154

Анонимен

преди 1 седмица

Възраждане ще изчисти Майка България от тези долни твари рано или късно

153

Реалист

преди 1 седмица

Махайте го този пенсионер Борисов, сложете Мария Габриел!

152

Анонимен

преди 1 седмица

Стига с тия опорки Бойко бил виновен на кого е виновен и защо на божковите протести на олигарсите на юмруците тези успешно разрушиха държавата вече четвърта година къде е истинското правителство няма го Божков свободен спец съд закрит Гешев уволнен държавата наникъде кой направи тези хаоси и защо и кои държавници са длъжни да управляват след всичката разруха а защо не се търси отговорност

151

Г557дт

преди 1 седмица

Това правителство, което очакваме няма да има легитимност. Цялата безмислена глупост, на която ни подложи Бойко Бописов е безумие. Не трябваше да събаря редовното правителство, ама ината му гоням и рекета.

150

Анонимен

преди 1 седмица

До Абе: само Боко е смукал директно от на бай Тошо шланга, затова той играе ролята на проводник между дъртото БКП и младежкото БКП.

149

Абе

преди 1 седмица

Докога ще сме заложници на егото на тоя Пенсионер?В ГЕРП няма ли млади и кадърни?

148

Нора

преди 1 седмица

Евтина герберокадъна съм аз, за една шепа турски лири се продавам, каквото кажете правя, за мен няма забранени дупки, пози или фантазии. Хайде хора, къпете си мен герберокадъната.

147

Анонимен

преди 1 седмица

Пак няма да има правителството и на есента отново избори в България на които пак малко българи сте ходят да гласуват хората се отвратиха от всички български политици в България и затова не ходят да гласуват на изборите за съжаление всички български политици нямат никакъв мозък в главата си и за това не могат да го схванат в празните си кухи кратуни и на изборите остават шокирани що толкова малко хора са отишли да гласуват на изборите но кои каквото си надроби това сърба.

146

Радослав

преди 1 седмица

Остават незаети, водят се винаги регистрирани и гласуват против всяко предложение! 4. При 3 отсъствия на депутат, той се гони и мястото му остава празно! 5.Ако депутат напусне групата си, то той автоматично напуска НС и следващия от списъка заема мястото му. 6. Всички партии остават без субсидия и минават на самоиздръжка. 7. Държавните и общински служители нямат право да гласуват, както и всички граждани които не са плащали данъци последните 3 години в България. Съгласен ли си така тулупче?

145

Анонимен

преди 1 седмица

Трайте да не станете зле като Гърция каза Боко педи 10-тина години.

144

Радослав

преди 1 седмица

Ок, Боко, няма проблеми, но като ще променяме избирателната система, то тогава няколко задължителни промени: 1. Имаш право да се кандидатираш максимум 2 пъти за депутат, без значение дали си влязъл или не, край с доживотната професия дупедат! 2. При избирателна активност под 50% изборите се касират и всички кандидати нямат право повече да се кандидатира защото явно никой не ги иска! 3. Не подкрепям никой се разглежда като политическа сила и колкото % спечели, толкова празни места в НС!

143

Анонимен

преди 1 седмица

Ако е на малцинството не трябва ли пак всички министри да са техни?

142

Анонимен

преди 1 седмица

Всичко е после предизборно да обяснява че той предлагал стабилност, нооо му пречили и видиш ли го саботирали. Класически банкянски похват.

141

480 милиона

преди 1 седмица

6 -ти избори по над 80 милиона лева за едни (отакто разкарваме и машини по света) = 480 милиона лева за три години. За сравнение пътя Ботевград мездра се очаква да струва 430 млн, при все че и там цените са яко завишени. Това донесе промяната на Радев. Юмрука на Радев и отрочетата които после нарече шарлатани.

140

Бойко е виновен!

преди 1 седмица

Бойко Борисов се чуди как да нагласи изборите, службите, бюлетините, правилниците и законите, че най-после да се докопа до властта.

139

Бай Иван 2

преди 1 седмица

До димитър Ама те резултатите не са такива каквито изглеждат! геп и дпс си ги нагласят , и масово купуване е най малкото.като понеш от ЦИК и министъра на въътршените работи и стигнеш до масов корпореативен вот! Къде печелт геп и дпс ? по села и палнки! Що не печелят София ? Централите им са в Сф ! Боко беше и кмет ! Ами в Сф хората са най отворени и не им минават селските номера!

138

Решението

преди 1 седмица

На България й е нужно Реформаторско проевропейско некорупционно правителство, което бързо да приеме нужните за страната ни закони, за да вземе България 4 милиарда по Плана за възстановяване и устойчивост от ЕС и за да се присъедини България към Еврозоната и Шенген!!!! На тези критерии отговаря единствено Коалицията ПП-ДБ!!!

137

Анонимен

преди 1 седмица

СТИГА СТЕ ПИСАЛИ ГЛУПОСТИ ЛЪЖИ ОБИДИ КОГА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИМА РЕДОВНО ПРАВИТЕЛСТВО КОГА И КОЙ И ЗАЩО САБОТИРА БЪЛГАРИЯ ДОКОГА ТАЗИ РАЗРУХА ДЕПУТАТИ И ПАРТИИ КОИТО ВЛИЗАТ В ПАРЛАМЕНТА И НЕ ИСКАТ ДА РАБОТЯТ ЗА БЪЛГАРИЯ НЯМАТ МЯСТО В ПАРЛАМЕНТА ДА ПОЛУЧАВАТ ПАРИ СУБСИДИИ ВСИЧКО ТОВА ДА СЕ ПРОМЕНИ

136

Тц,тц

преди 1 седмица

Когато ДПС на следващите избори излезе първа сила или близо до ГЕРБ,ще чакам дълбокомислените ви коментари! Тогава ще е без значение какво са казали Киро,Лена,Копейкин или Гологлавия...

135

Анонимен

преди 1 седмица

Като не щеш ротация-на ти излагация.Сам си си виновен.Не баба ти.