91

Бай Иван

преди 1 месец

Швабите искат за трети път да загубят световна война явно

90

Някоя си

преди 1 месец

Според мен НАТО много иска да участва в тази война, но в това положение когото е само Украйна, която не е член и не може да си го позволи. Друго е, ако има въвлечена някоя държава членка. Просто Германия подаде и вече натовците ще имат кратбланш.

89

1 Мин След Първата

преди 1 месец

Паднала Немска Ракета на Руска Територия - Берлин ще е Пр0сто Една Дуупка, Един РадиоАктивен Кратер, поразен от ИнтерКонтинентална Балистична Ракета от Тип Сармат със 100 МегаТона Ядрен Заряд!

88

Анонимен

преди 1 месец

Нали Макрон за това беше в Германия три дни да се наговарят да разпалват войни.Има видеа как Путин пита Меркел кога ще си получим парите, а тя се пули и мълчи.

87

Анонимен

преди 1 месец

Германия отново ще бъде разделена, ако продължава да се намесва във войни!

86

Ганчо Цончев

преди 1 месец

ВСВ беше спечелена от съюзниците, защото облякоха, нахраниха и дадоха техника на пияните мужици. Както знаете без САЩ и Великобритания щеше в масквата да маршируват немските войски. Само че сега вече е различно, САЩ и цивилизованият свят са на страната на Украйна. Слава на Украйна! God bless America! Джуджето няма да рискува, защото НАТО ще го приключат за часове.

85

Анонимен

преди 1 месец

Правят всичко възможно западняците да ни вкарат в трета световна война. Това е! Затова на 9-ти юни всички разумни българи сме за Костадинов!

84

Анонимен

преди 1 месец

Изглежда немците не са си взели поуки от ВСВ. Да няма пак руско знаме над Райхстага 79 години по-късно?

83

Гошо

преди 1 месец

Винаги съм твърдял че германците са най-тъпата нация в ЕС, но тъй като не съм бил в САЩ не мога да твърдя че са в света. Но двете заедно нямат аналог.

82

Анонимен

преди 1 месец

ОПГ с началник радеф какво казава по въпроса

81

Анонимен

преди 1 месец

Това трябваше да се случи още преди изборите, а сега Рашките са толкова доволни от кръволока Путин че си го избраха пак!

80

Строител

преди 1 месец

Ей копанари, бегайте да работите. После пак ще ревете, че сте бедни и живота е несправедлив! Подхаванали разбирачите геополитика да бистрят страхливци, които даже са и неграмотни!

79

Естествено!

преди 1 месец

Трябваше още от самото начало да им разрешат да ги ползват където е нужно! Руснаците някой пита ли ги дали имат разрешение да хвърлят корейски и ирански ракети накъдето им падне?!

78

Анонимен

преди 1 месец

ако излезем от нато до няколко години няма да има България

77

Боби

преди 1 месец

До Сата НАТО "И какво тогава те кара да мислиш, 800 млн Запад, който досега не е дал една жертва" Сериозно ли си мислиш че няма западни инструктури които да са загубили животра си в Ъкрайна? Сещаш се за няколко случая когато случайно разни санатории, хотели или конферентни зали бяха унищожени. Киев наложи както обикновено информационно ВЕТО, но месните реално всичко знаеха и под сурдинка говориха.(ПП снимка Пожарникар гаси вече 4 час търговски мол, а е облечен с тежка бронежилетка...)

76

-+-

преди 1 месец

Разрешават значи заплашват всички .Защото Русия няма да подбира .

75

Weiter so..

преди 1 месец

Браво на Германия. Германия трябва да се оттърси от комплексите си, да се въоръжи и да е стожер и водач на Европа. Да не сме помощно колело на САЩ, а да определяме играта. За целта трябва да бием руснаците и да станем световна сила. Тогава и САЩ и Китай ще имат едно на ум, а Русия никой няма да ги пита.

74

Анонимен

преди 1 месец

След изборите или излизаме от НАТО, или горим с тях. Това е.

73

Анонимен

преди 1 месец

Мисля, че е време по националните телевизии да пуснат обучителни клипове какво да правим при ядрена атака. Ще е много полезно, за тия които оцелеят след взрива. Не се шегувам. Време е за малко по-сериозно отношение.

72

АнонимеН

преди 1 месец

СОЦИОЛОГИЧЕСКИТЕ ПРОУЧВАНИЯ ОТ 31 05 2024 ПОКАЗВАТ, ЧЕ АЗ СЪМ МНОГО ПРООООЗСТ. ТЕЗИ ПРОУЧВАНИЯ СА НА БАЗА ПИСАНЕ НА ЕДНИ И СЪЩИ ПРОСТОТИИ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА НЯКОЛКО МЕСЕЦА. ИЗБОРИТЕ ВЪВ ФАЩ НЕ РЕШАВАТ НИЩО ЗАЩОТО ОТ ФАЩ НИЩО НЕ ЗАВИСИ.