51

рекорд

преди 2 месеца

Рекордно ниво на простотия , от коментарсписвсщите в днес.бг. Ако използвахте тази енергия за справянето с проблемите в собствената си страна, можеше и да заслужите някакъв респект .

50

FMC

преди 2 месеца

Оня ден гледах един украински ютубър, изнесъл се към Русия още 2022. Та той каза нещо много запомнящо се, играейки играта СТАЛКЕР и коментирайки обстановката в играта- по добре грозен свят(визирайки обстановката около Чернобил), отколкото красива война...

49

Анонимен

преди 2 месеца

Ве, щом си сложил главата в торбата, сложи и 10 кг тротил и дръпни халката. Вземи ги с теб

48

Анонимен

преди 2 месеца

По добре, смърт на свобода, отколкото смъртен живот в окови и под прицел! Тези уставни граничарчета ще избият и последният свой украинец, ама забравят, че ще дойде Видов ден.

47

Генерал от НАТО

преди 2 месеца

Проблемът с мъжете в Украйна трябва бързо да се решава. Мобилизацията трябва да почва от 18 годишна възраст. Сега! ПП. Като свършат мъжете, после НАТО ще намеси.

46

Пютин

преди 2 месеца

тия сами се Стрелят - дори няма нужда - ние да ги стреляме!

45

FMC

преди 2 месеца

Явно нямат мерак да ги фабилизират и омиротворяват руснаците. Предпочитат по-малкото зло-куршум, отколкото голямо бум и безтегловност.

44

Анонимен

преди 2 месеца

Типично крайно дясно или ляво, все едно. А убитият просто не е бил съгласен да умира ка каквито и да било крайни. Сега и на героя ще се случи случайно деяние, някой клон ще падне върху него. При войните не печелят воюващите страни

43

ПЕТКО САТЪРА 9

преди 2 месеца

ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ РУСКИЯ БРАТСКИ НАРОД /////. БРАТЯ РУСИ, ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИТЕ ВАШИТЕ ВЕКОВНИ ПОРОБИТЕЛИ ХРАНТУТНИЦИТЕ ОТ КРЕМЪЛСКАТА БАНДИЧКА, МАСКИРАНА КАТО ВАШ БЛАГОДЕТЕЛ? САМО ВИЕ МОЖЕТЕ ДА РАЗКЪСАТЕ ОКОВИТЕ ВЪВ ВАШИТЕ ДУШИ! НЕ ЧАКАЙТЕ БРАТЯТА УКРАИНЦИ ДА ВИ ОСВОБОДЯТ, А ИМ ДАЙТЕ ВАШТА БРАТСКА ПОДКРЕПА! СЕГА ВРАГЪТ Е СЛАБ!ВДИГНЕТЕ СЕ КОЙ С КИРКА, КОЙ С ЛОПАТА И ПРОГОНЕНЕ ДУШМАНИТЕ ОТ СВЕЩЕНАТА РУСКА ЗЕМЯ!

42

Анонимен

преди 2 месеца

Ами хайде да дойдат да си приберат почиващите от плажовете ни. Че някои от тях много наглеят. Обърнали са го на бащиния. Ама няма и кой да им каже две приказки. Нарушават здвп. Спират и глобяват бг шофьора на онези нищо. Спрели на синя зона инвалидно място без да имат дори стикер. Минава паяка поглежда и бяга с 200. Ако е българин вдигат , актове и тн. До кога ще сме така в собствената си страна?

41

До 38

преди 2 месеца

Ами и аз такива съм ги затапвал и даже като ми каже ,че НАТО щяло да отиде в Украйна аз го питам ,Е България е в НАТО и как си представяш аз да отида да воювам в твоята Урколандия,а ти да ми лежиш на плажа и той почва да гледа като жаба в нафтова печка

40

Анонимен

преди 2 месеца

Преди да каканижете как се стреляло по комунистическо се поинтересувайте колко граничари са убили бягащите.

39

Христо Христов

преди 2 месеца

Умните крадат камиони с тях дезертират.

38

Хи хи

преди 2 месеца

Урките трябва да ни защитават от Русия, защо бягат ?

37

FMC

преди 2 месеца

А тия, дето застрелват бягащи, няма ли да ги пращат на първа линия пушечно месо? Щом са толкова загрижени националисти.

36

Анонимен

преди 2 месеца

Типично по украински. Не умреш ли на фронта и не искаш ли да се биеш - пак ще умреш

35

Хемус

преди 2 месеца

В събота лафих с един надъхан украински националист!Пеняви се нещо за руснаците,та питам го,какво търсиш с фалшивия си морал във Българи и млъкна

34

НЯКОЙ

преди 2 месеца

Това е демокрация по Украински, така се избива собствения народ.

33

зеленски

преди 2 месеца

ще бяга от свободата и демокрацията, алоуууу. скоро майданец и у бугарищаня. ПС: мир на праха му.

32

FMC

преди 2 месеца

Не е само един. И а много застреляни в една гранична река. Панченко често говори за това. Застрелват ги докато плуват, после ги пишат удавили се при опит за бягство.