137

Анонимен

преди 3 седмици

Правили кампания в интернет... А къде другаде да я правиш тая кампания?!... при прокопитата ли или при Цветанка Ризова и Бойко Василев?!

136

Анонимен

преди 3 седмици

Партия Двуличие

135

Анонимен

преди 3 седмици

Аз гласувах за Тяхно Величие

134

до 132

преди 3 седмици

Точно за това говоря. Ти си чудесен пример за тези под-човеци. Мога да се хвана на бас че през целия си живот не си прочел повече от 5 книги. Ти си се наричай татар щом те кефи или онугундур. Тук сме българи обаче. А вие сте и..з..м..ет

133

Анонимен

преди 3 седмици

Който не вярва че са секта , да си подаде зявление за членство във Величие .. там не е като в другите партии да не плащате членски внос , още от сега са приготволи сайта за плащане по ел. път с няколко метода на плащане - минимума е 120лв. на година. Второ могат да не ви приемат ако плюкате срещу краварите и Сорос.. Единствено което искат е да печелят пари от нищото , да ви продават нищо за много пари..

132

Аман от

преди 3 седмици

военни и милиционери. Не стават за политици. Видяхме го Радев, а сега този уволнен дисциплинарно от Първанов. Рашистки протежета, платени от Путин, но по умерени в изказа.

131

до Ицо

преди 3 седмици

Те са по ген прабългари, но с руско самосъзнание! Момче от Казан, музикант, прави фурор в световен видеочат, говори и пее на руски, с целия свят на английски и когато го питат откъде е, казва - Казан, Русия! Самите руснаци пишат за Елмира Калимулина ,,Една татарочка с душа на рускиня". Тук идва сопраното Аида Гарифулина - същата работа! Тези хора са приели Русия, приемете я и вие, а не да ми се преструвате на келепир - атлантици!

130

Анонимен

преди 3 седмици

Ако такова зло нещо като Величие дойде на Власт , ГЕРБ и Боко ще изглеждат аматьори , дребни хулигани.. Това е фанатизирана до безкрай секта за грабеж.

129

Мандо

преди 3 седмици

Не си хабете храчката ве , другите 6 в парламента всички знаем какви са бастуни , така че недейте да ми говорите, какви са величие. 33 процента от братята роми са гласували за ГЕРБ тея били текезесари , а ГЕРБ кво са ромалееее ай улево

128

Анонимен

преди 3 седмици

Взега 5% защото това е фанатизирана секта , с военна дисциплина , всичко това е правено в конспирация , при най-малкото отклонение от правата линия на Ивелин започават заплахи .. Те са близки или клон на сектата на Сциантологията..

127

СТРАНДЖАТА

преди 3 седмици

Продукт на руските служби които се опитват да пренапишат българската история, купуват безскрупулни и продажни нещастници от българските служби и вредят на България.

126

Анонимен

преди 3 седмици

КРАДЛИВИ, ЛАКОМИ РУБЛАДЖИИ

125

Абе за какви

преди 3 седмици

*** се говори за какви селяни, за какви циркаджии. Хората взеха 5 % само с кампания в интернет, даваха ги веднъж по телевизията и тва беше, за разлика от ПП - ДБ, ГЕРБ и ДПС, които непрекъснато лаяха по екраните. Следващия път ПП Величие ще вземе минимум 15 %. Това са партията която не иска да излиза от ЕС, и Нато но не иска да влиза сериозно в Конфликта Украйна. Печели все повече симпатии, и най вече иска прасето Пееевски да изчезне от властта и да отиде където му е мястото в пандиза.

124

Анонимен

преди 3 седмици

В развитите европейски държави . Франция Англия ,Германия. Жената създава семейство рано и не търси кариера в КУХИ институции. Мъжът се грижи за финансовата част. Има патриархат. Тук като хукнали жените с две три торби рано сутрин . Бутат се в Масовия транспорт да седнат и така търчат от една работа на друга . А всъщност не я вършат с отговорност където и да отидат . Но са винаги в - шалварите , шашмите, шамарите . От сутрин до вечер

123

Бау

преди 3 седмици

ДПС не ви е виновно! Вие не ставате! ДПС още 2008 г. на първите европейски избори, които счетохте, че не са важни, а ДПС отидоха дисциплинирано, до 16.00 часа водеха убедително! Тогава чак на Ахмед Доган му стана неудобно една току що влязла в ЕС България да се представя там от ДПС, направи каквото трябва и пусна простата партия напред! България има повече полза от съседството с Турция, отколкото от ЕС! Медицински и фармакологичен туризъм, кинкалерия и трикотаж! Сериали, Алтънбаш, Боташ

122

смеехххх

преди 3 седмици

Чакайте пожарникари военни и полицаи да ви оправят ЦЯЛ живот са били на държавна хранилка вие сте им изкарвали заплатите сега чакайте да ви помогнат *** те само лапат

121

Анонимен

преди 3 седмици

Тъкмо когато си се 'успокоил', че сме ударили дъното се появява нещо което потвърждава, че се продължава да се копае още по-надолу ... величествено.

120

Анонимен

преди 3 седмици

Ами те още не са го разбрали. Че защо им е? Какво ще направите?

119

Анонимен

преди 3 седмици

Величие са секта - учат как да мамят хората да им продават застраховки живот по книги на сектата на Сциантологията.. Такова зло нещо България не е виждала.. Ще учат децата ви да играят на борсата и да купуват акции , т.е. да ги вкарат в голямото казино борсата

118

Ицо

преди 3 седмици

Този подполковник полковник, в едно клипче буквално казва че в Русия живеят 50 млн българи. Забележете руснаците там са малко над 110млн, но българите били 50млн. Е кажете ми какви тежки дефицити трябва да имаш за да гласуваш за тези? Очевидно това са хора които нямат нищо прочетено през целия си живот, различно от меню в селска кръчма.. и пак не си го обяснявам.