57

А бе

преди 4 седмици

Чуждестранен агент се води,който получава над 20% от доходите си от чужди държава или финансирани от тяфх организации в Русия.Дунцова си е журналист,а и за една наша водеща по тв през 2022 година бе получила 99 000 лв и като се опита да я пита репортерка от ПИК за какво и са платени,водещата си взе кафе от плота за служители и каза на охланата да отпрати нежеланото лице.Не съм писал името на водещата,телевизията и фондацията дала и парите,за да не го изтрият,но вероятно няма да се засържи дълг

56

Руснак националист

преди 4 седмици

ПОДКРЕПАТА ЗА ТРЪМП СРЕД РЕПУБЛИКАНЦИТЕ Е НАМАЛЯЛА С ОКОЛО 10% ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 2 ДНИ! ТЪПОРУСКАТА ЩЕ ЯДЕ БОЙ ПО ПУТИНЪT

55

Анонимен

преди 4 седмици

поредна глупост

54

Х

преди 4 седмици

диктатура. :( Никога не съм бил фен на Русия, но ги уважавах. Сега ... ги съжалявам както Северна Корея.

53

Анонимен

преди 4 седмици

И без да четеш статията ти е ясно всичко, женичките са се оплакали защо мъжете им умират като червеи в калта и моментално са се превърнали в агенти на лошия запад, за сметка на това сега и синовете им ще ги последват. Редно кАпейките да са следващите заместници в калта и червеите.

52

Пак

преди 4 седмици

Фейк

51

Анонимен

преди 4 седмици

Това на снимката с руския флаг жена ли е ?

50

Анонимен

преди 4 седмици

В Русия има толкова хубави жени сложили тая пpoтикна лелка на снимката да отблъсква да те е гнyc чак

49

Руснак националист

преди 4 седмици

5 МЕСЕЦА ДО ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ В ФАЩ! 5 МЕСЕЦА ДО ОБЯВЯВАНЕ НА ПОБЕДИТЕЛ ВЪВ ВОЙНАТА МЕЖДУ НАПИКАНАТА ТЪПОРАШКА ГЪЗОРАШКА И ХРИСТИЯНСКА УКРАЙНА!

48

Анонимен

преди 4 седмици

Колко страдание за милиони хора от грешките на един..

47

''чудно 24

преди 4 седмици

''Защо руснаците допуснаха Путин да ги вкара в нищо не предизвикана война ?'' ................................................на това ''чудно 24'' още му е чудно. Чуден човек.

46

Хи хи до до 22

преди 4 седмици

Ние сме Изтока, и не щем да го напускаме за Запада! Само глупендърите напускат и бягат на Запад да мият западни тоалетни !

45

Анонимен

преди 4 седмици

Кво толкова ти е направил кaтила, орева орталъка!

44

ДИВ

преди 4 седмици

Уважаеми...Бъдете обективни...Направете едно бързо паралелче...Русия със съпругите на войниците!САЩ - студентите и подкрепата за Газа...Германия - бежанците с бради...Украйна - съпруги на войници ...Бъдете обективни, моля!

43

Анонимен

преди 4 седмици

Нарастващият недостиг от млади u6aчи започва да изнервя руската жена! Дайте ги насам!

42

До 22

преди 4 седмици

"Споко бе, друг ще дойде, обаче новия може да е много нервен, и да натисне ядреното копче ! И тогава, бай бай Запад !" Споко бе! Нали знаеш тогава я камилата, я камиларя. Да се махне този, а там поживем - увидим. Само е необяснимо защо вие, копейките, бълвате змии и гущери срещу Запада, но за никакви пари не искате да го напуснете и да заминете да живеете в русский мир.

41

Агенти са

преди 4 седмици

Защото получават пари от чужбина за да работят срещу собствената си държава и народ. В САЩ има закон за задължителна регистрация на чуждестранните агенти още от 1938 г, казва се Foreign agents registration act, съкратено FARA. Обаче самите САЩ и ЕС са много загрижени други държави, включително и България да не приемат закони за осветяване на чуждите агенти, за да могат безпроблемно да се провеждат мpъcнaтa пропаганда у нас!!! Възраждане ако спечелят изборите ще има такъв закон и в България!

40

Натовец

преди 4 седмици

Бракуваните български БТР-и руско производство изпратени на азовците ще решат изхода на войната.

39

Изветрял

преди 4 седмици

Путларах Акбар си заминава в историята.Ще се промени Рассия,хората след десетилетия няма да са живи,ще се построят нови сгради,наследниците ще премахнат соц кютуците из москва и ще вдигнат модерни небостъргачи и ниски кооперации по -хубави от хрушчовки със смарт технологии и слънчеви панели,ще махнат соц паметниците и ще ги рециклират за материал за полупроводници,ще рециклират книгите писани за ленин и сталин издадени по соца за фазери.

38

Вече бяха е киев

преди 4 седмици

А кво става с контранаступа, върнаха ли вече Крим?