593

Василев

преди 1 месец

Само не разбрах сега анексираните територии заедно с Крим руски територии ли са, и как ще ги третира руския шовинистичен елит , като нападение над Русия!Казах да не ви е страх, само насаждат страх с някакви ядрени атаки!Русия изстреля ли една балистична ракета приключва своето съществуване, тя е само пет големи града!Спътниците на Мъск в момента заснемат как Джуджето си бърше на.с.ра.ния в кремълската тоалетна!Агент Патрик Грейвър!ЦРУ!!!

592

Анонимен

преди 1 месец

Медведев ли е олицетворението на руската мечка? Постоянно в летаргия, дребен, пък гушата му виси кат на вол! Изобщо не ми образува страх! Само ша си поема въздух и ша го глътна! БАЙ ВИ ПЕТКО САТЪРА

591

Томас Едисон

преди 1 месец

До Бирата на колко мегахерца е обхвата на "прехвалените ракети въздух-въздух"? ако вдеваш кво те питам

590

Анонимен

преди 1 месец

Как не ти омръзна да плашиш бе алкаш...нали няколко държави ще насочат ядрени ракети към Русия...ще се ошашавите къде по напред да защитавате...наркозен....

589

Василев

преди 1 месец

По тази логика на пияното джудже и Китай, Иран и Северна Корея трябва да бъдат наказани от НАТО, и то със стара дата!Агент Манди Шийлдс!ЦРУ!!!

588

Анонимен

преди 1 месец

А това похвално ли е, че Русия има повече ядрени заряди от останалия свят? Как го оценявате?

587

ПЕТКО САТЪРА

преди 1 месец

Благодарство, Медведев! Ще помним как зимъска вместье с Лукавшенко нацепихте дърва за Европата и цела зима стоехме на топло! А погрижихте ли се за топлото на руската ceляния? А? Газифицирахте ли руската ceляния? А?

586

Не е ли ясно?

преди 1 месец

Русия има повече ядрени заряди от САЩ, Великобритания и Франция взети заедно. И хиперзвукови тактически ракети, които дори САЩ още нямат. И те го знаят. Затова няма да започнат война с Русия. Все играят по същият начин: "Ние даваме оръжие, но не участваме".

585

Малко за политика

преди 1 месец

В Москва са извикали посланикът на Великобритания за да го предупредят за последиците от използването на оръжие на Великобритания за удари срещу Русия го казаха по новините на първи канал на руската телевизия.

584

IQ 3.14

преди 1 месец

До Бирататуполев 22м3? ту95 с х-55ракети? като си почнал от обед, и е минало икиндия, си легай.

583

До 608

преди 1 месец

Защото,който е бил руски роб е видял само цветя и щастие ли?

582

обективен

преди 1 месец

Моля се само вятъра да духа от югоизток ,защото цялата тази бъркотия я забъркаха придворните шутове от ЕС в угода на краварите!!!А който се е подложил на краварите /като нашите дУпедати от ГРОБ -СДС-ДПС-ПП-ДП/ НИКОГА НИЩО ДОБРО НЕ Е ВИДЯЛ!!!ФАКТ!!!

581

Анонимен

преди 1 месец

Зеленски щял да облича вече *** ***.

580

Анонимен

преди 1 месец

Микрон прилича на ученик от задните чинове, който се провиква с ехидни забележки и после се крие за големите гърбове на учениците пред него.

579

Анонимен

преди 1 месец

До *** от тирол Започна като "специална военна операция", която трябваше да приключи за три дни, а до седмица украинската армия да е капитулирала.

578

Анонимен

преди 1 месец

Този фашист плаши мечките. Рашягите в Украйна не могат да унищожат оръжия, а ще действат срещу НАТО. Има и друго, гадината в Кремъл става на 72, а е доста износен, от дълго управление, с всеки ден потенциалът му намалява, не може дълго да води война, затова и търси примирие.

577

Трол от тирол

преди 1 месец

Някой помни ли вече как в същност започна войната?

576

Анонимен

преди 1 месец

До уточнение Мнението ти няма значение, о, презрян бедняко.

575

Анонимен

преди 1 месец

Браво на Медведев

574

Анонимен

преди 1 месец

Има лек ако те погне мечка. Дори и руска кафява да е . Мажеш се обилно с каквото намериш в изобилие и може да те подмине.