82

Анонимен

преди 2 седмици

В търсачката на "YouTube" напишете "Brow Gas Car"!

81

Анонимен

преди 2 седмици

България я очакват неверпятни енергийни проблеми, защото куцо и сакато се изказват по проблеми, за които нямат необходимата подготовка. Липсата на енергийна стратегия, допълнително внася нестабилност на енергийната система на страната.Никой и никъде не отчита влиянието на форсмажорни обстоятелства! 😡

80

Анонимен

преди 2 седмици

България я чака невероятно бъдеще без българи.

79

Анонимен

преди 2 седмици

Какво, какво??? Я пак? Поне пуснете минералните извори на София, постройте басейни, спа курорти, а после се силете на геотермално бъдеще и енергии. Тези хора наистина не са оттук и са за малко.

78

Анонимен

преди 2 седмици

България може да е индустриален колос ако имаше индустрия, ресурси и население.

77

Анонимен

преди 2 седмици

Голяма японска строителна компания пробиваща тунелите на новото Хонконгско метро удря неочаквано на камък. Огромните въртящи се фрези на тунелокопните машини задират в твърди гранитни пластове и не могат с месец да прекопат 1 метър тунел. Веднага технологичното разузнаване на фирмата разтърсва по света и след седмица президентът на фирмата почуква на вратата на проф. Браун. Като на шега за няколко часа той измисля просто разрешение на неразрешимия проблем на японците.

76

Анонимен

преди 2 седмици

По-задръстен експерт не бях срещал. ГГФ-то беше най-чукченският факултет по мое време. Демонстрират завидно постоянство.

75

Димо

преди 2 седмици

Този експерт да си скъса дипломата от много време в България,тока за бизнеса е много по-евтин от този за бита ,има часове в които киловат час е 0ст.за бизнеса но не и за битовите клиенти,те са на регулираният пазар ,а и бизнеса продължава да получава компенсации за по-високи цени на тока всичко над 0,15 ст.за киловатчас

74

Анонимен

преди 2 седмици

Още един фокустник излеза за да ни каже по един много захарен начин как тока ни просто ще поскъпне заради саботажите чертани и изпълнявани от "избранниците" ПРОДАЖНИЦИ ЗА ЗАТВОРА!

73

Анонимен

преди 2 седмици

Райко Алексиев, "Пътеводител за България пътища и безпътие", 1933 г.Казано е и се повтаря

72

Анонимен

преди 2 седмици

"За България може да се каже, че е свободна страна. Или по-правилно казано България е странна свобода. По устройство е държава, в която всеки се устройва, както намери. Намира се на кръстопътя на дребните амбиции.Населението й се състои от бивши, сегашни и бъдещи министри. Занятието на всички се състои в това: сегашните министри да дават амнистия на бившите, а бъдещите на сегашните.Страната е разделена на 14 окръга, 60 партии, 600 крила, 6 хиляди групи и 6 милиона мнения, като всяко отделно мнение подлежи на разцепление. Разположена е между границите си, а разположените в нея не знаят

71

Анонимен

преди 2 седмици

...пламъка от моя гаС е със специфична миризма, а га ям свинскинпражки с боП, ходим все едно съм с нитро и капе браунова маса, баце....Да напомня, че през 2004-2005 на въпросният господин не можахме да намерим данни да е бил в лагер или репресиран, но след 10.11 много демократ, много репресирани както и на 09.09 се появиха много ятаци много комунист....и всичкото експерт

70

Анонимен

преди 2 седмици

За личния живот на Илия Вълков обаче се знае малко. В Австралия е живял дълго с друга българка - Лиляна, но няма деца от нея. В България след бягството у жена му ражда момиче, но Браун никъде не я вписва като своя дъщеря. Така че освен наследница на откритието му е и родината. (препечатка от вестник "Родово Имение")

69

Анонимен

преди 2 седмици

След лагера Белене, Вълков се жени през май 1950 г. но властта остава подозритена към него. Той разбира, че оставането му в България е безперспективно, и през 1952 г. бяга в Турция през Резовската река. Там е арестуван като шпионин и лежи още 6 г. затвор. ОСВОБОЖДАВА ГО НЯКОЙ СИ МАЙОР БРАУН ОТ АМЕРИКА. Сменя си името, за малко име избира това на актьора Юл Брунър, а за фамилно презимето на майор Браун. В Сидни постъпва във фирма и за 10 години се издига до поста технически директор.

68

Анонимен

преди 2 седмици

През 1941 г. Вълков служи в морската рота на о. Самотраки, а след войната се записва студент по електроинженерство в Софийската политехника. Студентът обаче слушал тайно западни радиостанции и бил натопен на властта. От 1948 до май 1950 г. е въдворен в ТВО Перник и работи в мината при ужасни условия, а след това е в лагера Белене. Макар и "народен враг" неговите състуденти си спомнят, че бил често докарван в института с белезници, защот само той бил в състояние да поправи някаква скъпа апаратура

67

Анонимен

преди 2 седмици

Само да ви светна, че около София е пълно с минерални извори, чито води се оттичат в канализацията . Можем да задминем 100 пъти Карлови Вари и да ги обиколим по всиачки паралели и мередиани и тук да е главен спа курорт на Балканите, а те тръгнали да дирят под вола теле. Да угаждаме на Бербок. Зелени енергии и на баба ви фърчилото.

66

Водородни лакърдии

преди 2 седмици

Плодородна почва за мошеници и спекуланти, особено ако успеят с лобиране да убедят невежи политици, че трябва да бъдат субсидирани щедро с пари на данъкоплатците. Все същото като останалите постоянно губещи "зелени" далавери, които накрая ще ни натикат обратно в 19 век заради липсата на надеждна енергетика.

65

Анонимен

преди 2 седмици

Сюрреалистични сънища.

64

На Кирил брат му

преди 2 седмици

Не бива да се нарича яйцеглавото недоразумение "експерт"...

63

Ха ха

преди 2 седмици

Оди се прегледай