106

Териториален

преди 3 месеца

Ха ха ,тя вече веднъж се изтегли.... Втори път няма да има....

105

Анонимен

преди 3 месеца

Тази УкраиноЕврейска мутра,бъзика ли се с Путин?-:) Ша са " Изтегли" Русия Ама друг път! Нелегитимника нещо и " условия" поставя А?!-:)

104

Анонимен

преди 3 месеца

къде да се изтегли? териториите са руски от две години насам, тоя пумпал от кома ли се събуди

103

Анонимен

преди 3 месеца

Искат да повторят номера с Минските споразумения, изтеглете се,а ние ще преговаряме наужким, докато се въоръжим. Меркел си го каза.

102

Анонимен

преди 3 месеца

моли се не заповядвай,че си победен.

101

ъ

преди 3 месеца

Този в какво качество се изказва от името на Украйна? Ако беше ръководител на някоя "недемократична" държава, вече да е обявен на всеослушание за тиранин и узурпатор. А и условията, които поставя прилягат на победител. Не на човек, който изцяло и за всичко разчита на колективния Запад. Хунтата и западът не са победители в този конфликт, няма и изгледи да станат. Жалко, че ще бъдат избити още хора, които вече даже не искат да воюват.

100

Анонимен

преди 3 месеца

До Атмаджа - Ако зелника не беше провалил предишните преговори, може би щеше да е възможно. Сега си мисля, че няма как да стане, зеления ще прави отстъпките.

99

шут в чатала

преди 3 месеца

така звучат и на запад и алтовете в коментарите! Явно Путин ги е сритал яката! ха ха!

98

Атмаджа

преди 3 месеца

Трябва да се проведат такива преговори,при които Русия се изтегля от Украйна,като в същото време получава гаранции,че Украйна няма да притеснява руските граждани на своя територия.Също така,Русия трябва да даде гаранции,че няма да се меси във вътрешните работи на Украйна,а пък Украйна от своя страна ще бъде неутрална страна.Договорът трябва да е като между САЩ и СССР за Куба:хем руските ракети са били изтеглени,хем щатите не са свалили режима там.

97

КОСВЕНИ УЛИКИ

преди 3 месеца

съдейки по воя на наглосаксите и родните мучалки - Путин им е скочил на мазолите! :):)

96

Анонимен

преди 3 месеца

Този много добре знае че това няма как да се случи. Изтегляне може да има след споразумение, преди споразумение никой не се изтегля защото така ще е в губеща позиция и преговорите може и да пропаднат.

95

ако зеления се гътне

преди 3 месеца

Преговорите за мир започват веднага!

94

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя що не вземе на първо време да се обръсне, че мяза на талибан. И да мисли, преди да говори.

93

Анонимен

преди 3 месеца

Рашка няма къде да ходи ще я принудят даже и със съдействието на Китай .

92

Шефа

преди 3 месеца

Тоя съвсем се побърка! Как Русия ще се изтегли от земите населявани от руснаци ,които нацисткия режим на Зеленси малтретира и убива? Точно обратното ! Русия ще ви натика в кучешки, бавно и плавно ,да се умиришете напълно!

91

Хи хи

преди 3 месеца

На нас за украйна ни е през оная работа, още по малко за териториите им. Толкова българи изоставиха своята територия, сега урките да направят същото !

90

ХА ХА ХА!

преди 3 месеца

До Анонимен: "Зеленски вече получава за 60 млд долара" - 55 от кото отиват във радетелите на войната, американските корпорации, а 5 милярда се плаща на държавния апарат на Украйна да държи конслагера. та къде са снарядите?

89

до 100

преди 3 месеца

И за кво му е на Китай да премине на страната на 4.0.4 и да разруши Русия, за да може след туй Щатите без усилие да разделят Китай на кантони??? Видимо, Амебите кът теб не Еволюционират?! -)))

88

Салама за Украйна!

преди 3 месеца

Каво трябва и какво не трябва си решава самия Китай! А и Украйна вече ги преметна със Мотор Сиич ! "И приятеля на моя враг не ми е приятел!" - за САЩ става дума!

87

Слава на Украйна

преди 3 месеца

Китай трябва да премине на страната на Украйна! Тогава с РуZия ще е свършено. И Китай ще получи своя дял от подялбата на РуZия!