не са разполагали с зенитни комплекси БУК, за разлика от редовната Украинска армия.

13

Анонимен

преди 2 месеца

Това е старо от преди години . А къде са ви НОВИНИТЕ ??? Вие не сте ли новинарски сайт ? Дайте ко става в момента . Новините кви са ? Вярно ли с ФАБ ове омиротворяват евроатлантиците . Що евроатлантизма губи войната ? Нали нато *** на пази . Е как като ги бият с тежки бомбички . Кво става там ? Кой настъпва . Кой *** на опази нас ? ако дойдат тука ? Къде са ни самолетите дето ги платихме прескъпо ? Пак ли няма виновни ?

12

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 18. Еми въри ги лекувай щом така смяташ.

11

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 16. Земи са гръмни

10

Фитока

преди 2 месеца

Ха,ха,ха!Ами сега да реагира!